Udflugter, Sahl Hasheesh

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Kongernes Dal i Luxor

Vi starter dagen med at besøge Karnak-templet, som blev bygget i solguden Amon-Ra’s ære. Templet er som en stor historiebog, som kun venter på at blive læst. Vi giver dig en rundvisning i templet samtidigt med, at du hører om templets spændende historie. Efterfølgende kører vi videre til Kongernes Dal, hvor de store faraoner har sine gravkamre. Du får information om gravenes historie og mulighed for at gå ned i nogle af dem. På vejen besøger vi en Alabasterbutik, hvor vi ser, hvordan de verdenskendte Alabastervaser bliver lavet.

Frokost er inkluderet i prisen og drikkevarer kan købes på stedet. Egyptiske pund accepteres ikke som betaling af udflugten. Kun USD eller VISA/Master Card.

Voksne (12+ år): 855 DKK
Børn (2-11 år): 428 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Paradisstranden Mahmya

Mahmya, der betyder beskyttet på arabisk, er en del af Giftun Island. Her føles det virkelig, som om du er i paradis. Efter en dejlig sejltur fra Hurghada, ankommer vi til paradisstranden Mahmya, hvor dagen tilbringes med afslapning og snorkling fra stranden. I løbet af dagen arrangeres en snorkeltur med båd, som varer omkring en time.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 527 DKK
Børn (2-11 år): 296 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag
Book

Dolphin Spotting

Afgår fra: 

Har du altid drømt om at opleve de smukke delfiner i deres naturlige element? Så er denne tur perfekt for dig! Vi sejler til nogle forskellige rev, hvor vi ved, at de vilde delfiner normalt holder til. Derfor er der en stor chance for, at du får lov at opleve disse fantastiske dyr på nært hold. Er du heldig, kan det måske være, at de legesyge delfiner er lige dér, hvor vi skal snorkle. Eftersom delfiner er vilde dyr, kan vi naturligvis ikke garantere, at vi får set delfiner, men chancerne er gode.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord. Lån af snorklingsudstyr er inkluderet i prisen. Egyptiske pund accepteres ikke som betaling af udflugten. Kun USD eller VISA/Master Card.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 264 DKK
Børn (2-11 år): 198 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag
Book

Snorkling i Røde Havet

Det Røde Hav er verdenskendt for sine dykker- og snorklingsmuligheder! Her kan du se hvordan de mange farverige fisk, alverdens former og størrelser, lever på de imponerende koralrev. På denne heldagsudflugt tager vores venner fra Colona Divers dig med ud for, at opleve det store blå paradis, der findes under havets overflade.

Der er to til tre stop i løbet af dagen ved forskellige koralrev. Her kan du hoppe direkte ned i det krystalklare vand fra båden af og øjeblikkeligt blive omgivet af koraller og smukke fisk. Du behøver ikke være en snorklingsveteran for, at tage med på denne tur, da der er en snorklingsguide med fra Colona Divers. Guiden lærer dig alt hvad du behøver, at vide og følger gerne med på en svømmetur for at pege de interessante fisk og koraller ud for dig.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord. Snorklingsudstyr kan lånes om bord. Egyptiske pund accepteres ikke som betaling af udflugten. Kun USD eller VISA/Master Card.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 264 DKK
Børn (2-11 år): 198 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Søndag, Mandag
Book

Højdepunkter i Cairo

Egyptens populæreste seværdighed er tilbage på programmet igen! Vi tager et tidligt morgenfly fra Hurghadas lufthavn til Cairo og velankommet starter vi med, at besøge de verdenskendte pyramider. Det er en ubeskrivelig oplevelse, når man ser de store Giza pyramider hæve sig over landskabet. Disse store gravkamre, som faraoerne byggede for over 4000 år siden, er Egyptens stolthed. Du har her mulighed for, at komme ind i en af pyramiderne og få et godt indblik i hvordan en pyramide ser ud indefra.

Vi spiser sammen en frokost på en af restauranter i pyramideområdet. Derefter besøger vi et af verdens mest kendte museer – det egyptiske museum. Under rundvisningen bliver vi taget tilbage i tiden og hører historier om faraoer og guder, alt i mens vi ser udvalgte skatte fra den spændende antikken. Om aftenen tager vi igen med flyet retur til Hurghada.

Frokost er inkluderet i prisen, og drikkevarer kan tilkøbes. Egyptiske pund accepteres ikke som betaling af udflugten. Kun USD eller VISA/Master Card.

Voksne (12+ år): 2236 DKK
Børn (2-11 år): 1644 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Mandag
Book

Discover Scuba Diving

Oplev Egyptens fantastiske blå paradis der findes under havets overflade! På denne dag får du muligheden for at prøve at dykke i Røde havets klare vand. I den farverige verden under overfladen kan du se masser af forskellige fiskearter blandt de smukke koraller. Apollo tilbyder, sammen med det velrenommerede dykkercenter Colona Divers, flere forskellige dykkeroplevelser. 


Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord for EUR 5. Dykkerudstyr kan lånes. Egyptiske pund accepteres ikke som betaling af udflugten. Kun USD eller VISA/Master Card.

