1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Bella Vista (Hurghada)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Dina,
Helsinge

+
Beliggenheden og servicen
-
de to alternativer til all inclusive restauranten er virkelig dårlige.

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

,
Stege

+
-
Det er fint nok at i skriver at der er wifi..... men det bør nok bemærkes at det næsten ikke eksistere.... når der er mere end 10 lokket på adgang.

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Mette,
Kolding

+
Beliggenheden på stranden.
-
WIFI forbindelsen duede ikke på værelset, på trods af tilkøb så det netop skulle du. En lille ting, men dog synes jeg ikke der skal skrive at der kan tilkøbes WIFI på værelset, når det ikke virker :-)

Bekræftet køb : 2019-03-14


10 ud af 10

Ove,
København

+
1. sals soldæk over pool - væk fra wasser-gymnastic
-

Bekræftet køb : 2019-03-13


8 ud af 10

,

+
Beliggenheden
-
Virkede lidt slidt

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Per,
Brande

+
Mere stille beliggenhed end forventet
-
WIFI er et MEGET NEGATIVT begreb i forhold til andre hoteller. Det lykkedes mig IKKE at få forbindelse. Det andet danske par på hotellet var heldig Een gang !!!

Bekræftet køb : 2019-03-07


9 ud af 10

Michael,
Assens

+
Det ligger godt og der er både pool og strand.
-
Ala care restauranterne er skuffende. Maden er kedelig og det var svært at få plads på La Luna.

Bekræftet køb : 2019-03-07


7 ud af 10

Maj-Britt,
Greve

+
Værelse, strandbar, restaurant La Luna
-
Gratis Wi-Fi virkede ikke eller meget dårligt.

Bekræftet køb : 2019-03-06


8 ud af 10

Michala,
Kgs lyngby

+
Dejligt hotel med mange muligheder. Virkelig godt til prisen. Fantastisk beliggenhed
-
Rengøringen var ikke noget at råbe hurra for. 2 ud 4 gange glemte de at gi os håndklæder, og da vi endelig fik, var de våde eller ikke rene. Vi fik ikke skiftet sengetøj

Bekræftet køb : 2019-02-27


10 ud af 10

Joan ,
Taastrup

+
Personalet og underholdningen
-
Lad være med at skrive at der er internet på værelset, når det kun er mod betaling. Hotellet er fantastisk handicap venligt med køre ramper, elevatorer og speciel døre. Det burde fremhæves, så flere vil vælge det fantastiske hotel

Bekræftet køb : 2019-02-24


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

829 bedømmelser
Meget godt
 
280
Godt
 
294
Middel
 
155
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
50

5 nyeste bedømmelser

01-10-2017

Indlæg af Rikke T

Dejligt Hotel til prisen

God beliggenhed, fine værelser. Har boet der mange gange da det ligger super centralt. Men MAN skal ikke vælge dette hotel med børn og med All Inklusive deres mad er virkelig dårligt og begrænset udvalg. Super service Rikke Solrød Denmark

 
29-04-2017

Indlæg af HelenaMariannGreen Holstebro, Danmark

Russer hotel !

Skuffende russer-hotel. Personalet er venligt, men det virker til, at de har fået af vide at de larmende russere, som var til stor gene for resten af hotellets gæster, var noget som skulle overses og accepteres. Underholdningen med russiske animation team var så rystende amatøragtig dårlig, at man fandt et andet sted at være i byen. Desværre er dette hver aften indtil efter midnat !!!! Min søn og jeg som skulle holde juleaften og ferie på dette Hotel, var dybt skuffet over hotellets manglende reaktion på klager om larm, manglende normal adfærd i restauranten og enorme dårlige animations team, som kaldes underholdning. Sælgere på stranden, som har til huse på hotellets matrikle, var nærgående og påtrængende og var fløjtende ligeglad med, at man lå i bikini og sætte sig så tæt på én, at det var utrolig ubehagelig! Og jeg som dansker, er ellers ikke sippet på det punkt. Flere gange i timen hele ugen, kom sælgere af snorkelture undervisning og dykning. Andre forsøgte at sælge ture i Hurghada, til Luxor eller til Elgona osv. Igen ved at sætte sig på ens solseng eller stå så tæt, at man kunne lugte deres sved. Og forsøge at sælge så længe, at man flygter ind på hotelværelset- efter udtrykkeligt at have sagt: No Thanks, we are Really not interested.. please move on... osv. Næste dag er bare en ny udfordring - med de samme sælgere!!! Hotel managerene var uinteresseret i vores klage over russernes utålelige opførelse og ekstreme larm til langt ud på natten, samt klager over pågående sælger er på stranden og ved poolområdet. De to stjerner kommer fra den gode morgenmad og Cabana barens personale, service og placering ude i vandet og langt fra russisk " territorium" på og ved scene baren ved poolen. Aldrig mere Bella Vista.

 
31-03-2017

Indlæg af jaeme Ballerup, Danmark

Dejligt centralt hotel med kort afstand til den nye Marina og gode badeforhold ved lille pool og strand.

Hotel er overskueligt, bedst egnet for voksne. Lidt kedeligt og ensformigt mad, men tæt til byen og Marina, hvor der kan spises meget lækkert til billige penge. Giv lidt drikkepenge ved indcheck og få et bedre værelse. Shoppen tættest ved indgangen til hotellet skal man ikke bruge - han snyder og bedrager kraftigt. Derimod tag en taxi for ca. 20-30 pund til markedet i El Darar, hvor man kan gøre gode handler.

 
18-01-2017

Indlæg af berdal Dragør, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Dejligt hotel som vi har besøgt flere gange. Ligger fredeligt midt i Hurghada - har et fantastisk venligt og serviceminded personale og god mad. Hvis man ikke ka blive mæt her er man meget kræsen! Selv vinen er nu drikkelig, men tag ikke til Egypten pga vin, men for service og dejligt vejr (dog lidt køligt om aftenen i januar).

 
11-12-2016

Indlæg af susanneb338 Sharm el Sheikh

Hyggeligt hotel

Hyggeligt familiehotel med fin lille strand, ok pool og gode store værelser (fik på forespørgsel værelse med havudsigt på 3. sal). Personalet er søde og venlige. Maden er dog ikke særlig spændende, men acceptabel. På hotelområdet, lige i vandkanten ligger til gengæld den mest fantastiske bar/café: Carribean Bar. Den er klart et (eller mange😉) besøg værd! Ligger centralt, når man vil se på butikker eller i byen. Det er også i gåafstand til New Marina. Ok hotel til en fornuftig pris.