Bedømmelse af Aqua Vista - Powered By Playitas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 1253 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Sportsinstruktørerne og pool-området
-
Mulighed for opvarmning på badeværelset. Vaskemaskine

Bekræftet køb : 2020-01-24


9 ud af 10

+
At der var så mange pools
-

Bekræftet køb : 2020-01-24


9 ud af 10

+
Alt lige fra indtjek, som gik ekstremt hurtigt, til alle aktiviteterne, maden, personalet
-
Svært at finde noget, men ellers det sædvanlige, lidt mere møbler på værelserne. Men her snakker vi småtings afdelingen.

Bekræftet køb : 2020-01-24


8 ud af 10

+
Stort værelse med gode senge
-
Madden var meget ensformig og grøntsager altid udkogte. Var man vegetar så havde det været helt umuligt. Ville være virkeligt et stort løft om der et sted på resortet fantes en ala carte restaurant. Også selv om den ikke var en del af all inclusive.

Bekræftet køb : 2020-01-19


9 ud af 10

+
Tilgængelighed hele tiden :-)
-
Ikke så glatte fliser, - flere "måtter"

Bekræftet køb : 2020-01-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-19


10 ud af 10

+
Det bedste er helt sikkert træningen. Det er det vi kommer for. Og vi blev ikke skuffet. det er de bedste instruktør. de var med til at inspirere og motivere os til at yde mere.
-
mere tryk på vandet kunne være dejlig hvis de kunne tænde emhætten i apollo restauranten. det var træls at alt tøjet lugtede af mad.

Bekræftet køb : 2020-01-17


7 ud af 10

+
Træningsfaciliteterne
-
Flere ure på fælles områder og evt. bedre mad. Al maden sagte meget ens og var lidt kedeligt at spise.

Bekræftet køb : 2020-01-17


9 ud af 10

+
Faciliteterne
-
Akustikken samt mindre mad -os i spisesalene

Bekræftet køb : 2020-01-17


8 ud af 10

+
Faciliteter og udvalg samt apollo sports instruktører
-
At apollo sport gæster indlogeres samlet i nærheden af sportfaciliteterne, det er temmelig ærgerligt at man gerne vil op og deltage i sport tidligt om morgenen og så blive holdt vågen af fulde og larmende russiske gæster hver nat, mellem 00.00 -03.00

Bekræftet køb : 2020-01-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

840 bedømmelser
Meget godt
 
528
Godt
 
197
Middel
 
71
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

17-01-2020

Indlæg af Helene S

Fed ferie

Vi var på ferie i Egypten og vi vide på Aqua vista. Alle folk var søde og rare. Vi hygge meget og slappede af ved poolen. Det var rigtig dejligt. Det kunne rigtig hyggeligt at komme tilbage en dag. Stedet kan anbefales, hvis du er til pool, stand og afslpning.

 
14-11-2019

Indlæg af lasseo79 København, Danmark

Flot udenpå men...!

