Statusrapport fra Lanzarote

Sådan er der på Lanzarote under Corona

Tænker du på at rejse til Lanzarote, og vil du gerne vide, hvordan der er netop nu? Vores destinationschef Mathias og rejselederen Stephanie fortæller om situationen på Lanzarote netop nu.

-         Velkommen til Lanzarote! Her vil du, som altid, få en unik oplevelse blandt nogle af De Kanariske Øers mest fantastiske mesterværker, siger Mathias stolt.

Denne artikel er skrevet den 11. januar 2022, og opdateres løbende.  Læs mere om regler og rutiner omkring Covid-19 ved indrejse til Lanzarote her.

Ankomst & transfer

Når du lander på Lanzarote og har fået din bagage, bliver du udenfor lufthavnen mødt af Mathias eller Stephanie, som er Apollos repræsentanter på Lanzarote og de vil guide dig til transferbussen eller taxaen. Fra lufthavnen tager det ikke mere end 15-30 minutter at komme til hotellerne. Der er ofte en guide på bussen til Puerto del Carmen, som vil dele sine bedste Lanzarote-tips.

Som altid er sikkerheden det vigtigste om bord, og at flyve nu indebærer mange ekstra sikkerhedstiltag. Fx skal både du og kabinepersonalet bære mundbind under hele flyvningen, og du skal helst sidde på din plads, under hele flyveturen. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er om bord på Novair netop nu, kan du læse en statusrapport fra Novair, hvor vores kabinechef fortæller om situationen netop nu.

 

Hotel Costa Sal på Lanzarote Costa Sal er et af vores mest populære hoteller på Lanzarote.

På vores hoteller

Alle vores hoteller på Lanzarote følger de seneste anbefalinger vedrørende Corona-regler og gør alt for, at du skal føle dig tryg. Håndsprit er altid tilgængelig og mundbind er et krav, undtagen når du er på dit værelse, når du er ved poolen eller når du spiser eller drikker.

Se alle vores hoteller på Lanzarote.

 

 Papagayostrandene på Lanzarote Krystalklart vand og vilde klippeformationer - Papagayostrandene er populære for både turister og lokalbefolkningen.

På strandene

På Lanzarote findes der over 100 forskellige strande, alt lige fra silkebløde sandstrande til sorte lavastrande omgivet af klipper. Uanset hvilken strand, du besøger, står solstolene med afstand og desinficeres mellem hver gæst. 

 “Papagayostrandene” på den sydlige del af øen, i naturreservatet Los Ajaches, er de mest populære på Lanzarote. Her tilbydes krystalklart vand, og strandene er populære blandt både lokalbefolkningen og turister. Du skal dog ikke være bekymret for at der er for mange mennesker, det er som regel nemt at finde en afsides bugt, hvor du kan sole og bade for dig selv.

-          På min fridag tager jeg gerne til Playa del Cable, som ligger i Arrecife. Her kan jeg shoppe lidt i Arrecife om formiddagen og tilbringe eftermiddagen på stranden, siger Stephanie.

Her kan du læse om Lanzarotes bedste strande, som du ikke må gå glip af under din ferie. 

Udflugter

Lanzarote er en ø, der skal opleves, og lad ikke kravet om mundbind stoppe dig. På alle udflugter er det muligt at holde social afstand, og alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger tages.

-             En af mine favoritudflugter er en halvdagsudflugt med luksuskatamaranen Catlanza, som sejler til de berømte Papagayostrande. Hvis du er heldig, ser du hvaler og delfiner undervejs, og du får også mulighed for at prøve at sejle katamaranen, hvis du har lyst, siger Mathias og smiler. 

Her kan du læse mere om katamaranturen og vores andre udflugter på Lanzarote.

De fleste butikker og restauranter er åbne som sædvandligt. De fleste butikker og restauranter er åbne som sædvandligt.

Restauranter og shopping

På Lanzarote kan du opleve mad fra hele verden, hvis du ønsker det. Men gå ikke glip af de lokale specialiteter. Her finder du tapas for enhver smag, paella, kaktusjuice og Estofado, som betyder gryde og er en populær ret på Lanzarote.

-                       Hvis du kan lide vin, så skal du prøve vinen fra Yaiza. Uanset om du foretrækker rød eller hvid, så er det helt unikt at smage denne vin, som er produceret på en vulkanø som Lanzarote, siger Mathias. 

Her kan du læse om shopping på Lanzarote.

Vaccinationsstatus på Lanzarote


Turismen er vigtig på Lanzarote, og størstedelen af ​​alle dem, der arbejder i turistindustrien, er vaccineret med dobbelte doser.

Kontakt Apollos rejseleder, hvis du har mistanke om, at du kan være smittet med Covid-19, så hjælper de dig med information om, hvordan du skal forholde dig.

Læs mere om at rejse trygt i Spanien.