Vigtig information før din rejse!

Flere lande begynder at lempe og fjerne restriktioner ved indrejse, og derfor bliver det nemmere at rejse. Der er dog fortsat lande som har restriktioner, og det er derfor vigtigt, at du helt frem til afrejse, holder dig opdateret om hvad som gælder for dit rejsemål. Herunder finder du information for hvert rejsemål. Husk; Det er dit ansvar, at overholde de restriktioner som gælder for dit rejsemål. 

Som udgangspunkt er gyldigheden ved færdigvaccination (2 doser) til indrejse i EU 9 måneder efter sidste stik. Din dokumentation for færdigvaccination er herefter kun gyldig til indrejse, hvis du har fået 3. dosis (2. dosis ved Johnson & Johnson). Gyldighedsperioden kan dog variere fra land til land. Hvis gyldighedsperioden afviger fra 9 måneder, vil det fremgår under hvert land herunder.

Du vil modtage en SMS med link til denne side, når der er mindre end 2 uger til afrejse. Ved bestilling med mindre end 2 uger til afrejse, modtager du SMS med det samme.

Opdateret 12.05.2022


Krav for indrejse til Thailand

For indrejse til Thailand kræves Coronapas og indrejseformular 

Indrejseformular

For at kunne rejse til Thailand, skal du udfylde et Thailand Pas "test and go" tidligst 30 dage før afrejse. Alle rejsende fra og med 18 år skal udfylde sit eget Thailand Pass. Børn i alderen 0-17 år skal tilføjes i en voksens Thailand Pass. Da der er meget obligatorisk information i forbindelse med udfyldelelsen af Thailand Pas anbefaler vi, at man starter med udfyldelelsen senest 14 dage før afrejse. Ved spørgsmål eller problemer forbundet til udfyldelse af Thailand Pas kan man kontakte Den Thailandske Ambassade i København på tlf: +45 39625010 eller email: coeonlinecopenhagen@gmail.com. Vær opmærksom på, at du skal have opholdt dig i Danmark, eller andet land godkendt til Thailand Pas, minimum 21 dage forud for afrejsen til Thailand. 

Klik her for at komme til formularen

For at udfylde formularen, skal du bruge følgende:

 • Rejseforsikring der dækker minimum USD 10.000,-. Det skal fremgå på dokumentet, at dette også gælder Covid-19 relaterede forsikringssager. Dokumenterne skal være på engelsk. Maxi-forsikringen som Apollo tilbyder i samarbejder med Gouda, dækker alle kravene for en rejseforsikring til Thailand. Læs mere om forsikringen her.
 • Coronapas som dokumentere, at du er færdigvaccineret (hvis du rejser med dokumentation på færdigvaccination) 
 • Billede af pas 
   

Flyvning med Qatar Airways 

For at flyve med Qatar Airways, skal man udfylde en formular til fremvisning ved check-in i lufthavnen. Man kan udfylde formularen ved check-in i lufthavnen, men for at undgå kø og ventetid, anbefales det, at man udfylder formularen inden ankomst til lufthavnen. Formularen kan printes og medbringes på skrift.

Klik her for at komme til formularen

Coronapas

Alle fra og med 12 år skal kunne fremvise én af nedenstående for at kunne rejse ind i Thailand. 

 • Negativ PCR-test som er højest 72 timer gammel ved ankomst (ikke antigen-/kviktest). Resultatet skal medbringes i fysisk udprint fra sundhed.dk. 
  Eller
 • Dokumentation på at du er færdigvaccineret for mere end 14 dage siden. Krydsvaccination er også accepteret.

Appen "Mor Chana"

Det er et krav fra de Thailandske myndigheder, at alle voksne personer henter appen "Mor Chana", som er en smittesporingsapp. Den findes i Appstore og Google Play

Det anbefales, at du henter den inden afrejse, så du undgår roaming udgifter. 


Flyrejsen

Flyselskaber

Fra og med d. 16 maj er det ikke længere et krav fra de europæiske luftfartsmyndigheder, at man skal bruge mundbind på fly og i lufthavne i Europa. Vær opmærksom på, at der kan være eller opstå undtagelser. Vi anbefaler derfor, at du medbringer mundbind, så du har det, hvis det bliver nødvendigt. 

OBS: Der vil i mange tilfælde fortsat være krav om mundbind hvis man flyver udenfor EU. Det er derfor vigtigt, at man læser reglerne for sit flyselskab og for sit rejsemål. 


Qatar Airways 

For at flyve med Qatar Airways, skal man udfylde en formular til fremvisning ved check-in i lufthavnen. Man kan udfylde formularen ved check-in i lufthavnen, men for at undgå kø og ventetid, anbefales det, at man udfylder formularen inden ankomst til lufthavnen. Formularen kan printes og medbringes på skrift.

