1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Steigenberger Al Dau Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Hans-Erik,
Vaeggerloese

+
Fred og ro uden fulde larmende gæster.
-
At den nye køkkenchef får køkkenet op på samme høje nivau som den tidligere.

Bekræftet køb : 2019-03-13


10 ud af 10

Nabil ,
København

+
Det er et flot hotel med meget dygtige medarbejdere og fantastisk service service, lækker mad i skønne omgivelser.
-

Bekræftet køb : 2019-02-20


9 ud af 10

Mette,
Aarhus

+
faciliteterne
-
information om daglige aktiviteter ved check in

Bekræftet køb : 2019-02-17


10 ud af 10

Peter,
København K

+
God service
-
Alt godt

Bekræftet køb : 2019-02-13


9 ud af 10

Tom,
Bagsværd v/kbh

+
Golf
-
20 gr. I svømmepoolen

Bekræftet køb : 2019-02-06


9 ud af 10

Sara,
København

+
1: Servicen 2: At man kunne booke middage på andre restauranter 3: At der ikke forekom maveproblemer 4: Det friske frugt i buffetten
-
1: Bedre kaffe - at der kom flere steder med espressobaserede kaffer - eller nespresse-kapsel system 2: bedre juicer - baserede på rigtig frugt - både på hotelværelset og på all inclusive kortet 3: At man kan bestille frugt som snacks i løbet af dagen 4: At der blev fyldt op på værelset med frugt hver dag, hvis det er noget, man kan se, at værelsets gæster spiser 5: En mere engageret Kids Club medarbejder til at stå for børnedisco. Den tyske pige Joana virkede ikke til at synes om det. 6: Flere puslespil til børn i alderen 3-4 år i Kids Club

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

,

+
Kvalitet og god service
-
For meget larm/musik fra nabohoteller

Bekræftet køb : 2019-01-31


10 ud af 10

,

+
-
Værelser trænger til lidt renovering

Bekræftet køb : 2019-01-31


8 ud af 10

Sara,
Bagværd

+
høj kvalitet
-
Jeg blev syg, da jeg kom hjem. Muligvis skyldtes det klimaanlægget på værelset, som var svær at justere. Enten var det for varmt eller for koldt. Stuedrengen forstod ikke meget engelsk, så næste gang må jeg spørge en anden om hjælp.

Bekræftet køb : 2019-01-16


10 ud af 10

Dorte,
Aarhus

+
Engageret, serviceminded personale
-
Alle håndklæder blev skiftet hver dag, selvom det var beskrevet at vi skulle smide de skifte-klare håndklæder i badekarret.

Bekræftet køb : 2018-11-22


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

4633 bedømmelser
Meget godt
 
3845
Godt
 
562
Middel
 
131
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
42

5 nyeste bedømmelser

15-03-2019

Indlæg af Hans-Erik J Væggerløse, Danmark

Alt er bare helt perfekt

Nu har vi boet på AlDau 8 gange og det er altid til mindst 5 stjerner. Vi taler ofte om hvad forskellen mellem AlDau og andre hoteller der også kalder sig 5 stjernet, og hvor vi også har boet, egentlig er. Vi er nået frem til at på AlDau foregår alt i et dejligt roligt tempo, ingen larmende unge mennesker der drikker om kap, men med modne gæster der lægger stor pris på at nyde opholdet i et roligt tempo og får al den hjælp fra personalet men kan forestille sig for netop at skabe et perfekt ophold. Vi kan kun sige tak endnu engang for et perfekt ophold hvor alle vore ønsker bliver opfyldt, selvom vi måske ikke altid er de letteste gæster at betjene. Hotellet har alle de muligheder en gæst kan ønske sig. Er man til fest og farver kan det fås på den anden side af vejen stadig på Steigenberger regi. Er man til special restaurant kan det fås 5 steder i høj kvalitet, stadig på Steigenberger regi og Er man til en ferie på ryggen ved pool eller strand kan man få det, samtidig med at der altid er en tjener i nærheden der er klar med kølige drinks, og kommer du der ofte er drinken klar når de har set dig på afstand. Det er egentlig utroligt at man aldrig føler at der mangler plads noget sted, selvom hotellet er helt fyldt op. Det eneste der kan undre er at der kommer så mange gæster fra nabohotellet Pure Lifestyle og spiser på AlDau, morgen,frokost og aften. De har da deres egen restaurant.

