Bedømmelse af Albatros Citadel Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 153 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Susanne,

+
Havudsigt fra værelset.
-
Der mangles en badebro. En bedre strand så man kan komme i havet. Wifi på værelserne. Tjenerne ved resturanterne var længe om at rydde bordene og det tog lang tid inden vi fik vores drikkevarer.

Bekræftet køb : 2019-11-29


10 ud af 10

aase ejsing,

+
meget venlige og uhøjtidelige tjenere og kokke
-

Bekræftet køb : 2019-10-25


10 ud af 10

Annika torp,
Brørup

+
Stranden, og hotel opbygningen ,
-
Frokost restaurant , bedre ud valg

Bekræftet køb : 2019-10-18


8 ud af 10

Liv Lebart,
Kbh. n.

+
Udsigten Flot værelse Nemt og bekvemt med all inclusive
-
Mere information om hvor restauranter er, hvor man får is, hvordan man booker bord til Tajine restauranten, taxa osv.

Bekræftet køb : 2019-04-17


9 ud af 10

Arne,
Fuglebjerg

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-24


10 ud af 10

Anna - Lisa,
Køge

+
Det venlige personale og at der ikke var tæt pakket af gæster
-
Det er svært at skrive at de ikke skal ligge fliser nor der er feriegæster, for det har de vel alt året rundt. Men de kunne godt skære dem til, inde i et rum, så man ikke skulle hører på den skærerende lyd hele dagen

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Jonna Vivian,
Vojens

+
Gode værelser
-
at man fortæller at hotellet er under ombygning. Hotellets taxa er 3 gange normal priser i Hurghada, da de ikke lader andre taxaer ind på hotellet, føler man er i fængsel, urimeligt høje priser. Da vi har været 28 gange i Hurghada og har været på hotellet 2 gange før.

Bekræftet køb : 2019-02-28


9 ud af 10

Dorthe Faxholm,
Roskilde

+
Smukt sted med venligst personale
-
OPGRADER JERES BESKRIVELSE AF HOTELLET

Bekræftet køb : 2019-02-27


9 ud af 10

Marianne Aaris Børre,
Hedehusene

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-27


9 ud af 10

Jeanette,
Risskov

+
-
Det burde være oplyst, at ikke alle a la carte restauranter var åbne, ligesom omfanget af byggeri burde være tydeliggjort.

Bekræftet køb : 2019-02-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

2119 bedømmelser
Meget godt
 
1278
Godt
 
519
Middel
 
176
Mindre godt
 
73
Dårligt
 
73

5 nyeste bedømmelser

12-03-2019

Indlæg af MCpeterr Fredensborg Kommune, Danmark

Snorkling fra ørkenslottet

Snorklingen direkte uden for hotellet giver næsten samme oplevelse som de ofte kostbare bådture. Der er både moræner, blæksprutter, klovnefisk, dragefisk og tilmed fik vi set en kæmpetun på jagt efter føde. Hotelværelserne er kæmpestore, men der er langt at gå fra de fleste værelser til stranden. Og det er stranden du skal vælge dette hotel for. For der er ikke andet. Uanset hvad der står i brochuren om ”autentisk havne-mijø” er det noget arkitekten måske har forestillet sig, men som aldrig er blevet til noget. Måske om et par år, for der er meget byggearbejde på stedet efter PickAlbatros har overtaget hotellet. Som noget absolut positivt, kan man fremhæve, at der er rigeligt med solstole både ved stranden og ved de mange ofte opvarmede pools. Vi spiste næsten hver aften i den italienske restaurant til middag og frokosten fik vi i havnecafeen og det var helt OK uden at være prangende. Efter vores besøg er der kommet flere spisemuligheder, men det kan vi af naturlige årsager ikke udtale os om. Hotellets charme er samtidig den største ulempe, da det er placeret midt i ørkenen langt fra alting, men hvis du vil snorkle og sole dig dagen lang er det et godt valg.

