Covid-19 rutiner på vores rejsemål

Vi er glade for at byde dig velkommen som gæst for at nyde en dejlig solferie - på en tryg og sikker måde. Med kvalitetssikrede hygiejne- og sikkerhedsrutiner på vores hoteller, flyrejser, transferbusser, udflugter og aktiviteter bør du som sædvanlig kunne slappe af og føle dig sikker under din rejse med Apollo. Vi følger altid de lokale myndigheders retningslinjer og anbefalinger.

Bemærk, at de restriktioner og rutiner, der er beskrevet nedenfor, kan justeres, hvis myndighedernes anbefalinger og beslutninger ændres.

Opdateret 9. juni 2021

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Spanien

Her har vi samlet alle oplysninger om tiltag og rutiner til dig, der rejser til Spanien.

 


Generel information

Fra den 26. juni bliver det nemmere at rejse i EU/Schengenområdet. Her træder fase 4 af den gradvise genåbning af rejseaktiviteter i kraft, hvor der overgås til en coronapas-baseret tilgang. Det betyder, at danske turister kan holde ferie i alle EU- og Schengenlande, hvis de er vaccinerede, tidligere smittede eller rejser på en negativ test, og at man kan komme retur til Danmark uden krav om isolation.

OBS: Udenrigsministeriets rejsevejledninger laves uafhængigt af de enkelte landes indrejserestriktioner, og dermed kan der være specifikke krav for indrejse, du skal være opmærksom på. Det er derfor vigtigt, at du læser kravene for indrejse, til det land du rejser til. 

Der er ikke testkrav forud for ombordstigning på fly fra ”grønne”, ”gule”, og ”orange” lande og regioner. Danske rejsende vil således ikke skulle testes, før de rejser hjem til Danmark.

 Her finder du andre ting, der kan være gode at vide, såsom de seneste opdateringer om Udenrigsministeriets rejsevejledning, og hvorfor Apollo er det trygge valg.

Coronapas og det Grønne EU-certifikat

Skal jeg bruge et coronapas for at kunne rejse fremover?
På nuværende tidspunkt kræver de fleste lande, at du kan fremvise en negativ Covid-19-test, selvom du er blevet vaccineret mod Covid-19.

løbet af maj og juni vil de fleste lande enten kræve en negativ Covid-19 test eller et coronapas. Disse regler opdateres løbende.

Før den 1. juli vil der være forskellige krav til, hvad coronapasset skal indeholde, afhængigt af hvilket land du rejser til. Vi beder dig kontrollere, hvad der gælder for det land, du rejser til. Læs mere om at rejse med det danske coronapas her.

Fra og med 1. juli planlægger EU-lande at indføre et såkaldt grønt certifikat for at gøre det lettere at rejse inden for Europa. Dette certifikat skal indeholde oplysninger om vaccination, tests og tidligere mulig Covid-19 sygdom. Hvis du endnu ikke er vaccineret, kan du bruge certifikatet til at vise, at du for nyligt har gennemført en test, eller at du er kommet dig efter en Covid-19-infektion. En formel beslutning om det grønne certifikat vil blive truffet af EU-Parlamentet i begyndelsen af ​​sommeren, og hvis landene kan blive enige om forslaget, kan det digitale certifikat træde i kraft fra 1. juli. Læs mere her om certifikatet her.

Hvordan får jeg fat i det digitale grønne EU-certifikat?
Det grønne certifikat er endnu ikke udviklet, så før der finde et certifikat, godkendt af EU, skal du rejse med enten en negativ Covid19-test eller det danske coronapas, afhængigt af hvad det land du rejser til kræver. Her kan du læse mere om tidsplanen og få mere information om det digitale grønne certifikat. Se informationen på EU-kommissionens hjemmeside.

Er et certifikat, at du har antistoffer mod Covid-19 nok til at rejse?
Netop nu kræver de fleste lande, at man kan fremvise en negativ Covid19-test eller et andet form for vaccinationsbevis, som det danske coronapas. Se separate indrejsebestemmelser for det land, du skal rejse til.

Jeg er blevet vaccineret/har haft Covid-19, skal jeg stadig tage en test for at kunne rejse?
På nuværende tidspunkt er der forskellige regler for forskellige lande, men de fleste kræver, at du kan fremvise en negativ Covid-19 test ved indrejse. Nogle lande har bekræftet, at man kan rejse med et coronapas til sommer. Se separate regler for indrejse for det land, du rejser til.