 
23-02-2019

Indlæg af HanneM467

Vidunderlige Steinberger Aldau

Vores første rejse til Egypten, startede med en del skepsis. Vi havde utrolig mange forbehold og rustede os godt og grundigt til mødet med Hurghada og til Steinberger Aldau.Men alt blev manet til jorden, da vi kom til hotellet, vi blev mødt af et utroligt venligt personale i receptionen. Lige meget hvor vi befandt os, blev vi mødt med utrolig venlighed, alt personale var altid venlige, smilende og i godt humør og imødekommende.Om det var tjenerne i baren, ved poolen eller ved stranden, kokkene, rengøringspersonalet, pooldrengene, service folkene ved indgangen ( håber ikke jeg har glemt nogen)ja alle, så blev vi mødt med smil og godt humør på en oprigtig måde. Vores værelse var i tip top stand. Vi havde et Deluxe værelse med den lækkerste udsigt, masser af pladse og super fin rengøring. Alt var super i top, pool, strand. Dog kan blæsten få det til at føles ekstra koldt ved poolen, her ville nogle læskærme være dejligt. Restauranten med buffet var super. Dejlig mad og dejlig med de forskellige tema aftner, maden var altid lækker og frisk lavet. Flere lækre restauranter på området, især var vi vilde med Alex og den Japanske Samurai. Vores skepisi angående Hurghada kom til skamme, vi vil helt klart anbefale Steinberge Aldau til andre, og vi vil helt sikkert glædse os til at komme igen. Vi ville ønske, vi kunne give mere end fem stjerner for det fortjener dette hotel.

 
22-02-2019

Indlæg af 25strand Struer, Danmark

Fantastisk og lækkert resort

Det var med stor skepsis vi valgte at besøge Egypten, vores første rejse gik til Hurgarda og hotellet Steigenberger ALDAU. Alle vores bekymringer blev manet i gulvet allerede første dag - sikke en service, flot hotel og et helt igennem vidunderligt personale. Vi har rejst på mange 5 stjernede hoteller, men aldrig besøgt et hotel hvor renlighed, service var på så højt niveau samtidig med at personalet var oprigtige, hjertelige og smilende. Personalet er simpelthen så søde, smilende og i mødekommende. Man bliver glad og i godt humør når man møder de mange smil. ALLE uanset om det var en gartner, i receptionen, bartenderen, pooldrengen, kokkene, tjenerne, rengøringspersonalet blev man mødt med smil og alle spurgte ind til om alt nu var okay. Det er et fantastisk hårdtarbejdende personale. (Vi var vilde med Mohamed fra pool området, super sød fyr) Værelserne ser fine og i god stand. Vi boede på Executive suite, som kan anbefales hvis man ønsker mere plads og lækker udsigt. Strand og pool er helt i top - dog er poolen desværre kun 17 grader og bidende kold. Der er dog en opvarmet pool (ikke så stor) hvor vandet er 34 grader. Flere lækre restauranter i all inclusive - Alex og den japanske er mega lækre. Buffet er fint, frisk og velsmagende. Et sted vi kommer igen og helt sikkert vil anbefale andre at besøge.

 
22-02-2019

Indlæg af kimbX1889MP Sønderborg, Danmark

Lidt varme i den kolde tid

Helt fantastisk hotel, med super service, lige fra, morgen til aften, fik bla pudset sine briller ved poolen , rent pænt og godt og dejligt smilende personale, vi kommer helt sikkert igen 😀😀😀 Mange gode spisemuligheder, med aka Cart restauranter såsom sushi/ japansk og italiensk ellers et godt varieret kulinarisk program , man følte virkelig at hotellet vil sine gæster

 
14-02-2019

Indlæg af Finn K

Godt turist hotel

Vi var en uge på hotellet, og nød ferien. Det er et rigtig godt feriehotel med et stort all inclusive udvalg. Servicen var fra start til afgang helt i top, lige fra modtagelse til afrejse. Og det er virkelig en ekstraordinær service man finder på hotellet. Man kan give drikkepenge til personalet, hvilket vi dog ikke gjorde særlig meget - men vi fik uanset det en rigtig flot service. Vi var ovre på nabohotellet Aqua Magic, som er i samme hotelgruppe - og her kunne vi tydeligt mærke, hvorfor prisen for at overnatte på Al Dau er lidt højere. Aqua Magic virkede lidt overfyldt, og havde ikke tilnærmelsesvis samme service som Al Dau. Al Dau har et stort privat område, hvor der kan være rigtig mange mennesker, uden at det virker overfyldt. Hovedrestauranten har et stort udvalg af mad, men vi syntes bedre om at spise på de mindre restauranter, som også er på området. I deres all inclusive er der også adgang til 3 japanske restauranter, lige overfor hotellet. Vi prøvede 2 af dem. Sumo House der serverer nudler var ikke specielt interessant - de var hverken gode til at lave japanske gyoza eller pad thai (og jeg er velbevandret på både japanske og thailandske restauranter). Men personalet var utroligt flinke. Til gengæld var maden på Teppanyaki restauranter rigtig god og velsmagende - og spiseoplevelsen i top. Alt i alt er Steigenberger Al Dau et rigtig god hotel til at holde ferie på i Hurghada.