Bedømmelse af Steigenberger Al Dau Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 81 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Et flot hotel i skønne omgivelser. Der er en god atmosfære. Personalet er meget venlige og hjælpsomme
-

Bekræftet køb : 2020-01-05


10 ud af 10

+
Den høje kvalitet og udsøgte service
-

Bekræftet køb : 2019-12-15


9 ud af 10

+
-
Vores ankomst lørdag aften var ikke så god. Et shooooow time Ladies and gentlemeeen og ingen mad. Vores værelse: beskidt sengetøj. Vi klagede og så gik det bare godt. Apollos tilstedeværelse på steigenberger er lig nul. Min mail om tur til Kairo blev aldrig besvaret.kan I ha det godt og oppe jer til næste gang.

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

+
Lazy River og muligheden for at spise på forskellige restauranter.
-
Intet

Bekræftet køb : 2019-11-17


10 ud af 10

+
Rene og pæne omgivelser. Venligt og hjælpsomt personale.
-
Jeg manglede en beskrivelse af drikkepenge niveauet - altså information fra Apollo.

Bekræftet køb : 2019-11-15


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-01


9 ud af 10

+
personalet
-
støj fra ventilationsanlæg på taget over for værelsets balkon, kommentar er sent direkte til hotellets management vedr. dette.

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

5529 bedømmelser
Meget godt
 
4615
Godt
 
656
Middel
 
144
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
58

5 nyeste bedømmelser

21-12-2019

Indlæg af Traveler14812646763

Vi kommer igen

Vi er helt på linje med de seneste anmeldelser. Et ophold på Steigenberger Aldau Beach Hotel er til mere end fem stjerne. Hotellet udviser service af særlig høj kvalitet og faciliteterne er supergode. Vi benyttede os særligt af hotellets 9-huller par tre golfbane, som ikke bare er smuk men også er udfordrende. Adgang til golfbanen og golfudstyr er inkluderet i prisen. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
21-03-2019

Indlæg af Pia T

Helt igennem fantastisk hotel!

Helt igennem fantastisk hotel, lige fra vi ankom følte vi os meget velkommen alle er søde og meget hjælpsomme. Hotellet er stort og flot, og der er rent og pænt over alt! Rigtig store og flotte værelser med masser af skabsplads og en kæmpe stor seng med en ordenlig madras. Poolområdet er stort og da vi var der var der ingen problemer med at finde en plads til 4 sammen, personalet er der med det samme og vil hjælpe med håndklæder og parasol. Selv om der forgår aktiviteter hele dagen er man ikke generet af høj musik eller larm. Maden i den store buffet er fin,især morgenbuffeten var et stort hit! Vi kommer helt sikkert tilbage igen næste gang vi skal til Egypten.

 
15-03-2019

Indlæg af Hans-Erik J Esbjerg, Danmark

Alt er bare helt perfekt

Nu har vi boet på AlDau 8 gange og det er altid til mindst 5 stjerner. Vi taler ofte om hvad forskellen mellem AlDau og andre hoteller der også kalder sig 5 stjernet, og hvor vi også har boet, egentlig er. Vi er nået frem til at på AlDau foregår alt i et dejligt roligt tempo, ingen larmende unge mennesker der drikker om kap, men med modne gæster der lægger stor pris på at nyde opholdet i et roligt tempo og får al den hjælp fra personalet men kan forestille sig for netop at skabe et perfekt ophold. Vi kan kun sige tak endnu engang for et perfekt ophold hvor alle vore ønsker bliver opfyldt, selvom vi måske ikke altid er de letteste gæster at betjene. Hotellet har alle de muligheder en gæst kan ønske sig. Er man til fest og farver kan det fås på den anden side af vejen stadig på Steigenberger regi. Er man til special restaurant kan det fås 5 steder i høj kvalitet, stadig på Steigenberger regi og Er man til en ferie på ryggen ved pool eller strand kan man få det, samtidig med at der altid er en tjener i nærheden der er klar med kølige drinks, og kommer du der ofte er drinken klar når de har set dig på afstand. Det er egentlig utroligt at man aldrig føler at der mangler plads noget sted, selvom hotellet er helt fyldt op. Det eneste der kan undre er at der kommer så mange gæster fra nabohotellet Pure Lifestyle og spiser på AlDau, morgen,frokost og aften. De har da deres egen restaurant.

 
23-02-2019

Indlæg af HanneM467

Vidunderlige Steinberger Aldau

Vores første rejse til Egypten, startede med en del skepsis. Vi havde utrolig mange forbehold og rustede os godt og grundigt til mødet med Hurghada og til Steinberger Aldau.Men alt blev manet til jorden, da vi kom til hotellet, vi blev mødt af et utroligt venligt personale i receptionen. Lige meget hvor vi befandt os, blev vi mødt med utrolig venlighed, alt personale var altid venlige, smilende og i godt humør og imødekommende.Om det var tjenerne i baren, ved poolen eller ved stranden, kokkene, rengøringspersonalet, pooldrengene, service folkene ved indgangen ( håber ikke jeg har glemt nogen)ja alle, så blev vi mødt med smil og godt humør på en oprigtig måde. Vores værelse var i tip top stand. Vi havde et Deluxe værelse med den lækkerste udsigt, masser af pladse og super fin rengøring. Alt var super i top, pool, strand. Dog kan blæsten få det til at føles ekstra koldt ved poolen, her ville nogle læskærme være dejligt. Restauranten med buffet var super. Dejlig mad og dejlig med de forskellige tema aftner, maden var altid lækker og frisk lavet. Flere lækre restauranter på området, især var vi vilde med Alex og den Japanske Samurai. Vores skepisi angående Hurghada kom til skamme, vi vil helt klart anbefale Steinberge Aldau til andre, og vi vil helt sikkert glædse os til at komme igen. Vi ville ønske, vi kunne give mere end fem stjerner for det fortjener dette hotel.

 
22-02-2019

Indlæg af 25strand Struer, Danmark

Fantastisk og lækkert resort

Det var med stor skepsis vi valgte at besøge Egypten, vores første rejse gik til Hurgarda og hotellet Steigenberger ALDAU. Alle vores bekymringer blev manet i gulvet allerede første dag - sikke en service, flot hotel og et helt igennem vidunderligt personale. Vi har rejst på mange 5 stjernede hoteller, men aldrig besøgt et hotel hvor renlighed, service var på så højt niveau samtidig med at personalet var oprigtige, hjertelige og smilende. Personalet er simpelthen så søde, smilende og i mødekommende. Man bliver glad og i godt humør når man møder de mange smil. ALLE uanset om det var en gartner, i receptionen, bartenderen, pooldrengen, kokkene, tjenerne, rengøringspersonalet blev man mødt med smil og alle spurgte ind til om alt nu var okay. Det er et fantastisk hårdtarbejdende personale. (Vi var vilde med Mohamed fra pool området, super sød fyr) Værelserne ser fine og i god stand. Vi boede på Executive suite, som kan anbefales hvis man ønsker mere plads og lækker udsigt. Strand og pool er helt i top - dog er poolen desværre kun 17 grader og bidende kold. Der er dog en opvarmet pool (ikke så stor) hvor vandet er 34 grader. Flere lækre restauranter i all inclusive - Alex og den japanske er mega lækre. Buffet er fint, frisk og velsmagende. Et sted vi kommer igen og helt sikkert vil anbefale andre at besøge.