1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Tropitel Sahl Hasheesh

  • • Lækker generøs All Inclusive
  • • Privat fin sandstrand
  • • Bliv afslappet i det skønne spa

På hotel Tropitel Sahl Hasheesh kan du få opfyldt dine inderste feriedrømme med strandliv, luksus og fantastisk udsigt over Det Røde Hav. Sjove aktiviteter, egen sandstrand, smukt poolområde og snorkle muligheder bidrager alt sammen til en skøn ferie. På hotellet er der også en pool med 3 vandrutsjebaner til sjov og leg.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Ommeletmand Lobbybar
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 25 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tropitel er et stilfuldt hotel med en enestående udsigt over Det Røde Hav og den fine private sandstrand med gratis solstole og parasoller. Badesko er nødvendige. En ca. 300 meter lamg bro bringer dig ud på havet, forbi koralerne. Hotellets poolområde ligger i den dejlige have, hvor der foruden 2 rummelige pools (heraf en opvarmet om vinteren) er en separat børnepool og en jacuzzi. Vandpark med tre vandrutsjebaner. Her er også solterrasse samt gratis solstole og solstole.

Hotellet ligger 25 km syd for Hurghada og tilbyder en række rigtig gode faciliteter. Tropitel har flere barer og restauranter; buffetrestauranten The Palm der også er hovedrestaurant, a la carte-restauranten Il Pomodoro der serverer italiensk mad, en mexicansk restaurant der serverer a la carte samt en indisk restaurant med a la carte. Der er ét gratis besøg på den mexicanske eller italienske a la carte-restaurant pr. uge. Buffetrestauranten har temaaftener hver aften med temaer som f.eks. fiske- og skaldyrsaften, orientalsk buffet, grillaften, italiensk aften eller mad fra Mellemøsten. Frokostbuffet serveres i restauranten The Palm og a la carte-frokost serveres i den mexicanske og italienske restaurant. Dresscode i restaurantener ved middagstid er nydelig påklædning påkrævet. Hotellet har også en orientalsk café med shisha, en lobbybar, poolbar, strandbar samt baren Mermaid Bar, der kun er for voksne gæster.

Legerum og børneklub for de små (4-12 år) i hotellets regi. Billard (gratis 1 time pr. pers. pr. uge). Gratis bordtennis, beachvolley, fodbold og dart. Tennis (mod betaling om aftenen). Pænt fitnessrum. Fint spa, som tilbyder massage samt et udvalg af forskellige behandlinger for hele kroppen mod betaling. Frisør mod betaling. Aftenunderholdning med livemusik. Få, mindre butikker på hotelområdet. Gratis wifi i receptionen. Døgnåben reception. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Frisk frugt ved poolen, kl. 16.00
- Is, kl. 15.00-17.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
- Midnatsbuffet
- Lokale drikkevarer som øl, vin og sodavand i barerne ad libitum
- En stor flaske vand på værelset pr. pers. pr. dag, samt 3 stk. sodavand pr. uge
- 2 gratis måltider pr. ophold på a la carte-restauranten, hvor man kan vælge blandt 2 menuer
- Underholdning med livemusik
- Tennis (om dagen), beach volley, aerobics, bordtennis og dart

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.