1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Kempinski Soma Bay

apollo mondo selected

 • • Inkl. halvpension
 • • Privat strand ved Det Røde Hav
 • • Flere pools og lazy river

Med sin høje standard og elegante omgivelser er femstjernede Kempinski Soma Bay vores nye Apollo Mondo Selected-hotel i Hurghada. Her oplever du førsteklasses service og egyptisk gæstfrihed mens du nyder et smukt poolområde, privat strand ved Det Røde Hav og et lækkert restaurantudvalg. Desuden kan du nyde en god kop kaffe hos Mondo Café, sjov og leg for børnene med Polly & Mino Playtime og morgenyoga, som giver en perfekt start på dagen.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fantastisk god service fra start til slut. Alt var godt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 45 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ferieparadis med privat strand
Kempinski Soma Bay indbyder til en afslappende ferie i solen . Ved poolområdet er der en opvarmet hovedpool, en børnepool, en "lazy river" som flyder rundt om familiepoolen og en stor jacuzzi. Pooltemperaturen kan dog synke nogle grader om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Poolområdet er designet i en smuk egyptisk stil med palmer og stenformationer.

Foruden det elegante poolområde har hotellet en 400 meter lang privat strand. Nyd strandpromenaden og Soma Bays smukke solnedgange . Både ved poolen og stranden er der gratis solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Afstanden til stranden er mellem 0-400 meter afhængigt af, hvor på hotellet du bor.

Restauranter og barer af høj klasse
Hovedrestauranten på Kempinski Soma Bay hedder The View – en stor udendørs terrasse med udsigt over hotelområdets laguner. Her serveres morgenens morgenmadsbuffet og om aftenen serveres både internationale retter og traditionelle retter fra det egyptiske køkken. Restauranten og baren Al Mar ligger ved hovedpoolen og serverer let frokost og cocktails. Hotellet har også en asiatisk restaurant, Bamboo Shoot Restaurant, som serverer á la carte fra Japan, Kina og Thailand. I restaurantens sushibar tilbereder kokken maden foran dig.

Restauranten La Pergola, serverer mad fra Middelhavet. Restauranten ligger i Soma Bays havn. Lobby loungen The Sultan er det perfekte sted at afslutte dagen på. Her er cocktails, kort- og brætspil samt shisha i El Dewan Shisha Corner. Baren Beachcomber Bar har friskpressede juicer, cocktails, øl og snacks. Dresscode i alle restauranter (ingen bade- eller strandtøj og klip-klapper).

Ægte baristakaffe med Mondo Café
Kaffe- og juicebaren Mondo Café er et sted hvor hele familien kan mødes. Her kan I nyde noget lækkert og i særdeleshed en skøn kop kaffe!  En af verdens bedste baristaer, Johan Damgaard, fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i kunsten at tilberede den perfekte latte.

Sport, træning og spa
Der er mange muligheder for træning på Kempinski Soma Bay. Gratis fitness-faciliteter med morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Beachvolley, boccia, vandgymnastik i hovedpoolen samt cykel-, løbe- og vandreruter. I fitnessrummet er der maskiner som løbebånd, cykler, vægte, stepmaskiner med mere.  Tennis, squash, golf og vandsportsfaciliteter mod betaling (golf og vandsport er ikke i hotellets regi). Aktivitetsprogram fås på hotellet. Ved hotellet ligger et dykkecenter samt et kitesurfingcenter. Gangstave kan lånes mod depositum på servicekontoret. Man kan også leje cykel- og løbevogne. På hotellet er der et spa (aldersgrænse 16 år) med bl.a. jacuzzi, sauna og massage.

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, er der et spacenter i nærheden af hotellet, The Cascades Spa & Thalasso Treatments (aldersgrænse 16 år). Gratis transport tilbydes fra hotelområdet. Spacenteret er kendt som et af de bedste i Egypten og et af de største i verden. He kan man nyde en stor saltvandspool, flere forskellige typer massage og mange forskellige behandlinger. Alt er mod betaling.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Kempinski Soma Bay byder børn hjertelig velkommen. Fem dage om ugen er legerummet Pollynesien bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidiskotek.På hotellet er der svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører (lektionerne holdes ikke i den opvarmede børnepool, da den ikke er dyb nok). Læs mere om svømmeskole Kempinski Soma Bay. Hotellet har desuden egen gratis børneklub, The Kimo Kids Club, samt en udendørs legeplads.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrig information
Du surfer med gratis wifi på hele hotelområdet. Aftenunderholdning 3-5 gange om ugen. Reception åben døgnet rundt.

Måltider

Halvpension samt jule- og nytårsmiddag.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Løbekort

Er du interesseret i at løbe i området ved Kempinski Soma Bay, så kan du her downloade løbekort:

Crab Island 4 km
The Ladder 7 km
Let's go fly a kite 8,6 km
The Camel 11,3 km