Jeg har svært ved at genkende de mange fine anmeldelser af hotellet efter at have tilbragt en uge på Aqua Vista! Jeg har været i tvivl om det samlet skulle være 2 eller 3 stjerner, men er altså landet på 2. Min kæreste og jeg købte en “afbudsrejse/last minute” med Apollo fra d.2-9 november. Træningsfaciliteterne på stedet er fremragende og hold og instruktører er super gode og der er masser af forskellige muligheder får at prøve forskellige former for idræt. De udvendige faciliteter heriblandt arkitektur, pools, solsenge og de grønne områder er super flotte og det er generelt et flot område. Værelset: (6329) fin størrelse, gode intenationale (engelsksproget) tv-kanaler. Aircondition larmer så meget at det er umuligt at have den kørende om natten, det vel og mærket på lavt blus! Vi prøvede at sove med døren åben men blev ædt af myg på trods af myggespray. Varmt vand til bad om aften var et stort problem, vi prøvede flere gange at lade vandet løbe 5-6 min før det blev ordentligt varmt og andre gange opgav vi og badede i lunket vand. Vi oplevede 2 gange, at det vand vi fik på værelset (flaskevand) lugtede og smagte dårligt! Wifi: det er simpelthen så elendigt, at der næsten ikke findes ord for det. Hver gang man skal bruge det, skal man logge på med brugernavn og kode. Hastigheden er så langsom, at du stort set intet kan fortage dig på nettet. Helt håbløst når nu man er afhængig af wifi, da stort set alle skandinaviske teleselskaber ikke dækker Egypten! Manden: Jeg oplevede absolut intet stolthed og respekt omkring det at servere velsmagende og indbydende mad på stedet! Maden smagte af det samme uanset hvad det var og ofte var det direkte uappetitligt at se på. Derudover var hygiejnen på ingen måde iorden. Min kæreste og jeg har begge store problemer med maven efter vores ophold på hotellet! Min fornemmelse af “kulturen” ift driften af hotellet er, at det skal se godt ud udenpå, men at det skal gøres på den absolut billigeste måde. Det mener jeg er tydeligt ift. maden på hotellet. Når du bestiller en øl får du et lille glas med øl fra en halvliter ølflaske. Hvis du er “heldig” får du øl fra en åben flaske som har stået et stykke tid! Wifi systemet er af så ringe en kvalitet anno 2019 at det selvfølgelig er bevidst! Aircondition anlægget er fuldstændig det samme. Det er selvfølgelig med fuldt overlæg, at man har gamle anlæg som 9 ud af 10 ikke kan have det kørende om natten!

 
14-04-2019

Indlæg af EKSchmidt København, Danmark

Fantastisk hotel med super faciliteter

Alt fungerer på Aqua Vista. Maden er virkelig lækker, personalet venlige og servicemindede, perfekte faciliteter for træning, og mulighed for at ligge på stranden. Derudover var der pool-område med kun adgang for voksne, hvilket var virkelig dejligt. Opvarmede pools, masser af solsenge, afslappet stemning overalt.

 
17-03-2019

Indlæg af Anjaspuur

Skøn ferie

Var for 6 år siden i Hurgarda og det var en skidt ferie mildt sagt, men trods denne oplevelse tog min veninde og jeg chancen igen, og det var en meget behagelig overraskelse at lande på et hotel med så skønt personale. Det eneste vi faktisk kan sætte en finger på var nogen elendige sol stole, men måske fordi de blev brugt mere end gennemsnittet. Så var der nogen små ting i fitness rummet, men i helheden en meget dejlig oplevelse at blive mødt så positivt af Apollos egne guider samt personalet på hotellet. Et sted jeg meget gerne besøger igen.

 
12-03-2019

Indlæg af MCpeterr Fredensborg Kommune, Danmark

Træning og afslapning i solen

Vi er netop kommet hjem fra 14 dage på Aqua Vista resort, der i vintersæsonen er ”powered by Playitas” og ferien oversteg helt klar vore forventninger. Man skal dog ikke vælge hotellet, hvis man ønsker en god snorkle-oplevelse i korallerne. Så er der mange bedre hoteller i området. Hotellet er ”kun” 4 stjernet, men både pools, service, hygiejne, rengøring og maden tåler sammenligning med det vi har oplevet tidligere. At hotellet er nyrenoveret og med skandinavisk Playitas-personale til træning er bestemt endnu et plus, selvom vi ikke benyttede de mange muligheder, så meget som vi egentlig havde troet vi ville. Men det gør vi måske næste gang. Hvis en enkelt ting skal fremhæves, er det måske hr. Ahmed Abdahla, der styrer køkkenet. Smilende og hjælpsom hele tiden, med gode råd til hvilken mad, vi skulle prøve i dag. Vi kunne fortsætte med at skrive positive ting om hotellet, der som eneste minus har, at den strand man kan benytte på nabohotellet ikke er særligt anvendelig til udforskning af Rødehavets mange fisk og det er lidt synd. En badebro som på det tilstødende Albatros Palace ville gøre underværker. Men alt i alt får hotellet 5-stjerner i denne anmeldelse, da det som badeferie med indbygget træning til at forbrænde det righoldige udbud af mad og drikkevarer er et perfekt valg. Selvfølgeligt findes der hoteller med mere eksklusivitet og et mere luksuøst udbud af mad hos Apollo og de øvrige charterselskaber, men til prisen er vi ikke bekendt med noget, der er bedre.