1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Arabella Azur Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Maj-Britt,
Kokkedal

+
Alle de søde mennesker der er ansat :-)
-

Bekræftet køb : 2019-01-16


9 ud af 10

Vivi,
Jægerspris

+
-
Inter net

Bekræftet køb : 2019-01-16


8 ud af 10

Lone,
Køge

+
Super søde og serviceminded personale.
-
Bedre mad og borde på altaner.

Bekræftet køb : 2019-01-16


10 ud af 10

lone,

+
venlige servicemindede personale.alt i top.
-

Bekræftet køb : 2019-01-16


9 ud af 10

Allan,
Frederiksværk

+
Arkitekturen
-
bedre underholdning om aftenen

Bekræftet køb : 2019-01-13


10 ud af 10

Gunni,
Frederiksværk

+
Smukt byggeri. Venligt og imødekommende personale. Virkelig god mad.
-

Bekræftet køb : 2019-01-13


5 ud af 10

Kurt,
Nørresundby

+
Flotte bygninger, og flotte omgivelser
-
Vi har tidligere været på hotellet (3 gange), men i dag er det meget nedslidt og der kommer vi ikke mere. Specielt Grill Restaurant trænger virkelig til en kærlig hånd.

Bekræftet køb : 2019-01-10


10 ud af 10

Betina,
Nr.Bork

+
meget fredeligt og roligt, beliggende lige ned til stranden, flere opholdsområder både ude og inde. Maden var simpelthen i top og meget varierende, værelset var så fint og indbydende, meget smagfuldt. Hotellets personale var så søde og flinke, skønt med vand og sodavand i køleskabet. pænt og rent overalt, og bygninger smukt vedligeholdt og malet uden, alle de klatmalerier vi ofte har set sydpå. havearbejdet var også pænt og smukt, så hele området fremstod nydeligt, hvilket også indbyder til en dejlig afslappende ferie, for os.
-
wifi, var ofte alt for overbelastet, der kræves nok en større kapacitet på dette område. Det behøver såmænd ikke være overalt på hotellet, men når reception, og nærliggende områder, var fyldt med folk, der sad med deres tlf, virkede det ofte slet ikke, det var simpelthen overbelastet stod der.

Bekræftet køb : 2019-01-10


8 ud af 10

Tine,
Galten

+
-
Bedre firness rum

Bekræftet køb : 2019-01-06


10 ud af 10

Brita,
Frederiksberg i København

+
Måden hotellet er bygget på - så smukt. Værelserne er også så fine. Alt personale er så søde og flinke. Så flot nytårsfest og dejlig overraskelse til min fødselsdag med musik, sang og kage. Så flot gjort af hotellet.
-
Udlevering af pizza om eftermiddagen var en lang-sommelig affære. Her kunne der f.eks laves nogle pizzastykker, som man hurtigt kunne få, i stedet for at folk først skulle vælge toppings og så bages. Nåede aldrig at få pizza, da jeg ikke orkede denne ventetid.

Bekræftet køb : 2019-01-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

665 bedømmelser
Meget godt
 
329
Godt
 
235
Middel
 
52
Mindre godt
 
26
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

09-01-2019

Indlæg af Brita G København, Danmark

B.C.G

Et rigtig dejligt og charmerende hotel. Skønne værelser og så sødt personale. Maden fin uden at være prangende. Flot flot nytårsfest og i mit tilfælde en stor overraskelse på min fødselsdag, som alle får når de fylder år. Det var flot af hotellet. Ingen støj og larm undtagen lidt fra deres show. Ellers intet.

 
12-10-2018

Indlæg af Hanne J

Fantastisk dejligt hotel

Fine værelser - god service - pænt og rent - dejligt afvekslende mad. Stedets personale er imødekommende, hjælpsomme de får dig til at føle dig som en vigtig person. Hvis du er venlig og imødekommende gør de alt for at du føler dig som VIP 😉😉😉 Ved hotellet er der dykke center så du kan tage dykkercertifikat eller du kan vælge at snorkle lige ud fra hotellet.

 
19-06-2018

Indlæg af 658j_rgenc Sønderborg, Danmark

Skønt Resort

Efter en meget Våd sommer i DK, - måtte vi have noget sol. Arabella er et knap så stort Resort inde i Hurghada. Hotellet har eget koral rev så man behøver ikke at forlade Hotellet under ophold, meget imødekommende personale, god pool dejlige private hjørner overalt.

 
05-05-2018

Indlæg af fotomik Danmark

Gennemsnitlig ophold.

Hotel generelt 3* Værelse 2* Søvnkvalitet 5* Maden 4* Stranden 4* Poolen 3* Drikkevarer 3* Entertainment 2* Rengøring værelse 4* Rengøring hotellet og omgivelser generelt 4* Rengøring offentlige toiletter 5* Internet 2* Personale generelt 3* Hotelledelse 4* Hotellet er gammelt men velholdt. Værelset er totalt mørkt og uden vinduer overhovedet kun skodder. Vi bestilte værelse med havudsigt - det var der jo ikke. På taressen var der delvis udsigt afspærret med lange solskærme langs stranden. Badekarret var defekt i afløbet og om eftermiddagen var vandet i bruser koldt. Der var mange barer og folk kunne drikke sig fulde i øl overalt, med rødvin var kun lovlig på 2 indvendige barer. Meget mystisk og irriterende. Stranden var fin og rolig men det blæste dog en del. Ved poolene var der en del larm fra vandfald og dårlig højt musik. Internet virker, dog langsomt, og kun i receptionen. Sengene var dejlige og man sov roligt. Der var dog fællesdyne. Maden var dejlig og varm, man kunne altid finde noget godt. Personalet og sælgere tilknyttet hotellet var meget pågående og ville se penge. Men sådan er det ofte i egypten. Vi bookede dog 2 ture hos disse sælgere da de generelt er billigere end rejseselskaberne og kvaliteten er i top. Det var et ok ophold men ikke luxus.

 
04-04-2018

Indlæg af ericmadsen2 Hasle, Danmark

Super godt

Det er altid svært at vide hvad andre forventer, men vi vil vove den påstand at her er det svært at blive skuffet. Venligt og smilende personale, maden er god og varieret med nye retter hver dag. Der er 2 all inclusive restauranter, derudover en Lebanisisk som er åben 2x om ugen med ekstra betaling ( 40 kr) pr person men det er med bord servering og super mad. Lige udenfor hotellet er der endnu en "halv inclusive " restaurant, hvor man kan vælge 2 retter fra kortet, men drikkevarerne er ekstra.. Det er et hyggeligt og godt sted. Masser af shopping muligheder, gode lune pools, stranden som nabo, mulighed for at købe safari, dykker, snorkle ture osv...( husk at prutte med prisen tæt på 50 procent) Der er super rent overalt, underholdning, rolige kroge, flot have og en særdeles rolig og afslappet stemning. Vi kommer absolut gerne igen😊😊