1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Arabia Azur Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Henning,
Farum

+
Fred og ro, fin service
-
Wifi, det kunne godt være bedre

Bekræftet køb : 2019-02-10


9 ud af 10

Søren,
Nørresundby

+
Det var 9 gang vi kom til hotellet Vi syntes det er så dejligt med de laguner lige uden for døren Og alt personale er så rare
-

Bekræftet køb : 2019-02-07


8 ud af 10

Bitten,
frederikssund

+
altid synlig personale
-
sportscenter, når man havde købt et produkt, havde faktisk købt 5 gange massage. men de blev alligevel ved med at presse på med nye ting

Bekræftet køb : 2019-02-06


10 ud af 10

Grethe,
København

+
Hyggelig lav arabisk byggestil med direkte udgang til en lagune. Meget venlig betjening.
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


1 ud af 10

Inger ,
Gråsten

+
Det hele var perfekt. Vi har ikke oplevet så spændende og lække mad på et hotel før v
-

Bekræftet køb : 2019-01-24


10 ud af 10

Tanja,

+
Faciliteterne og Apollos engelsk talende kontaktperson som vi altid kunne træffe på hotellet.
-
På velkomst mødet skal guiden gå mere ind i detaljerne på turene så man er bedst forberedt på turen. Guiden informerede ikke os om tørklæde og solbriller som er en væsentlig information på ATV turen i ørknen.

Bekræftet køb : 2019-01-20


5 ud af 10

Hanne,
Grenå

+
-
Bedre senge, mere lys på badeværelser

Bekræftet køb : 2019-01-17


10 ud af 10

Kristine,
Lyngby

+
Servicen
-
Bedre wifi

Bekræftet køb : 2019-01-16


8 ud af 10

Lena,
Jelling

+
venligst og hjælpsomt personale
-
Overhold ny hotellets egne regler mht reservation af solsenge - enten er det ok at reserverer eller også er det ikke. Kunne se, at personalet blev betalt af bla. tyske gæster til at sørge for at de havde solvogne hele dagen - og det var ofte at de slet ikke blev brugt.

Bekræftet køb : 2019-01-03


5 ud af 10

Birgit ,
Ans by

+
Beliggenhed - med mange muligheder for at være ved stranden. Stort område.
-

Bekræftet køb : 2019-01-03


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1183 bedømmelser
Meget godt
 
596
Godt
 
424
Middel
 
105
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

03-02-2019

Indlæg af holger1947 Vejle

Rigtig god hotel

Vi havde 1 uge på azur.Alt virkede perfekt,vi havde værelse helt ud til vandet.der er dog et par minusser.Vi er ældre mennesker og har svært ved at bestige op i et badekar,så det var småt med bad,internettet var heller ikke noget at skrive hjem om.alt personale var yderst flinke og meget hjelpsomme.Absolut et hotel vi gerne vil besøge igen

 
06-10-2018

Indlæg af Pia S Denmark

Dejligt 3 stjernet hotel med fuld værdi for pengene

Vi er lige kommet hjem efter 1 uge på Arabia Azur. Skønt hotel at slappe af på i en uge. Vi var afsted 2 voksne og 2 børn på 14 og 12 år. Alt fungerede super - eneste lille ting er internettet. Helt ok, at vi ikke kan bruge det på værelserne, ved stranden og poolen - men vi kunne stort set ikke komme på i receptionen - vi skriver trods alt 2018. Heller ikke, det vi købte os til virkede, men vi fik pengene retur. Lidt for mange animation folk - jeg gider ikke blive spurgt 20 gange på en dag, om jeg ikke vil spille volley, se show eller lignende. Har egentlig bare lyst til at være lidt i fred, når vi er på ferie.

 
15-05-2018

Indlæg af rynkeby69 Malling, Danmark

Garanteret sol og varme

En uges Charterferie med 2 store teenagere (på eget værelse) er veloverstået. Vi fik hvad vi forventede: All Inclusive, azurblåt vand (22 grader), høflig betjening af personalet på hotellet – uden det var for meget og så masser af Sol sol sol ☀️ Derudover blev der dykket – specielt for enden af resortets egen tange. Klovnefisk, koraller og andre arter i alle regnbuens farver. Og en enkelt dagsudflugt i ørkenen på ATVer – det var en fed oplevelse. Alt i alt en uge med styr på tingene. Et lille aber dabei! Hvis du er drønafhængig og vant til højhastighed af wifi/netadgang herhjemme, skal du væbne dig med tålmod 😊

 
13-05-2018

Indlæg af Hornum Nykøbing Mors, Danmark

Flot hyggeligt hotel som virkeligt er godt

Dette hotel er godt nok af lidt ældre dato, men ikke desto mindre er det et fantastisk hotel, hvor værelserne er flotte og velindrettet. Sengene er utroligt gode og der er altid rent og pænt når cleening har været forbi. Hotellet har et stort udeområde hvor der er masser af muligheder for at gå tur. På vandsiden er hotellet indrettet med 2 laguner og en lang tange ud til en lille ø, hvor der er poolbar og en lille frokost buffet. Der er masser af solsenge og læsejl, så der er altid mulighed for at solbade og finde læ for evt vind. Ud for hoteller er et koralrev, som er okay at snorkler ved (dog er lagunerne ikke så gamle, at der er vokset et koralrev her. Er vejret varmt, bliver frokosten serveret udenfor (ved poolen) og her laves den varme mad ved poolen. Ellers serveres maden i restauranten som er delt albummet med at nogle rum, således der var ikke er så meget larm, mens man spiser. Ligeledes er der tænkt på rygerne som har deres egne udendørs borde. Ved buffeten bliver maden tilberedt af hyggelige kokke, som altid er i gang med at lave spas eller lige sende gæsterne et smil. Kan kun anbefale dette hotel, hvis du vil have en ferie, hvor du bliver forkælet og hvor der altid er et eller andet at fejre (hver søndag er der cooking class ligesom at der ofte er et eller andet tema for aftensmaden (citrusfestival eller andet). Hotellets direktør er meget synlig på hotellet og absolut ikke for fin til at spise samme sted som gæsterne.

 
10-02-2018

Indlæg af roberthandberg Stege, Danmark

Hughadas bedste hotel

Det er et rigtig godt hotel maden er ok som al inc. nu en gang er i den gode ende, og der er rigtig gode snorkel mugligheder der de har et koral rev lige ude for enden af en tange, og personalet er rigtig flinke, så absolut et sted der kan anbefales.