1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Steigenberger Al Dau Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Dorte,
Aarhus

+
Engageret, serviceminded personale
-
Alle håndklæder blev skiftet hver dag, selvom det var beskrevet at vi skulle smide de skifte-klare håndklæder i badekarret.

Bekræftet køb : 2018-11-22


10 ud af 10

Kjeld,
Frederiksberg

+
Der er så rent og rigtig rigtig god service
-

Bekræftet køb : 2018-11-14


10 ud af 10

Udo,
København

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2018-02-13


4 ud af 10

Hans-Erik,
Væggerløse

+
Service og personale
-
Færre egyptiske børn

Bekræftet køb : 2018-02-09


9 ud af 10

Lone,
Rønnede

+
Den gode service - vi blev bare så godt behandlet og forkælet - har aldrig oplevet noget lignende - super alt i alt!
-
Maden var ikke så god (buffen) - den var for egyptisk men så var der restauranternerne uden for hotellet hvor vi fik super mad på restauranten Aleksander !!!!!!!!!!

Bekræftet køb : 2018-01-30


10 ud af 10

Kirsten,
Viborg

+
Alle utrolig venlige. En fantastisk atmosfære
-

Bekræftet køb : 2018-01-16


10 ud af 10

Morten,
Charlottenlund

+
Fantastisk service. Venlige, smilende medarbejdere overalt.
-

Bekræftet køb : 2018-01-12


10 ud af 10

Rita,
Smørum

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2017-11-17


10 ud af 10

Linda,
Frederiksberg

+
-
Ryge områder og IKKE ryge områder

Bekræftet køb : 2017-11-17


8 ud af 10

Sina,
Göteborg

+
Trädgården, varm pool
-
Ny års fest: alldeles för hög volym. Det förstörde all trivsel. Vi lämnade partyn kl. 22. Outhärdligt. De på hotellet säger att det är samma sak varje år. Hade vi vetat det hade vi valt ett annat hotell.

Bekræftet køb : 2019-01-03


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

4544 bedømmelser
Meget godt
 
3772
Godt
 
552
Middel
 
129
Mindre godt
 
51
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

15-11-2018

Indlæg af Hans-Erik J Væggerløse, Danmark

Som at komme hjem, men vennerne var flyttet🙁

Det er jo altid forventningerne der afgør tilfredshaden. Forventningerne var høje til at gense vennerne, men med ny ledelse (igen) og med ca 70% nyt personale er skuffelse nok det rigtige ord her på 2. dagen. Hotellet er det samme, men med ny ledelse og nyt personale er stemningen ny og anderledes. Alle forsøger at leve op til det bedste og skabe tilfredshed hos denne “nye” gæst,(vi har boet ger 6 gange tidligere), ligesom jeg tror man gør for alle andre. Niveauet er højt, meget eller måske kun noget, højere end andre steder, men det klæder ikke Al Dau at man er begyndt at køre rundt med drinksvogn hvor en drink bare lige koster 5 EU oveni all incl. Du kan få den samme drink i dit all incl. bare ned lokale mærker. Jeg kan måske forstå det, hvis Al Dau var et billigt hotel der forsøgte at tjene lidt ekstra, men det er et dyrt hotel, så det tiltag syntes jeg ikke tjener til det positive. Det er ikke de 5 EU, men princippet 🙁 Man har også indført rygezoner rundt omkring. Tidligere måtte man ryge overalt, da det hed sig, at udluftningen var så god, at ingen ville kunne føle sig generet. Enten er udluftningen blevet dårligere eller også en gæsterne blevet mere sarte. Det er nok det sidste, for der er også blevet indført rygefrit zoner udendørs, og vejret er, trods alt, det samme.🙁 Vi skulle have boet på det nybyggede Pure Lifestyle, men blev flyttet, da nybyggeriet er blevet forsinket. Der skal vi så bo til januar. Det kan vi så glæde os til, for Al Dau var ikke det andet hjem med alle vennerne som vi kendte, men er nu næsten nede på højde med alle da andre 4 stjernede hotel her i området og er måske ikke mere merprisen værd, det bør i hvert fald overvejes. Vi fik, efter lidt kamp, vores “normale” værelse.

 
03-11-2018

Indlæg af Anne-Mette G

Luksus i særklasse

Super dejligt sted. Rent og skønne værelser. Maden er dejligt, masser af forskellige steder man kan spise. De er venlige og top professionelle. All incl. I top klasse. Vælg er værelse højt hvis man vil ha havkig. Vil helt sikkert komme igen.

 
27-07-2018

Indlæg af Lykke8888

Altid en exclusive oplevelse

Skal du besøge Hurghada og ønsker et fantastisk hotel skal du vælge Steigenberger Al Dau Beach Hotel. Har boet her 3 gange og er aldrig blevet skuffet. Værelserne er store og rummelige, udsigten mod havet fantastisk og serviceringen i topklasse 24/7. Hotellet har store poolfaciliteter, samt en helt fantastisk strand. Når du bor på dette hotel kan du gratis benytte vandlandet hos Steigenberger Aquamagic som ligger på den anden side af gaden. Mange egyptere vælger dette hotel i sommermånederne. Hotellet og områderne er dog store så det føles aldrig overfyldt. Kun hvis du vælger at indtage aftensmaden i rush hour. Ellers er det også muligt at booke plads på én af hotellets 5 andre restauranter. Kan kun anbefales.

 
07-07-2018

Indlæg af husnidk Danmark

Super hotel!

Det var det bedste. Service var første klasses service, maden var tip top, maden var ikke det samme, så ny dag nyt tema. Især de her to; Ramy og Moustafa, de var rigtig venlige, som lavede de bedste aktiviteter, og alle var velkomne, fra små til ældre, og gjorde så alle kunne være med

 
22-04-2018

Indlæg af 729miac Brønshøj, Danmark

Endnu en fantastisk ferie på Steigenberger Aldau

Som overskriften antyder var det et fantastisk gensyn med Steigenberger Aldau! På trods af at det var 3.5 år siden, at vi sidste gang var her, føltes det som at ''komme hjem''. Indtjekning fungerer hurtigt og effektiv og ligeledes blev vi her mødt af de første fantastiske medarbejdere. Hotelområdet med det store poolområde fungerer rigtig godt. Det er ligeledes meget flot og velholdt over hele linjen. Ligeledes sørger recreation-teamet for altid at være behjælpelige med solstole, parasoller m.m. All-inclusive programmet er virkelig godt. Der er stor variation i maden i buffetrestauranten og det er også meget velsmagende. Ligeledes er der massere af muligheder for at spise frokost/aftensmad forskellige steder. Derudover skal der lyde en virkelig stor ros til hotellets medarbejdere. Disse er virkelig med til at gøre Steigenberger til et fantastisk hotel. Vi bliver altid mødt af smil, uanset hvor du møder medarbejdere. De går altid det ekstra skridt for at gæsterne er glade. Der skal lyde en ekstra stor ros til vores gode ven Mena Magdy, som er helt speciel. Hans gode humør og høje service er i særklasse. Samtidig skal der også lyde en stor tak til Amgad i lobbybaren, Moustapha i Tamarind buffetrestaurant samt Essam fra Bwala poolbar. Disse var bl.a. med til at gøre vores ferie til en 5'er oplevelse. Der er ingen tvivl om, at dette ikke bliver vores sidste gang på Steigenberger Aldau og vi ser allerede nu frem til at skulle tilbage i august igen!