1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Three Corners Rihana Inn

  • • Nær stranden
  • • Familievenligt
  • • All Inclusive indgår i prisen

På det familievenlige hotel Three Corners Rihana Inn er der mange pools, både med og uden vandrutsjebaner. Nyd hotellets All Inclusive og gå en tur ned til centrum i hyggelige El Gouna. Hvis du trænger til en pause fra solen, så kan vi anbefale et eventyr under overfladen. En dykker- eller snorkeltur i Det Røde Hav's skønne vand, lader dig opleve en helt ny verden.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Gæstfriheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Three Corners Rihana Inn har en skøn beliggenhed lige ved stranden i El Gouna. Hotellet deler faciliteter med hotel Three Corners Rihana Resort. Hotellerne, som ligger lige ved siden af hinanden, deler blandt andet tre pools, to børnepools, en pool med vandrutsjebaner, fire restauranter og syv barer.

Ved hotel Three Corners Rihana Inn er der en solterrasse med en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Mellem hotellerne ligger der en pool med vandrutsjebaner, en vandlegeplads og en splash-park for børn. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Gratis bus til hotellets private strand med gratis solstole, parasoller og håndklædeservice.

Bar og en restaurant som serverer enkel frokost, begge er en del af All Inclusive. Ved stranden er der mulighed for at snorkle og nær hotelstranden ligger der et kitesurfingcenter.

Buffetrestauranterne Sunny og Plaza samt à la carte-restauranterne Chez Plascal og Dolce Vita. A la carte-restauranterne indgår ikke i All Inclusive, men vil du spise her, får du en rabat på 40 LE pr. voksen/besøg fratrækkes den endelige regning (som betales direkte til hotellet). Poolbarer, strandbar, samt barer som også byder på underholdning om aftenen.


Gratis børneklub i hotellets regi og med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Forskellige lege og sportsarrangementer sammen med hotellets aktivitetspersonale. Gratis wifi på fællesområder. Lille spa med blandt andet jacuzzi, sauna og mulighed for massage.
Gratis fitness for gæster over 16 år. Begrænset trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmad i buffetrestauranten Sunny, kl. 07.00-10.00
- Frokost i buffetrestauranten Sunny, kl. 12.30-14.30
- Frokost på strandrestauranten, kl. 12.30-14.00
- Is i nogle barer, kl. 11.00-16.00
- Snacks i poolbaren, kl. 16.00-17.00
- Middag i buffetrestauranten Sunny, kl. 18.30-21.00. Når der bor mange gæster på hotellet samtidig, kan morgenmad og/eller middag blive serveret i begge hotellets buffetrestauranter Sunny og Plaza
- Mulighed for at spise middag (drikkevarer indgår ikke) på andre hoteller og nogle a la carte-restauranter som indgår i El Gounas Dine around-program
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum,kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.