Bedømmelse af Steigenberger Aqua Magic

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 89 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


2 ud af 10

Kristine,
Maribo

+
Ved jeg egentlig ikk helt- det levede på ingen måder op til mine forventninger, ingen god service, vandet i pools’ne var koldt og sys bare personalet virkede lidt lige gyldige omkring os gæster..
-
Vælg et andet hotel at lave rejser til.

Bekræftet køb : 2019-04-17


8 ud af 10

Lene,
Holbæk

+
Det var 3. gang vi var på hotellet, og noget af personalet kan huske os det er så hyggeligt, men hotellet er så stort så vi kommer slet ikke alle steder, vi opholder os mest på stranden i dagtimerne.
-
Maden var lidt kedelig, hvis man ikke lige er til salat og special grønt som vi ikke rør når vi er i det land, for 2 år siden syntes vi at maden var bedre :-)

Bekræftet køb : 2019-04-17


9 ud af 10

Gert,
Haslev

+
de var venlige og smilende uanset hvad du gjorde.
-

Bekræftet køb : 2019-04-10


9 ud af 10

,

+
-
Der er ikke badekåber og tøfler på værelset. Det stod ellers i jeres værelse beskrivelse at det skulle der være.

Bekræftet køb : 2019-04-03


9 ud af 10

,

+
-
når der er mindre børn/børnebørn med og afrejsen først er ud på aftenen, skulle der være mulighed for at holde værelset lidt længere uden betaling. Receptionen ku være bedre. Vekselautomat virkede ikke.

Bekræftet køb : 2019-03-31


10 ud af 10

Barbara,
Rødovre

+
Service
-
Helt klar mere underholdning til børn om dagen. Børneklub havde en trist atmosfære. Personale velkommen var ikke lige så smilende som TUI. Mere smil og lege.

Bekræftet køb : 2019-02-24


10 ud af 10

Carsten,
Jyllinge

+
-
Måske en topmadras på sengen ville være rart

Bekræftet køb : 2019-02-24


7 ud af 10

Nette,
Ishøj

+
De små restauranter (season og palappa) var et godt alternativ til en store madsal til morgenmad og frokost samt aftensmad.
-
De to a la carte restauranter var ikke meget værd. Maden var opstyltet og bar mest af alt præg af at ville se ud som en fin restaurant. Buffet-restauranterne var bedre i forhold til smag og udvalg.

Bekræftet køb : 2019-02-20


8 ud af 10

,

+
Opvarmede pools
-
Bedre mad

Bekræftet køb : 2019-02-20


10 ud af 10

Marianne,
Kbh s

+
-
Det ville være en god information at der er håndklæder til poolen

Bekræftet køb : 2019-02-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

5056 bedømmelser
Meget godt
 
3686
Godt
 
836
Middel
 
307
Mindre godt
 
115
Dårligt
 
112

5 nyeste bedømmelser

28-12-2018

Indlæg af Charlotte J

Juleferie

Vi havde et fantastisk juleferie på dette hotel. Servicen var helt i top, og rengøringsniveau i orden. Maden på de forskellige restauranter var lækkert, men især aqua season restaurant med deres indiske, egyptiske og BBC aften buffet var super godt. Personalet var meget flinke, især Ahmed og Ebram fik vi et særligt godt forhold til. Tak for en skøn ferie. Vi kan absolut anbefale dette hotel. Jacob, Jesper, Ole og Charlotte Horsens, Danmark

