1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Kempinski Soma Bay

 • • Inkl. halvpension
 • • Privat strand ved Det Røde Hav
 • • Flere pools og lazy river

Med sin høje standard og elegante omgivelser er femstjernede Kempinski Soma Bay vores nye Apollo Mondo Selected-hotel i Hurghada. Her oplever du førsteklasses service og egyptisk gæstfrihed mens du nyder et smukt poolområde, privat strand ved Det Røde Hav og et lækkert restaurantudvalg. Desuden kan du nyde en god kop kaffe hos Mondo Coffee, sjov og leg for børnene med Club Polly & Mino og morgenyoga, som giver en perfekt start på dagen.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenheden,personalet,smuk have, velholdt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 45 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ferieparadis med privat strand
Kempinski Soma Bay indbyder til en afslappende ferie i solen . Ved poolområdet er der en opvarmet hovedpool, en børnepool, en "lazy river" som flyder rundt om familiepoolen og en stor jacuzzi. Pooltemperaturen kan dog synke nogle grader om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Poolområdet er designet i en smuk egyptisk stil med palmer og stenformationer.

Foruden det elegante poolområde har hotellet en 400 meter lang privat strand. Nyd strandpromenaden og Soma Bays smukke solnedgange . Både ved poolen og stranden er der gratis solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Afstanden til stranden er mellem 0-400 meter afhængigt af, hvor på hotellet du bor.

Restauranter og barer af høj klasse
Hovedrestauranten på Kempinski Soma Bay hedder The View – en stor udendørs terrasse med udsigt over hotelområdets laguner. Her serveres morgenens morgenmadsbuffet og om aftenen serveres både internationale retter og traditionelle retter fra det egyptiske køkken. Restauranten og baren Al Mar ligger ved hovedpoolen og serverer let frokost og cocktails. Hotellet har også en asiatisk restaurant, Bamboo Shoot Restaurant, som serverer á la carte fra Japan, Kina og Thailand. I restaurantens sushibar tilbereder kokken maden foran dig.

Restauranten La Pergola, serverer mad fra Middelhavet. Restauranten ligger i Soma Bays havn. Lobby loungen The Sultan er det perfekte sted at afslutte dagen på.  Her er cocktails, kort- og brætspil samt shisha i El Dewan Shisha Corner. Baren Beachcomber Bar har friskpressede juicer, cocktails, øl og snacks. Dresscode i alle restauranter (ingen bade- eller strandtøj og klip-klapper).

Ægte baristakaffe med Mondo Coffee
Kaffe- og juicebaren Mondo Coffee er et sted hvor hele familien kan mødes. Her kan I nyde noget lækkert og i særdeleshed en skøn kop kaffe!  En af verdens bedste baristaer, Johan Damgaard, fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i kunsten at tilberede den perfekte latte.

Sport, træning og spa
Der er mange muligheder for træning på Kempinski Soma Bay. Gratis fitness med løbebånd, cykler,  vægte, stepmaskiner med mere.  Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører, beach volley, boccia, vandgymnastik i hovedpoolen samt cykel-, løbe- og  vandreruter. Tennis, Squash, golf og vandsportsfaciliteter mod betaling (golf og vandsport er ikke i hotellets regi). Aktivitetsprogram fås på hotellet. Ved hotellet  ligger et dykkecenter samt et kitesurfingcenter.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Kempinski Soma Bay tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino. Swim School by Apollo og vores maskotter Polly & Mino. På hotellet er der også en lille legeplads.
Hotellet har desuden egen gratis børneklub, The Kimo Kids Club, samt en udendørs legeplads.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrig information
Du surfer med gratis wifi på hele hotelområdet. Aftenunderholdning 3-5 gange om ugen. Reception åben døgnet rundt.

Måltider

Halvpension samt jule- og nytårsmiddag.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Løbekort

Er du interesseret i at løbe i området ved Kempinski Soma Bay, så kan du her downloade løbekort:

Crab Island 4 km
The Ladder 7 km
Let's go fly a kite 8,6 km
The Camel 11,3 km