Statusrapporter fra vores rejsemål

Vil du gerne vide, hvordan det er på vores rejsemål netop nu? Fx om butikker er åbne, hvordan situationen er på hotellet, og hvad der gælder omkring de forskellige restriktioner. Vi har spurgt vores medarbejdere på destinationerne om hvordan, det ser ud netop nu.

Find dit drømmerejsemål og læs mere om ankomst og transfer, vores hoteller og børneklubben, strandene, udflugter, restauranter og shopping og hvor langt de forskellige rejsemål er kommet med vaccinerne. Alle statusrapporter opdateres løbende, så du hele tiden har den seneste information direkte fra vores rejsemål! 

Regler og rutiner for Covid-19 på vores rejsemål finder du her

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Hvordan er det at rejse til vores rejsemål nu?

Vi har spurgt vores medarbejdere på destinationen. Rapporterne opdateres løbende, og rapporter fra flere rejsemål kommer snart.

Statusrapport fra Kreta

Vil du gerne vide, hvordan det er på Kreta netop nu? Vores destinationschef Mari Jääskö, som bor på øen, og vores medarbejder Isabelle Wallin fra kontoret i Stockholm, som har været på besøg en uge, fortæller...

Læs mere

Statusrapport fra vores flyselskab Novair

Vil du også gerne vide, hvordan det er at flyve lige i øjeblikket? Hvad serveres om bord, får man kaffe, og hvornår skal man have mundbind på? Vores kabinechef Malin fortæller! 

Læs mere

Statusrapport fra Rhodos

Marina, der har arbejdet på Rhodos i 6 år, fortæller om situationen på Rhodos og på vores Apollo Mondo Family-hotel Mythos Beach Resort.

Læs mere

Statusrapport fra Fuerteventura

Mikaela Virtanen, vores destinationschef på Fuerteventura, fortæller om, hvordan det er på Fuerteventura og Playitas Resort under pandemien.

Læs mere

Statusrapport fra Parga

Mia, vores destinationschef i Parga og Epirusområdet fortæller om, hvordan det er i Parga netop nu.

Læs mere

Statusrapport fra Mallorca

Nu flyver vi til Mallorca igen! Vores destinationschef Louise Johansson fortæller om, hvordan det er på destinationen.

Læs mere

Statusrapport fra Kroatien

Overvejer du at rejse til Kroatien, og vil du vide, hvordan det er på destinationen netop nu? Vores destinationschef Jesper Falck, som bor i Kroatien, fortæller...

Læs mere

Godt at vide

Læs mere om, hvorfor det er sikkert at rejse med Apollo, rutiner for Covid-19 på vores destinationer og få svar på spørgsmål om din rejse.

Apollo er det trygge valg

Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet, når du bestiller en rejser hos os.

Læs mere

Rutiner for Covid-19 på vores rejsemål

Her har vi samlet alle relevante oplysninger fordelt på rejsemål - både inden rejsen, under flyvningen og på destinationen.

Læs mere

Spørgsmål og svar

Her finder du hyppigt stillede spørgsmål og svar vedr. din rejse. Du kan også finde information om hvordan, du kommer i kontakt med os. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Læs mere