 
04-03-2019

Indlæg af Nicolai S

Fantastisk snorkling vs dårlig mad

Det var så anden og nok sidste gang jeg besøgte Citadel Azur Resort. Plusser: Byggestilen i koraler er autentisk og hyggelig. Snorkling på husrevet er i absolut topklasse, man behøver ikke tage på bådture, lige udenfor venter både skildpadder, moræner, blæksprutter, klovnefisk, dragefisk osv. Der er god plads og rigeligt med solstole ved både stranden og ved pools. Kaffe i Columbus cafe var absolut til den gode side og en del af all inclusive programmet. En tur i ørkenen på ATV, udgående fra hotellet kan anbefales, man får noget for pengene, undgår transporttid og hvis man er til ræs, er der også plads til at få afløb for det. Dykkercentret er godt med professionelle instruktører, men hold dig fra frokost på båden, den kan godt sende en til tælling. Store rummelige værelser med havudsigt, husk drikkepenge til rengøringspersonalet, de er afsindig dårligt aflønnet. Minusser: Service fra personalets side er generelt dårlig, der er for få tjenere og de virker uoplagte, grænsende til ubehøvlet. De fleste taler kun egyptisk og alene at bestille er en udfordri g når de endelig kommer. Flere personalet tigger penge af gæsterne i smug og vil ha e en til at veksle tillige. Maden er generelt ensformig i i hovedrestauranten, med kun få daglige variationer. Der pågår en del byggearbejde og derfor er der byggerod og kun få restauranter åbne. På stranden i klipperne er åbnet Buddha Buddha, som er en natklub og restaurant. Den er virkelig lækkert indrettet, men ikke særlig velbesøgt. Hold dig fra at spise, det er buffetmad anrettet smart og solgt til overpris. Samtidig sidder man i uv-lys og spiser i loungemøbler, hvor voksne dårligt kan se op over bordet. Der er mange der booker fra hotellets side ved strand og pools, beautysalon, massage, dykkercenter osv. Det kan virke anmassende til tider, men husk at prutte, det kan betale sig, hvis man benytter nogle af tilbudene. Mange niveauforskelle og derfor trapper og ramper, særligt pga byggearbejde flere steder. Underholdningen om aftenen var afsindig dårlig og smagløs. Kiosken ved havnemolen var dyr og begrænset, husk at købe snacks inden du checker ind.

 
24-01-2019

Indlæg af Lars J

Lækkert hotel

Vi boede på hotellet i et fint stort værelse med havudsigt. Havet lige nedenfor er fantastisk at snorkle i lige fra strand kanten. Jeg så bl.a en kæmpe skildpadde. Hotellets buffet er ok uden at være prangende. Strand sælgerne er irreterende og vil sælge ture konstant og burde forbydes.

 
02-01-2019

Indlæg af elmholten Fredericia, Danmark

Lækkert hotel nær strand og hav

Vi besøgte Citadel i efterårsferien 2018. det er mega stort, med busser der kører transfer til værelserne, det fungerer godt. hyggeligt havneområde med cafeér og butikker. Godt dykkecenter på hotellet. god Spa med massage til rimelige priser (når man har pruttet). Mange restauranter med varieret udvalg af god og frisk mad. Lækre værelser med havsudsigt, lidt sidt, men meget normalt for Egypten. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel.

 
02-04-2018

Indlæg af elsehove Ringsted, Danmark

Solskinsferie

Dejlig og skøn ferie på Citadel Azur Resort. Hotellet bygget op som en lille havneby med flere forskellige pools, udendørs jacuzzi, dejlig strand og flere laguner med mulighed for at snorkle. Wienercafe og isbar, aftenterasse med bar. Meget serviceminded personale på alle niveauer,der gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Hotellet lidt slidt,og hovedrestaurantens mad lidt ensformig, men vi havde hele tiden mulighed for at booke på forskellige andre restauranter, hvor den Italienske var hel fantastisk. Dejlig værelse med udsigt over havet. En skøn ferie.