 
03-07-2018

Indlæg af Maria V Aabenraa, Sonderjylland, Denmark

Har ikke styr på hygiejnen i barene

Vores påske ferie blev tilbragt i det Egyptiske, på Steinberger Aqua Magic i Hurghada. Det er 5 gang at vi betræder det Egyptiske ørkensand og vi er, som de andre gange altid sikre på at komme frem til sol og varme også denne gang, om end det blæste en del og det var lidt svært st finde læ på hotellet på stranden var det nemmere. Man ligger meget tæt al for tæt efter min mening. På stranden er det ok. Aqua Magic i Hurghada er et godt og gedigent hotel som kan tilbyde alt hvad det Egyptiske køkken nu formår og ledsaget af det serviceniveau der fremtræder ved et 5 stjernet hotel, i Egypten. ( man skal dog ikke samligne med andre globale 5 stjernet hoteller) Vi oplevede, som udgangspunkt et ret højt serviceniveau, det falmede dog noget i poolbaren. Vi oplevede at når de var presset og manglede glas, vasskede de kun glassene 10 sek og ikke de 2min som er minimum for at nå at desinficere. (Jeg arbejder med fødevarehygiejne på højt plan i dk og kender den type af opvaskemaskine) Både jeg og min datter fik en maveinfektion, med alt hvad det indebære. Vi havde selv xifaxan med, som slog det ned i løbet af et par døgn. På Flavors restauranten, hvor tjernene har ret travlt med de gæster der giver drikkepenge, og vi andre kom i anden række, når der skulle serveres drikkevarer, ofte ente vi med at hente selv. De er ret seriøse omkring hygiejnen i flavors og maden frisk og god. Den standard skal lige nå helt ud til poolbaren😊. At der skal være regler i Aqua parken er helt iorden, men det bliver ikke altid håndhævet over for alle. Vi skulle smide ure og solbriller/ dykkerbriller for at benytte rutche banerne imens " naboerne " kunne gå igennem " sikkerheds kontrollen" iført hele svømmepakken. Lækker strand og krystalklart vand, jeg svømmede omkring 1km og løb 3-5km rundt om hotellerne og gennem byen. Alle de dage jeg ikke var syg med min maveinfektion. Vi var der 8 dage det var 2 for meget😊

 
29-06-2018

Indlæg af dkfals Aalborg, Danmark

Fremragende gensyn

Vores 2. besøg på dette hotel i 2018, denne gang i brandvarme juni måned. Igen blev mine ønsker imødekommet - jeg havde på forhånd spurgt på rolig værelse, tæt på børnepool og højt oppe. Det fik vi og en lidt større suite en sidst. Aircon er god og relativt stille, så den kørte på 25 behagelige grader om natten. Næste besøg til Egypten er kun til dette hotel - der er styr på tingene. Desuden bliver man hentet gratis i lufthavnen som stamkunde 👍

 
18-05-2018

Indlæg af pir36 Greve, Danmark

Ferie

Dejligt hotel. Stort og flot og venligt personale. Ligger butikker inde på hotellet, var på apoteket og fik den bedste behandling af ham der var på arbejdet, han hed Azmy og han var utrolig venlig, god til engelsk og var god til at informere mig omkring de piller jeg købte. Jeg følte mig tryg ved ham👍

 
31-03-2018

Indlæg af kevema Aabenraa, Danmark

Forbedring ønskes

Vores påske ferie blev tilbragt i det Egyptiske, på Steinberger Aqua Magic i Hurghada. Det er 5 gang at vi betræder det Egyptiske ørkensand og vi er, som de andre gange altid sikre på at komme frem til sol og varme Så kan vejret så være præget af meget eller lidt vind, noget som man må tage med i " Sommer pakken" Aqua Magic i Hurghada er et godt og gedigent hotel som kan tilbyde alt hvad det Egyptiske køkken nu formår og ledsaget af det serviceniveau der fremtræder ved et 5 stjernet hotel, i Egypten. ( man skal dog ikke samligne med andre globale 5 stjernet hoteller, stjernerne er som regel doseret efter landets forskrifter). Vi oplevede, som udgangspunkt et ret højt serviceniveau, det falmede dog nogle steder på hotellet, bla. På Flavors restauranten, hvor tjernene har ret travlt med de gæster der giver drikkepenge, og vi andre kom i anden række, når der skulle serveres drikkevarer ( muligvis fordi vi bare er en vand/ danskvands familie). Det var også ret tydeligt at morgenmads restauranten " palappa" ikke just er gearet til så mange morgenmads gæster. Det resulterede i ubagte omeletten og en uorganiseret morgenbuffet. Men stakkels " omelet koger " 2 pander til 50 personer, hvoraf der også skulle laves pandekager og spejlæg. At der skal være regler i Aqua parken er helt iorden, men det bliver ikke altid håndhævet over for alle. Vi skulle smide ure og solbriller/ dykkerbriller for at benytte rutche banerne imens " naboerne " kunne gå igennem " sikkerheds kontrollen" iført hele svømmepakken. Nu skal der jo også lyde en tak, for vi fik jo en god forsmag på hvad sommeren venter os, sol, sommer og masser af badetid. Til jer der tager til Egypten: det er det hele værd, dog skal i bare have oven stående i mente, og så er deres hygiejne ikke helt i top, de mister fokus i presset perioder i restauranterne. God rejse 👍