1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Bella Vista (Hurghada)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 267 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Elias Marcel,
Borup

+
SØDE PERSONALE og har mange aktiviteter. Glad for hotellet.
-
Air condition var dårlig og uden virkning på hotellet.

Bekræftet køb : 2019-04-17


4 ud af 10

Sisse,
Frederiksværk

+
Store værelser og ikke så lydt fra de andre værelser.
-
Langt bedre rengøring. Mulighed for at købe fri drikke uden man skal købe all inclusive. Lannngt bedre internet. Købte forbindelse men i halvdelen af tiden var det slet ikke noget internet. Så spild af pege. Vores aircon virkede ikke og spurgte i receptionen om det kunne laves. Fik af vide man havde flyttet enheden til en anden bygning så der derfor ikke var nogen køleenhed og derfor kunne det ikke laves. Det var nogle meget varme nætter.

Bekræftet køb : 2019-04-17


7 ud af 10

Henrik,
Hvidovre

+
-
Der skal sprøjtes for væggelus vi blev bidt meget

Bekræftet køb : 2019-04-14


7 ud af 10

Helle,
Nyborg

+
Den store altan
-
Det er noget slidt Noget lyddæmpende i gangene

Bekræftet køb : 2019-04-14


8 ud af 10

Nina,
Slagelse

+
Der var smukt og alt blev rengjort, der blev ryddet borde konstant
-
Når man tilkøber all inclusive ville det være rart at man kunne have det til afrejsen og ikke kun til kl 12 ved check ud, det syntes jeg var meget dårligt. Maden var meget ensformig og kedelig

Bekræftet køb : 2019-04-14


9 ud af 10

winnie,
ølstykke

+
der var dejlig med skuffe og skabsplads
-
gulvet meget glat i brusekabinen

Bekræftet køb : 2019-04-07


8 ud af 10

Allan,
Humlebæk

+
Ligger meget centralt til by og Marina og dejligt med pool og hav på hottelet
-
Jeres all inkl hvor der er 2 dage med alecarte på la luna og asian house. For det første meget uhøflig betjening hvor det næsten er umuligt at reservere bord til trods for der er halvtomt det meste af aften meget ubehøvlet personale. Så drop det

Bekræftet køb : 2019-03-31


7 ud af 10

laila,
odense

+
lå centralt i forhold til byen og marinaen..
-
maden var lidt ensformig, lidt kedeligt når man var der i 14 dage..

Bekræftet køb : 2019-03-21


9 ud af 10

Peter,
Nivå

+
-
Bedre mad. Tilberedningen af maden betød, at ris og kød mv. var helt udkogt - og derfor uden smag. Et godt forslag kunne være, at servere traditionelle Egyptiske retter, såsom blæksprutte osv.

Bekræftet køb : 2019-03-20


9 ud af 10

Dina,
Helsinge

+
Beliggenheden og servicen
-
de to alternativer til all inclusive restauranten er virkelig dårlige.

Bekræftet køb : 2019-03-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

893 bedømmelser
Meget godt
 
315
Godt
 
304
Middel
 
162
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
54

5 nyeste bedømmelser

01-10-2017

Indlæg af Rikke T

Dejligt Hotel til prisen

God beliggenhed, fine værelser. Har boet der mange gange da det ligger super centralt. Men MAN skal ikke vælge dette hotel med børn og med All Inklusive deres mad er virkelig dårligt og begrænset udvalg. Super service Rikke Solrød Denmark

 
29-04-2017

Indlæg af HelenaMariannGreen Holstebro, Danmark

Russer hotel !

Skuffende russer-hotel. Personalet er venligt, men det virker til, at de har fået af vide at de larmende russere, som var til stor gene for resten af hotellets gæster, var noget som skulle overses og accepteres. Underholdningen med russiske animation team var så rystende amatøragtig dårlig, at man fandt et andet sted at være i byen. Desværre er dette hver aften indtil efter midnat !!!! Min søn og jeg som skulle holde juleaften og ferie på dette Hotel, var dybt skuffet over hotellets manglende reaktion på klager om larm, manglende normal adfærd i restauranten og enorme dårlige animations team, som kaldes underholdning. Sælgere på stranden, som har til huse på hotellets matrikle, var nærgående og påtrængende og var fløjtende ligeglad med, at man lå i bikini og sætte sig så tæt på én, at det var utrolig ubehagelig! Og jeg som dansker, er ellers ikke sippet på det punkt. Flere gange i timen hele ugen, kom sælgere af snorkelture undervisning og dykning. Andre forsøgte at sælge ture i Hurghada, til Luxor eller til Elgona osv. Igen ved at sætte sig på ens solseng eller stå så tæt, at man kunne lugte deres sved. Og forsøge at sælge så længe, at man flygter ind på hotelværelset- efter udtrykkeligt at have sagt: No Thanks, we are Really not interested.. please move on... osv. Næste dag er bare en ny udfordring - med de samme sælgere!!! Hotel managerene var uinteresseret i vores klage over russernes utålelige opførelse og ekstreme larm til langt ud på natten, samt klager over pågående sælger er på stranden og ved poolområdet. De to stjerner kommer fra den gode morgenmad og Cabana barens personale, service og placering ude i vandet og langt fra russisk " territorium" på og ved scene baren ved poolen. Aldrig mere Bella Vista.

 
31-03-2017

Indlæg af Jaeme Ballerup, Danmark

Dejligt centralt hotel med kort afstand til den nye Marina og gode badeforhold ved lille pool og strand.

Hotel er overskueligt, bedst egnet for voksne. Lidt kedeligt og ensformigt mad, men tæt til byen og Marina, hvor der kan spises meget lækkert til billige penge. Giv lidt drikkepenge ved indcheck og få et bedre værelse. Shoppen tættest ved indgangen til hotellet skal man ikke bruge - han snyder og bedrager kraftigt. Derimod tag en taxi for ca. 20-30 pund til markedet i El Darar, hvor man kan gøre gode handler.

 
18-01-2017

Indlæg af berdal Dragør, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Dejligt hotel som vi har besøgt flere gange. Ligger fredeligt midt i Hurghada - har et fantastisk venligt og serviceminded personale og god mad. Hvis man ikke ka blive mæt her er man meget kræsen! Selv vinen er nu drikkelig, men tag ikke til Egypten pga vin, men for service og dejligt vejr (dog lidt køligt om aftenen i januar).

 
11-12-2016

Indlæg af susanneb338 Sharm el Sheikh

Hyggeligt hotel

Hyggeligt familiehotel med fin lille strand, ok pool og gode store værelser (fik på forespørgsel værelse med havudsigt på 3. sal). Personalet er søde og venlige. Maden er dog ikke særlig spændende, men acceptabel. På hotelområdet, lige i vandkanten ligger til gengæld den mest fantastiske bar/café: Carribean Bar. Den er klart et (eller mangeūüėČ) besøg værd! Ligger centralt, når man vil se på butikker eller i byen. Det er også i gåafstand til New Marina. Ok hotel til en fornuftig pris.