1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Budha Beach The Senses Collection

  • • Rolige omgivelser
  • • Perfekt for ferie uden børn
  • • Tilkøb halvpension

Hotel Budha Beach THe Senses Collection er et godt valg for dig, der rejser uden børn og vil have en rolig ferie. Her er et dejligt poolområde, og i restauranten serveres lækker middelhavsinspireret mad. Santa Maria barer ligger inden for gåafstand, så her er det oplagt at nyde en aftendrink.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Maden og personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 92 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Budha Beach THe Senses Collection har en rolig beliggenhed i udkanten af Santa Maria. Hotellet er for alle aldre, men her hersker en voksen atmosfære. Poolområde med poolhåndklæder, solstole, balinesiske senge samt parasoller. Gratis håndklædeservice. Hotellet ligger ca. 50 meter fra havet, men man kan ikke bade der pga. store sten og høje bølger. Der er ca. 400 meter til nærmeste strand.

Restaurant der serverer retter inspireret fra Middelhavet samt en bar. Livemusik 2 aftener om ugen i højsæsonen. Reception som er åben døgnet rundt. Roomservice om dagen. Gratis wifi på fællesområder. Massage mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Parkeringsmuligheder. Til centrum er der ca. 2 km.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 13 33 00, hvis du vil tilkøbe jule- og nytårsmiddag.