Voksne (12+ år): 855 DKK
Børn (2-11 år): 855 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Søndag, Mandag, Lørdag, Tirsdag
Book

Dykkerkursus – Advanced Open Water Diver

Hvis du allerede har et Open Water certifikat, er dette kursus et tillægskursus, der gør at du bl.a. får et certifikat, som giver dig mulighed for at dykke ned til 30 meter. Udover dette kommer du til at stifte bekendtskab med andre former for specialdyk, som du senere kan tage kurser i.

Kurset består af to hele dage ombord på en båd. Uddannelsesbogen koster 40 euro, og betales direkte til Colona Divers. Bogen er obligatorisk.

Frokost er ikke inkluderet, men kan købes på stedet for 5 euro.

Voksne (12+ år): 2302 DKK
Børn (2-11 år): 2302 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Dykkerkursus - Open Water Diver

Benyt lejligheden til at tage et dykkercertifikat under din ferie! Open Water er PADIs første dykkercertifikat, som giver dig fine muligheder for, at udforske undervandsverdenen ned til en dybde på 18 meter. Kurset varer fire dage (to dage i klasselokale på land og to dage på en båd), og du lærer her alt det grundlæggende i dykningen - både det teoretiske og praktiske.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord på dykkerbåden. Dykkerudstyr kan lånes og er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 2894 DKK
Børn (2-11 år): 2894 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Med ATV i ørkenen

Sjov og herlig udflugt på ATV! Dagen starter med, at vi kører gennem ørkenen og mod bjergene bagom Hurghada. Her finder vi ørkenlandsskabet og vi kører derfor et stykke op i bjergene for at finde dagens stop, en beduin by. I beduinbyen får vi en bedre indsigt i deres levevis, da vi hører om deres hverdag og deres historie. Vi får også en rundvisning i deres by, inden det er tid til at afprøve de kraftfulde ATV’ere i ørkenlandskabet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Heldækkende tøj anbefales. Udflugten er for dig, der er over 18 år.

Voksne (12+ år): 296 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Båd med glasbund - oplev det Røde Hav under overfladen

Vil du gerne opleve Det Røde Hav under havoverfladen - helt uden at blive våd? Så er dette en udflugt for dig! Denne semi submarine er nemlig en båd med glasbund, hvilket gør, at du kan nyde farverige fisk og koraller i den fantastiske verden under havets overflade.

En sodavand er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet.

Voksne (12+ år): 296 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Tyrkisk hamam, inkl. massage

Hvorfor ikke forkæle dig selv med lidt ekstra på ferien? Tag med på tyrkisk spa hvor du kan slappe af i jacuzzi og sauna, inden huden skrubbes ren, og du bliver vasket fra top til tå. Besøget afsluttes med en skøn og afkoblende massage, og efterfølgende vil du føle dig som et helt ny menneske!

Voksne (12+ år): 362 DKK
Børn (2-11 år): 362 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Dykning i Det Røde Hav

Tag med og oplev Egyptens fantastiske verden under havet! Det har ingen betydning, om du er nybegynder eller er en erfaren dykker - du kan glæde dig til spændende dyk i Det Røde Havs klare vand. I den farverige verden under havets overflade, kan du møde mængder af forskellige fiskearter blandt de farverige koraller. Apollo tilbyder, sammen med det anbefalede dykkercenter Colona Divers, flere forskellige dykkeroplevelser.

Dykkerinstruktør er inkluderet. Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord. Komplet dykkerudstyr (ABC, BCD, regulator, våddragt og dykkercomputer) kan lejes for 27 EUR pr. dag og betales på stedet.

Voksne (12+ år): 461 DKK
Børn (2-11 år): 461 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Søndag, Mandag, Lørdag, Tirsdag
Book

Hesteridning

Hvad siger du til at starte dagen med en ridetur? Uanset om du er erfaren rytter eller ikke, så er dette en anderledes og sjov måde at se naturen og landskabet på. Er du nybegynder, så får du først en introduktion og en rolig hest, og er du erfaren rytter, så får du en hest, der passer til dit niveau. Du vælger selv, om du vil ride en eller to timer.

Mad og drikke indgår ikke i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Vandpark, inkl. transfer

Tag med hele familien til en sjov dag i vandet! Her er en masse sjove vandattraktioner for både store og små.

Transfer, frokost og alkoholfrie drikkevarer indgår i prisen. Drikkevarer med alkohol indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 329 DKK
Børn (2-11 år): 165 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Tur gennem Egyptens store ørken

Er du nysgerrig på livet i Egyptens ørken og det smukke ørkenlandskab? Denne udflugt starter med en tur på ATV gennem sanddynerne, inden vi med jeep fortsætter længere ind i ørkenen. Her stopper vi ved nogle af de smukke udsigtssteder og oplever luftspejlinger, som får en til at tro, at man ser noget andet i landskabet.

Blandt sanddynerne besøger vi beduiner og lærer mere om deres liv og traditioner. Her nyder vi også en dejlig buffet og ser den smukke solnedgang, der farver ørkenen rød. Når mørket faldet på, lyser den klare stjernehimmel ørkenlandskabet op som en imponerende afslutning på dagen.

Inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 231 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Mandag
Book