1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Albatros Citadel Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Berit,
Herlev

+
Overdådigt, store værelser og godt personale.
-
Apollo skriver, at der er a la carte restauranter. Da vi henvender os i receptionen og vil reservere bord, får vi besked på, at det ikke er muligt. Der er kun de to buffetrestauranter. Dette er meget utilfredsstillende, da vi netop har læst anmeldelser om, at det var betragteligt bedre at spise a la carte. Vi blev meget hurtige træt af buffeterne. Det er irriterende, at man konstant bliver opsøgt af nogen, som vil prakke en ture/oplevelser på ved stranden, poolen og marinaen. Priserne i supermarkedet er helt urimeligt dyre.

Bekræftet køb : 2019-01-16


10 ud af 10

Yvonne,
Herlev

+
Værelserne, mad og service
-
Internet på værelserne

Bekræftet køb : 2019-01-13


10 ud af 10

Ida,
Viborg

+
Ligger ved havet
-

Bekræftet køb : 2019-01-03


10 ud af 10

,

+
det hele.
-
nej

Bekræftet køb : 2018-12-27


9 ud af 10

Anne,
Viborg

+
Dejlige værelser, og rigtig god betjening og stemning
-
Måske er forslag kunne være, at de gær et “byggeprojekt” færdigt ad gangen, så de ikke støver og arbejder så mange steder.

Bekræftet køb : 2018-12-13


8 ud af 10

Heidi,
Løvel

+
Deluxeværelset, servicen, koralrevet og morgenmaden
-
Lavere niveau på volumen på musikken rundt omkring. Det kunne ønskes, at de gik tilbage til deres temaer for aftensmaden som før det blev Albatroskædens. Aftensmaden er for kedelig og uvarieret. Savner også den lille hyggelige La Gondola resturant. Ønsker at bevare hyggen og roen. Er bekymret for, om det bliver for stort.

Bekræftet køb : 2018-12-13


9 ud af 10

Bent,
Spøttrup

+
Super godt hotel med mange muligheder
-
Animation team er overflødigt og fylder meget ved deres højt spillende musik/ snak. Mange dage med kun 1-4 deltagere. Forbedring: brug pengene til noget andet. Der mangler virkelig en badestrand med sandbund.

Bekræftet køb : 2018-12-06


8 ud af 10

,

+
godt og venligt personale, maden god.
-
kunne godt nedsætte prisen da hotellet lå i bygge rod, støv over alt i hele lobbyen om omkring hovedbygningen, larm som følge heraf. værelset til pensionister var med fire senge, ingen stole på værelset og på balkonen om aftenen umuligt da der var meget grilos. kunne derfor ikke være på værelset til afslapning. måtte også hente en klud hos rengøringen for at tørre skuffer og hylder af inden udpakning. Håber da de har alderen på folk når de deler værelser ud ser på beliggenhed og komfort på værelset. havde bestilt de luxværelse og ikke familieværelse

Bekræftet køb : 2018-12-05


7 ud af 10

Jesper,
Bjæverskov

+
Dejlig belligenhed ved vandet. Meget rent og pænt. Utrolig sødt personale næsten alle vegne.
-
Mulighed for Chips og snacks i lobbyen til drinks. At der er en tennisbane som beskrevet. Det savnede vi.

Bekræftet køb : 2018-12-02


8 ud af 10

Morten,
Beder

+
Beliggenheden umiddelbart ved Det Røde Hav - med dykkerfaciliteter
-
Det store udbud af mad kunne med fordel reduceres til fordel for større kvalitet. Vin og øl også på det jævne i forhold til europæisk standard.

Bekræftet køb : 2018-11-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1901 bedømmelser
Meget godt
 
1164
Godt
 
464
Middel
 
152
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

02-01-2019

Indlæg af elmholten Fredericia, Danmark

Lækkert hotel nær strand og hav

Vi besøgte Citadel i efterårsferien 2018. det er mega stort, med busser der kører transfer til værelserne, det fungerer godt. hyggeligt havneområde med cafeér og butikker. Godt dykkecenter på hotellet. god Spa med massage til rimelige priser (når man har pruttet). Mange restauranter med varieret udvalg af god og frisk mad. Lækre værelser med havsudsigt, lidt sidt, men meget normalt for Egypten. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel.

