Statusrapporter fra vores rejsemål

Vil du gerne vide, hvordan det er på vores rejsemål netop nu? Fx om butikker er åbne, hvordan situationen er på hotellet, og hvad der gælder omkring de forskellige restriktioner. Vi har spurgt vores medarbejdere på destinationerne om hvordan, det ser ud netop nu.

Find dit drømmerejsemål og læs mere om ankomst og transfer, vores hoteller og børneklubben, strandene, udflugter, restauranter og shopping og hvor langt de forskellige rejsemål er kommet med vaccinerne. Alle statusrapporter opdateres løbende, så du hele tiden har den seneste information direkte fra vores rejsemål! 

Regler og rutiner for Covid-19 på vores rejsemål finder du her

f

Opdateret information
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Hvordan er det at rejse til vores rejsemål nu?

Vi har spurgt vores medarbejdere på destinationen. Rapporterne opdateres løbende, og rapporter fra flere rejsemål kommer snart.

Statusrapport fra Gran Canaria

Jessica, vores destinationschef som har arbejdet på Gran Canaria i mange år, giver os et indblik i, hvordan livet er på Gran Canaria netop nu.

Læs mere

Statusrapport fra Madeira

Vores destinationschef på Madeira giver dig de seneste opdateringer om status på Madeira netop nu.

Læs mere

Statusrapport fra Fuerteventura

Mikaela Virtanen, vores destinationschef på Fuerteventura, fortæller om, hvordan det er på Fuerteventura og Playitas Resort under pandemien.

Læs mere

Statusrapport fra Tenerife

Overvejer du at rejse til Tenerife, men er usikker på hvordan det er dernede? Vores destinationschef Linda fortæller...

Læs mere

Statusrapport fra Novair

Vil du også gerne vide, hvordan det er at flyve lige i øjeblikket? Hvad serveres om bord, får man kaffe, og hvornår skal man have mundbind på? Novairs kabinechef Malin fortæller! 

Læs mere

Godt at vide

Læs mere om, hvorfor det er sikkert at rejse med Apollo, rutiner for Covid-19 på vores destinationer og få svar på spørgsmål om din rejse.

Apollo er det trygge valg

Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet, når du bestiller en rejser hos os.

Læs mere

Rutiner for Covid-19 på vores rejsemål

Her har vi samlet alle relevante oplysninger fordelt på rejsemål - både inden rejsen, under flyvningen og på destinationen.

Læs mere

Spørgsmål og svar

Her får du svar på dine spørgsmål om din rejse, og du kan chatte med vores kundeservice eller kontakte os på en anden måde. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Til spørgsmål og svar