1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Aquahotels Sal Vila Verde

  • • Veludstyrede lejligheder
  • • Hotelbus til stranden
  • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive

Aquahotels Sal Vila Verde ligger lige udenfor Santa Maria og er et stort hotel med flere mindre poolområder. Lejlighederne er rummelige og på området er der både restaurant og poolbar. Vil du have sand mellem tæerne og måske prøve at kitesurfe er der gratis bus til stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

henkilökunta
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aquahotels Sal Vila Verde er et stort hotel som består af flere mindre hotelbygninger. Ved hver hotelbygning er der et rummeligt poolområde med separat børnepool samt poolbar. All Inclusive gælder kun i den poolbar, der findes ved det poolområde, du bor. Solstole og parasoller samt håndklædeservice. Gratis hotelbus til stranden Ponta Preta som ligger ca. 800 meter og til Santa Maria, som ligger ca. 2 kilometer herfra. Ved Ponta Preta er der solstole og parasoller for hotellets gæster (indgår i All Inclusive og ellers mod betaling) samt en beachbar.

Hotellet har to restauranter, hvoraf en serverar à la carte og en serverer buffet. Desuden er her et bageri, et pizzeria og en isbar samt loungebar. To gange om ugen er det temaaften, og nogle aftener er der livemusik i buffetrestauranten.

Reception som er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Gratis tennis og tennisudstyr en gang om ugen. Beach volley. Legeplads. Minimarked. Hæveautomat. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe halvpension eller All Inclusive over nytår, da ekstra gebyr for nytårsmiddag tilkommer.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokost, kl. 12.30-14.30 i beachbaren på Ponta Preta Beach og i poolbaren som ligger nærmest din lejlighed
- Is, kaffe, te og kage, kl. 16.00-17.30 i isbaren K'Bom Ice Cream Shop
- Middagsbuffet, kl. 19.30-22.30 i buffetrestauranten
- Enkle snacks, kl. 10.30-12.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-22.00
- Gratis solstole og parasoller på Ponta Preta Beach


Ændringer kan forekomme. Pæn påklædning kræves i restauranterne. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.