 
02-04-2018

Indlæg af elsehove Ringsted, Danmark

Solskinsferie

Dejlig og skøn ferie på Citadel Azur Resort. Hotellet bygget op som en lille havneby med flere forskellige pools, udendørs jacuzzi, dejlig strand og flere laguner med mulighed for at snorkle. Wienercafe og isbar, aftenterasse med bar. Meget serviceminded personale på alle niveauer,der gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Hotellet lidt slidt,og hovedrestaurantens mad lidt ensformig, men vi havde hele tiden mulighed for at booke på forskellige andre restauranter, hvor den Italienske var hel fantastisk. Dejlig værelse med udsigt over havet. En skøn ferie.

 
21-09-2017

Indlæg af hkla2017 Ringsted, Danmark

Dejligt Hotel, god snorkling

Dejligt hotel, havde super lækre værelser med terasse og havudsigt. God mad, især den italienske. Buffe på hovedresturant var lidt kedelig. God cafe, og god varrieret drinksmenu på deres All inclusiv, med meget at vælge imellem. Snorkling ved at svømme ud fra deres lagune var virkelig godt. og lagunen sørger for gode bademuligheder fra strandbreden.

 
01-03-2017

Indlæg af Pernille S Hjørring, Danmark

Fantastisk ferie

Fantastisk resort! Meget venligt, smilende og hyggeligt personale overalt. En meget velfungerende spa -afdeling, hvor min voksne datter og jeg i løbet af ugen både fik et fortrinligt tyrkisk/ egyptisk dampbad og 3 gange massage til en samlet og meget rimelig pris. Meget dygtige kvindelige massører. Koralrevet ligger lige udenfor lagunen og er man en blot nogenlunde habil svømmer, er der fisk og koraller til mange spændende snorkelture. Vi var ude 3-5 gange om dagen, og der blev ved at dukke nye fisk frem - også af en anseelig størrelse. På hotellet kan man låne snorkelmaske og svømmefødder, men der er også mulighed for at leje våddragt og svømmevest. Jeg har snorklet en del, og dette er bestemt et sted, jeg gerne vender tilbage til! Restauranterne er alle med i all inclusive og i hovedrestauranter er der hver aften et nyt tema, så på en uge er der masser af variation. Især den egyptiske aften bød på rigtig velsmagende og spændende mad. Der er pool og strandbarer fordelt over hele ressorter, så der er rig mulighed for både varme og kolde drikke i løbet af dagen - kaffen er ganske fortrinlig!

 
04-11-2016

Indlæg af helle1910 solrød

Anden gang på dette hotel 14 dage, det var for lidt.

Det var anden gang vi var der i år, første gang marts måned. Denne gang bookede vi selv Hotel værelse, vi fik hvad vi bestilte, dejligt værelse med terrasse og havudsigt Service af personale var blevet bedre end sidste gang. Maden var rigtig god i alle restauranter. Den aller bedste tjener er ( Mr A. ELSHAFY ) han var altid et stort smil morgen og aften og meget behjælplig Håber han er der næste gang. Jeg brugte deres Dive Center (AQUARIUSREDSEA) for første gang: meget venlige og hjælpsomme. Dykkede 2 gange på deres fede hus rev 15-16 meter dybt. Hotelles Taxi og Shuttel bus vild dyr !!!! veksel kurs 1 euro = 10 danske kr. Så husk euro kontanter. Værelser meget slidte, senge rigtig gode men hårde. Wifi kun på offenlige steder meget dårlig. Jeg købte 12 Gb i det nærmeste center for 150 kr. det virkede fantastisk. Strand og koral rev er fantastiske, Hver dag nye fisk