1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Giftun Azur Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Max,
Ringe

+
Personalet Admosfæren
-

Bekræftet køb : 2018-02-06


10 ud af 10

Preben,
Næstved

+
Det dejlige personale som var meget hjælpsomme, da jeg kom til skade med det ene ben.
-

Bekræftet køb : 2018-01-30


5 ud af 10

betina,
hemmet

+
søde rare venlige ansatte. Varme på værelset. Pool håndklæder og de gode tykke madrasser på solbriksene
-
Der trænger til kraftig renovering og lidt mere variation i maden, frokosten var næsten den bedste

Bekræftet køb : 2018-01-09


5 ud af 10

Karsten,
Hadsten

+
Service
-
Renovering af hotellet

Bekræftet køb : 2017-12-19


8 ud af 10

Sine ,
Munkebo

+
Egen strand, opvarmet pool, børneklub
-
Maden var ikke så børnevenlig. Min datter spiste kage morgen, middag og aften og så supplerede vi selv med chips fra kiosken. Det kan være svært at forbedre, men det var mega ærgerligt at der stort set ingen andre børn var på hotellet.

Bekræftet køb : 2017-12-12


4 ud af 10

Vibeke,
Holstebro

+
Stranden, sengene
-
Beskriv lidt bedre, at der stort set INTET liv er på gaden udenfor hotellet, at 2 af 3 forretninger er lukket Bedre wifi - bedre info om åbningstider i de forskellige barer, spisesteder Kedelig, ensformig mad. Fugle i og omkring maden skal ikke forekomme

Bekræftet køb : 2017-12-05


3 ud af 10

,

+
Personalet var meget flinke og hjælpsomme.
-
Hotellet virkede noget slidt og træt i det.

Bekræftet køb : 2017-11-28


2 ud af 10

susanne,
videbæk

+
stranden.
-
Maden. Vi fik det samme, at spise til frokost og aftensmad.

Bekræftet køb : 2017-11-21


10 ud af 10

Helle ,
Frederiks

+
Go service og meget behjælpsom personale
-

Bekræftet køb : 2017-11-14


7 ud af 10

Dorrit,
Søndersø

+
Beliggenhed, strand og utroligt venligt personale
-
Renovering af badeværelser samt færre katte

Bekræftet køb : 2017-11-14


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

420 bedømmelser
Meget godt
 
127
Godt
 
144
Middel
 
96
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

30-10-2017

Indlæg af HenrikDenmarkEU Århus, Danmark

Godt forhold pris/ydelse!

Godt forhold pris/ydelse! All inclusive fungerer fint. Nogen af kødretterne (såsom goullasch) så noget suspekte ud og udvalget af hovedretter kunne være større, men til gengæld var udvalget af desserter stort og godt. Jeg havde et værelse med balkon i T-blokken og dette var stort og rent, men dog selvfølgelig ikke helt så moderne og luksuriøst som dyrere hoteller. Hoteller frekventeres meget af gamle tyske pensionister, men dette gjorde mig ikke noget. Stranden er fin, men dog uden koraller. Der ligger hele 2 dykkercentrer i hotellets område (bl.a. det populære James & Mac). Hotellet ligger meget centralt i forhold til lufthavnen og shopping.

 
26-04-2017

Indlæg af loneogbjarkerask Bjerringbro, Danmark

Super hotel

7. gang vi er i Egypten, og vender gerne tilbage til dette hotel. Dejligt hotel med lækkert mad, fine værelser og super venligt og hjælpsomt personale. Masser af katte på hotellet, så hvis man elsker katte, er det et perfekt sted at være :-).

 
22-04-2017

Indlæg af Meyer82 Dronninglund, Danmark

Fuld valuta for pengene

Dette var mit andet besøg på hotellet. Sidst jeg var der, var for 5 år siden. Der er simpelthen så skønt der. Hotellet fremstår en smule slidt, men alt fungerer og der er en rigtig god atmosfære. De ansatte er super søde og meget serviceminded. Det er et tysker hotel, med rigtig mange gengangere, men det betød intet for os, tværtimod. Vi følte os meget velkommen og fik intet andet end en fantastisk behandling. Underholdning foregår dog på tysk, og meget information på tysk, dette skal man have med i sine overvejelser, hvis man har børn med. Morgenmad og frokost er rigtig god, men buffet til aften, var vi ikke begejstret for. Det var meget kedeligt. Men der er masser af andre muligheder på hotellets andre a la carte restauranter. Vi kommer ihvertfald retur til hotellet og jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger. Vi synes vi fik rigtig meget for vores penge her.

 
24-02-2017

Indlæg af Mona J

Fantastisk rejse

Fantastisk hotel og super god personale. maden er i top. vil man ud og opleve lidt af egyptens smukke perler så kig forbi Nabq Tours, det ligger på modsatte side af hotellet lidt skrå overfor, de har super service på turene. Mostafa Hanz er god til at du føler dig tryk på turene hvilket havde stor betydning for os og så er de også billige.

 
14-05-2014

Indlæg af Henning H Skovby, Danmark

Anden gang i ægypten.

Så har vi været der igen på Giftun beach resort , samme positive oplevelse, fantastisk personale , hjælpsomme ud over det normale , får en fantastisk velkomst , personalet er det samm, e som sidste år , det fortæller en del om hotellet som arbejdsplads , maden samme standard som sidste år , meget varieret , boede denne gang i T bygningen , store værelser , god stor terrasse med en fantastisk udsigt ud over havet og stranden , en god og meget positiv oplevelse igen.