Klik her for at komme til formularen
 

Læs mere for dit flyselskab herunder:

SAS

Emirates

Sunclass Airlines

Qatar Airways

Atlantic Airways

Norwegian

Jettime

 


På rejsemålet

Restriktioner i Thailand

Særlige begrænsninger der gælder indtil videre:

 • Et antal provinser i Thailand har natlige udgangsforbud. Udgangsforbuddet er forskelligt fra region til region, og er typisk først gældende fra kl 22.00 eller 00.00. 
   

Mundbind

 • Det er obligatorisk for alle fra og med 2 år at bære mundbind på offentlige områder indendørs heriblandt supermarkeder, apoteker, butikker mv
 • Det er obligatorisk at bære mundbind i offentlig transport inklusiv 
 • Mundbind er obligatorisk på restauranter, barer og caféer, dog ikke når man drikker og/eller spiser 
   

Restauranter, barer og caféer

 • Restauranter, barer og caféer er åbne med 50% kapacitet
 • Det er obligatorisk at bære mundbind når du ikke spiser eller drikker 

Hvis du bliver syg

Hvis du bliver syg:

 • Kontakt Apollos personale på destinationens servicetelefon, så informerer vi hotellet.
 • Følg derefter de lokale retningslinjer, der findes, dette gælder både dig og dine medrejsende.
 • Vi anbefaler altid vores kunder at have en rejseforsikring og dette er lovpligtigt for rejser til Thailand. 

Øvrig vigtig information

Coronapas og EU's digitale covidcertifikat

Skal jeg bruge et coronapas for at kunne rejse?
Inden for EU og EØS kan du rejse med EU's digitale covidcertifikat. Certifikatet indeholder den rejsendes oplysninger om Covid-19 vaccination, tests og tidligere mulig Covid-19 sygdom og en QR kode. Coronapas-appen kan bruges til både at dokumentere Covid-19 vaccination, negativ Covid-19 test og eventuel tidligere smitte med Covid-19. Det danske Coronapas fra sundhed.dk er godkendt som EU covidcertifikat, og kan derfor benyttes på rejsen. Rejser du udenfor EU og EØS kan der gælde andre regler for brug af Coronapas-appen. Læs mere om at rejse med det danske Coronapas her.

Som udgangspunkt er gyldigheden ved færdigvaccination (2 doser) til indrejse i EU 9 måneder efter sidste stik. Din dokumentation for færdigvaccination er herefter kun gyldig til indrejse, hvis du har fået 3. dosis (2. dosis ved Johnson & Johnson). Gyldighedsperioden kan dog variere fra land til land. Hvis gyldighedsperioden afviger fra 9 måneder, vil det fremgår under hvert land herunder.

Hvordan får jeg et Coronapas? 
Du kan hente Coronapas-appen i App Store eller i Google Play Butik. Du kan også hente et Coronapas på Sundhed.dk. Læs mere om at rejse med det danske Coronapas her.

Kan jeg afbestille min rejse gebyrfrit, hvis jeg ikke har et Coronapas?
Nej, du kan ikke afbestille din rejse gebyrfrit. 

Vær opmærksom på, at der gælder specifikke indrejseregler for hvert land
Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke regler der gælder for det land, du besøger også selvom du har et gyldigt coronapas, da de enkelte lande kan lave særlige regler, hvis der fx sker omfattende udbrud eller andet. På Udenrigsministeriets hjemmeside, kan du finde information om rejsevejledninger og indrejserestriktioner til de enkelte lande her.

Hvad sker der, hvis indrejsereglerne ændres på den destination, jeg skal til, og hvordan får jeg oplysninger om, hvad jeg skal gøre inden min rejse?
Vi opdaterer løbende informationen på hjemmesiden, og hvis din rejse påvirkes, kontakter vi dig altid pr. mail eller sms.

Krav og regler for indrejse i Danmark

Der er ingen indrejserestriktioner til Danmark i forbindelse med Covid-19. 

Find informationer om Covid-19 på coronasmitte.dk

Rejsevejledninger

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det betyder, at vi ikke rejser til lande, hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke nødvendige rejser. I sådanne tilfælde kontaktes berørte gæster ca. 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på, at hvert land kan have specifikke krav for indrejse. Det er derfor vigtigt, at du læser kravene for indrejse til det land, du rejser til. Du kan læse mere om rejsevejledningerne her.

Hold dig opdateret

Som rejsende er det vigtigt, at du holder dig opdateret i forhold til hvilke restriktioner, der gælder for din rejse både før, under og efter rejsen. Vi henviser til nedenstående links.