Bedømmelse af Bella Vista (Hurghada)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 54 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Ahmad Ali,

+
Personel God til at hjælper .strand.
-
De skal have styr på Polen .

Bekræftet køb : 2019-11-29


8 ud af 10

Marius,
AALBORG

+
Beliggenhed og renlighed
-
Bacon til morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-11-29


10 ud af 10

Helle tina hougaard,
Randers c

+
Beliggenheden er god alle er venlige og ikke påtrængende
-
Kaffe og te ( elkedel ) på værelset

Bekræftet køb : 2019-11-29


7 ud af 10

Kurt kristian,
Holstebro

+
Ligger godt i forhold til byen.
-
Det næsten umuligt at få en solseng hvis man ikke stå tidligt op og lægger et håndklæde

Bekræftet køb : 2019-11-29


8 ud af 10

Alan Peder,
Odense N

+
Koralrev lige uden for døren.
-

Bekræftet køb : 2019-11-29


8 ud af 10

Birgitte Hjortlund,
Frederikshavn

+
Beliggenheden Atmosfæren
-
All incl drikke kunne evt åbne kl 10 i stedet for kl 11 Når man står op kl 6 og er på stranden/poolen kl 7.30 efter morgenmaden kl 7 er det længe at vente på kolde forfriskninger

Bekræftet køb : 2019-11-08


9 ud af 10

Solveig anette,
Bækmarksbro

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-08


7 ud af 10

Anne Cecilie Sparre,
Viby J

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-08


10 ud af 10

Emilie Overgaard,
Esbjerg

+
Det er svært at udpege den bedste ting, helheden var det bedste
-
Maden evt

Bekræftet køb : 2019-11-08


8 ud af 10

karenmarie Elisabeth,
Østervrå

+
Værelse lige ud til svømmepool đź‘Ť
-
Ved ikke

Bekræftet køb : 2019-11-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

960 bedømmelser
Meget godt
 
344
Godt
 
324
Middel
 
170
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

10-11-2019

Indlæg af emilielangelund Esbjerg, Danmark

Skønt hotel til prisen

Dejligt hotel med en god og dejlig stemning hele vejen igennem. Personalet er så søde og hjælpsomme. Værelserne var super fine, man bestemmer selv om man ønsker rengøring fra dag til dag. Dog er hovedpuderne på et par af værelserne utrolig dårlige - men det er smag og behag. Folkene som prøver at sælge diverse ting omkring poolen kan blive lidt for nærgående og påtrængende - men de fleste forstår et nej. Maden er meget kedelig og ensformig, drinksene utrolig stærke - Men bartenderne justerer gerne til ens behov. God underholdning om aftenen. Hotellets placering er tæt på indkøb, den nye marina og andet - det er en god og central placering i Hurgada.

 
09-11-2019

Indlæg af 304birgitteh Frederikshavn, Danmark

Ferie

Skønt hotel med god atmosfære. Lidt slidt nogle steder, men pænt og rent overalt. Maden er vel som på alle andre 3’ere lidt kedelig og ensformig, men udmærket. Rigtig dejlig strand og fin pool, der dog var lidt kold. Kommer helt sikkert igen.

 
01-10-2017

Indlæg af Rikke T

Dejligt Hotel til prisen

God beliggenhed, fine værelser. Har boet der mange gange da det ligger super centralt. Men MAN skal ikke vælge dette hotel med børn og med All Inklusive deres mad er virkelig dårligt og begrænset udvalg. Super service Rikke Solrød Denmark

 
29-04-2017

Indlæg af HelenaMariannGreen Holstebro, Danmark

Russer hotel !

Skuffende russer-hotel. Personalet er venligt, men det virker til, at de har fået af vide at de larmende russere, som var til stor gene for resten af hotellets gæster, var noget som skulle overses og accepteres. Underholdningen med russiske animation team var så rystende amatøragtig dårlig, at man fandt et andet sted at være i byen. Desværre er dette hver aften indtil efter midnat !!!! Min søn og jeg som skulle holde juleaften og ferie på dette Hotel, var dybt skuffet over hotellets manglende reaktion på klager om larm, manglende normal adfærd i restauranten og enorme dårlige animations team, som kaldes underholdning. Sælgere på stranden, som har til huse på hotellets matrikle, var nærgående og påtrængende og var fløjtende ligeglad med, at man lå i bikini og sætte sig så tæt på én, at det var utrolig ubehagelig! Og jeg som dansker, er ellers ikke sippet på det punkt. Flere gange i timen hele ugen, kom sælgere af snorkelture undervisning og dykning. Andre forsøgte at sælge ture i Hurghada, til Luxor eller til Elgona osv. Igen ved at sætte sig på ens solseng eller stå så tæt, at man kunne lugte deres sved. Og forsøge at sælge så længe, at man flygter ind på hotelværelset- efter udtrykkeligt at have sagt: No Thanks, we are Really not interested.. please move on... osv. Næste dag er bare en ny udfordring - med de samme sælgere!!! Hotel managerene var uinteresseret i vores klage over russernes utålelige opførelse og ekstreme larm til langt ud på natten, samt klager over pågående sælger er på stranden og ved poolområdet. De to stjerner kommer fra den gode morgenmad og Cabana barens personale, service og placering ude i vandet og langt fra russisk " territorium" på og ved scene baren ved poolen. Aldrig mere Bella Vista.

 
31-03-2017

Indlæg af Jaeme Ballerup, Danmark

Dejligt centralt hotel med kort afstand til den nye Marina og gode badeforhold ved lille pool og strand.

Hotel er overskueligt, bedst egnet for voksne. Lidt kedeligt og ensformigt mad, men tæt til byen og Marina, hvor der kan spises meget lækkert til billige penge. Giv lidt drikkepenge ved indcheck og få et bedre værelse. Shoppen tættest ved indgangen til hotellet skal man ikke bruge - han snyder og bedrager kraftigt. Derimod tag en taxi for ca. 20-30 pund til markedet i El Darar, hvor man kan gøre gode handler.