Bedømmelse af Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,0 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
4,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
5,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
5,8 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

Mia Irina,
Århus

+
The beach
-
The sevice and the noise level, both building noise and constant loud music

Bekræftet køb : 2020-01-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2989 bedømmelser
Meget godt
 
1432
Godt
 
1075
Middel
 
308
Mindre godt
 
113
Dårligt
 
61

5 nyeste bedømmelser

15-02-2019

Indlæg af Simon S

Rigtig god ferie

Man har altid noget at lave, fordi animation teamet er helt i top. Maden er god, personalet er mega godt og taget sig godt af alle. Forholdene er altid gode, toiletterne er altid rene og pæne. Vandet og koralerne er så flot og smukt. 100% bedste hotel i hurgada.

 
15-02-2019

Indlæg af Julie Sofie D

Bedste ferie!

Det er en af de bedste ferier jeg har været på i lang tid. Alle tingene er, som de skal være. Maden er god. Personalet er rigtig søde, og tager sig rigtig godt at alle mennesker. Og deres underholdningshold ( animationteam ) er de rareste mennesker. Og holder hele tiden alle igang. Man keder sig ihvertfald ikke her på hotellet.

 
07-01-2019

Indlæg af StigvonHielmcrone

Fantastisk sted - forfærdelig ejer

Stedet ligger fantastisk godt i bugten, stor dejlig have, opvarmet pool, og fantastisk god betjening af alle ansatte. Maden er overdådig, men ofte mangler den smag. Skift spisested med mellemrum: Deres Beach Bar har fx dejlig grillmad. Deres "House Reef" er virkelig flot, ikke stort, men der er masser af fisk og farver, let tilgængeligt, særligt for mindre børn. Vi havde dog en ubehagelig oplevelse med ejeren og hans venner: Vi havde hele ugen ligget på stranden på vores håndklæder så vi kunne være tæt på vandet og børnene. Det passede os fint. Den sidste dag, efter at have ligget på stranden i tre timer, fik selskabet som lå ved siden af os fat i en "Beach Boy" (dem der servicerer på stranden), og gennem ham fik vi at vide at vi ikke måtte ligge på stranden, vi skulle ligge på strandstole. Vi argumentere i mod det, og spurgte om vi ikke måtte blive, men det gik ikke. Vi blev så anvist 2 strandstole (vi var 7 personer). Vi gik i gang med at flytte vores ting, men det gik åbenbart for langsomt så Beach Boy'en tog fat i tingene og flyttede det. Det betød blandt andet at personlige genstande og mobiltelefon endte i sandet. Ikke en god oplevelse. Beach Boy'en beklagede overfor os, og nævnte at det var ejeren og hans venner, og han derfor blev nødt til det. Det endte med at vi samlede alle vores ting og flyttede til den anden ende af stranden hvor der var mere plads. Nogle timer efter legede vores børn ved poolen, og ejeren og hans venner var også flyttet op til samme pool. På et tidspunkt hvor ejeren troede at ingen så det, pegede ejeren på to børn i vores selskab på en måde som om man holder et gevær, og trykker på aftrækkeren, 1 skud, et barn, 2 skud, et barn mere. Der havde ikke været nogen interaktion med børnene. Det var ikke for sjov. Flere medarbejdere bekræftede at det var ejeren, at han kom der jævnligt, og han altid gjorde som han ville. Som respons på ovenstående historie trak de på skulderen, prøvede at forklare eller undskylde. Ingen var overrasket over hans adfærd, som også indebar drinksglas som flød i poolen, cigaretter som blev asket i poolen og håndklæder som bare blev efterladt rundt omkring - alt af ejeren og hans venner. Samlet kan stedet anbefales for beliggenhed og det søde personale. Undgå at møde ejeren og hans venner - det er ikke rart at være i deres nærhed. Og hvis du ikke ønsker at stoppe penge i hans lomme, så vælg et andet hotel. Det gør vi næste gang.

 
20-04-2015

Indlæg af CamillaAndreasen Næstved, Danmark

FANTASTISK ferie!

Min kæreste og jeg er netop hjemvendt efter en uge på Fort Arabesque, og vi kan kun anbefale folk at rejse dertil. Personalet er utrolig søde og serviceminded, de gør alt for at gøre gæsterne tilfredse. Værelset var stort og altid rent. Området er ubeskriveligt smukt og passet godt. Stranden var utrolig lækker med klart lyst sand og smuk krystalblåt vand. Der var mulighed for at snorkle og se massere af smukke koraler og fisk ude i vandet på stranden. Maden var god og varieret og der manglede bestemt intet i vores all inclusive pakke. Vi vil helt sikkert besøge Fort Arabesque igen inden længe.

 
22-09-2014

Indlæg af Yvonnehenning

Vinterferien

Stort lækkert hotel med meget venligt personale lige fra kuffert bærer til manager I de 2 restauranter er der kæmpe udvalg af mange forskellige retter som du selv kan sammensætte Håndklædekort virker så rene badehåndklæder hver dag Strandbar åbner klokken 10.00 så tørsten kan blive slukket dagen lang Solvognene er placeret så alle kan få en plads Lækker strand og klart vand gør at man nemt kan være der hele dagen Dykkerbriller og snorkel er et must hvis ikke man vil snyde sig selv for en fantastisk oplevelse under vandoverfladen Farverige fisk og koralrev ses mindre end 50 meter fra stranden Aftenunderholdning er super All inklusive virker fint Wi fi er ikke godt men køb et taletidskort istedet Det bliver billigere i længden Alt i alt et sted vi kommer igen