Vores rejsemål, Egypten

rejsemål sorteret efter

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålende sol og de fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller. Apollos hotel...

Læs mere om Hurghada 11 hoteller fra 2.898 DKK

El Gouna

El Gouna er Det Røde Havs smukkeste og mest eksklusive turistby! Her oplever du fantastiske strande og laguner ved den vidunderlige kyst. Nyd dovne dage og god service på de herlige hotelområder, eller brug dagene på at spille golf på El Gounas gode golfbaner.

Læs mere om El Gouna 1 hoteller fra 3.498 DKK

Sahl Hasheesh

En rejse til den stille badeby Sahl Hasheesh byder på en dejlig ferie. Hotellerne er af høj klasse, og har alle privat sandstrand, hvor du kan slappe af og bare nyde din ferie.

Læs mere om Sahl Hasheesh 4 hoteller fra 4.298 DKK

Soma Bay & Abu Soma

Rejs til fine Soma Bay & Abu Soma og oplev en ferie ved nogle af kystens smukkeste strande. Byen ligger på en halvø med en beskyttet bugt, der giver et roligt, krystalklart vand. Det Røde Hav er et perfekt sted for snorkling og dykning, så husk en dykkermaske.

Læs mere om Soma Bay & Abu Soma 2 hoteller fra 2.998 DKK

Nilkrydstogter

Nilen er en af verdens længste og mest kendte floder. Her har vandet løbet igennem flere tusind år, hvilket har ført til de mange storslåede seværdigheder, når er placeret langs med Nilens bred. Den bedste måde at opleve disse berømte steder er med et Nilkrydstogt, der nemt kan tage dig fra sted til...

Læs mere om Nilkrydstogter