1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Three Corners Rihana Inn

  • • Nær stranden
  • • Familievenligt
  • • All Inclusive indgår i prisen

På det familievenlige hotel Three Corners Rihana Inn er der flere pools, både med og uden vandrutsjebaner. Du bor bekvemt med All Inclusive og har gåafstand centrum i hyggelige El Gouna. Nyd solen og bad i Det Røde Hav fra hotellets private strand. En dykker- eller snorkeltur lader dig opleve en helt ny verden under havets overflade.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Pool områderne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Three Corners Rihana Inn har en skøn beliggenhed lige ved stranden i El Gouna. Hotellet deler faciliteter med hotel Three Corners Rihana Resort. Hotellerne, som ligger lige ved siden af hinanden, deler blandt andet tre pools, to børnepools, en pool med vandrutsjebaner, en vandlegeplads samt en splash park for børn. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Ved hotel Three Corners Rihana Inn er der en solterrasse med en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Der findes i alt fire restauranter og syv barer på hotellerne. Buffetrestauranterne Sunny og Plaza samt à la carte-restauranterne Chez Plascal og Dolce Vita. A la carte-restauranterne indgår ikke i All Inclusive, men vil du spise her, får du en rabat på 40 LE pr. voksen/besøg, der fratrækkes den endelige regning (som betales direkte til hotellet). Poolbarer, strandbar, samt barer som også byder på underholdning om aftenen.

Fra hotellet er der en gratis bus til hotellets private strand, der ligger ca. 1,5 km væk. Her findes der gratis solstole, parasoller og håndklædeservice. Ved stranden findes også en restaurant, der serverer enkel frokostbuffet og en bar, der serverer alkoholfrie drikkevarer. Begge indgår i All Inclusive. I nærheden af hotelstranden er der et kitesurfingcenter.

Gratis børneklub i hotellets regi og med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Forskellige lege og sportsarrangementer sammen med hotellets aktivitetspersonale. Gratis wifi på fællesområder. Lille spa med blandt andet jacuzzi, sauna og mulighed for massage.

Gratis fitness for gæster over 16 år. Begrænset trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmad i buffetrestauranten Sunny, kl. 07.00-10.00
- Frokost i buffetrestauranten Sunny, kl. 12.30-14.30
- Frokost på strandrestauranten, kl. 12.30-14.00
- Is i nogle barer, kl. 11.00-16.00
- Snacks i poolbaren, kl. 16.00-17.00
- Middag i buffetrestauranten Sunny, kl. 18.30-21.00. Når der bor mange gæster på hotellet samtidig, kan morgenmad og/eller middag blive serveret i begge hotellets buffetrestauranter Sunny og Plaza
- Mulighed for at spise middag (drikkevarer indgår ikke) på andre hoteller og nogle a la carte-restauranter som indgår i El Gounas Dine around-program
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum,kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.