Hvad sker der, hvis indrejsereglerne ændres på den destination, jeg skal til, og hvordan får jeg oplysninger om, hvad jeg skal gøre inden min rejse?
Vi opdaterer løbende informationen på hjemmesiden, og hvis din rejse berøres, kontakter vi dig altid pr. mail eller sms.

Krav og regler for indrejse i Danmark

Der er ikke testkrav forud for ombordstigning på fly fra ”grønne”, ”gule”, og ”orange” lande og regioner. Danske rejsende vil således ikke skulle testes før de rejser hjem til Danmark. 

Der er ikke testkrav efter indrejse fra ”grønne” EU- og Schengenlande. Der er fortsat krav om test efter ankomst til Danmark fra et ”gult” eller ”orange” land. Er du færdigvaccineret eller har du været smittet med Covid-19, er du fritaget for test efter ankomst til Danmark fra et ”gult” eller ”orange” land.

Læs mere om dette og de generelle regler for indrejse i Danmark på coronasmitte.dk.

 

Rejseanbefalinger

Fra den 26. juni bliver det nemmere at rejse i EU/Schengenområdet. Her træder fase 4 af den gradvise genåbning af rejseaktiviteter i kraft, hvor der overgås til en coronapas-baseret tilgang. Det betyder, at danske turister kan holde ferie i alle EU- og Schengenlande, hvis de er vaccinerede, tidligere smittede eller rejser på en negativ test, og at man kan komme retur til Danmark uden krav om isolation. 

Vær opmærksom på, at hvert land kan have specifikke krav for indrejse. Det er derfor vigtigt, at du læser kravene for indrejse, til det land du rejser til.
 
Vi følger Udenrigsministeriets rejseanbefalinger. Det betyder, at vi ikke rejser til lande, hvor udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser. Berørte gæster bliver kontaktet 14 dage før afgang, hvis udenrigsministeriet fraråder rejser til den pågældende destination. Efterfølgende tilbydes refusion med mulighed for ombooking, hvis man ønsker dette i stedet.


Før afrejse

For adgang til Spanien er det obligatorisk at udfylde en indrejseformular. Hvis du rejser til De Kanariske Øer og bor på et hotel, skal du kunne vise en negativ covid-19 test ved ankomsten. For en endnu sikrere tur med Apollo kan du tegne Maxi-forsikring. Her har vi samlet alt, hvad der er godt at vide inden din rejse til Spanien.

 

Kanarieøernes Covid-forsikring

Når du bestiller en pakkerejse til De Kanariske Øer med os, er Apollos tryghedspakke (Det trygge valg) inkluderet.
For at du skal føle dig ekstra tryg på din ferie, anbefaler vi, at du også tegner vores omfattende Maxi-rejseforsikring.
Myndighederne på De Kanariske Øer tilbyder også en gratis Covid-forsikring indtil 2. august 2021.

Kanarieøernes Covid-forsikring dækker:

 • Sygehusomkostninger
 • Eventuelle yderligere omkostninger til indkvartering, hvis dit ophold blev forlænget i forbindelse med Covidsmitte
 • Eventuelle omkostninger for en ny flybillet, hvis din returrejse ændres på grund af Covidsmitte

Fuldstændige betingelser for Kanarieøernes Covid-forsikring

Krav for indrejse til Spanien

For indrejse i Spanien er krævet:

 • QR-kode fra indrejseformular
 • Coronapas

 

Indrejseformular
For at komme ind i Spanien skal du udfylde en indrejseformular. Formularen kan udfyldes og sendes tidligst 48 timer før afgang. Alle skal udfylde indrejseformularen for at kunne rejse ind i Spanien. Dette gælder også børn. De spanske myndigheder har oprettet en hotline, som kan kontaktes på nummer +34 910 50 30 50 (Der tales spansk, engelsk, fransk eller tysk). Du kan også sende en mail til spth@sanidad.gob.es.

Formularen kan udfyldes på to måder

 • Download appen SpTH (Spain Travel Health) og udfyld formularen der.
 • Udfyld formularen online.

Klik her for at komme til formularen

Instruktioner til udfyldelse af formular

 

Coronapas:
Alle fra og med 12 år skal kunne fremvise én af nedenstående for at kunne rejse ind i Spanien. 

 • Negativ PCR-test eller negativ antigen-test/kviktest som er højest 48 timer gammel ved ankomst til Spanien
  (eller)
 • Dokumentation på at du er færdigvaccineret for mere end 14 dage siden
  (eller)
 • Dokumentation på at du har antistoffer/immunitet (har været smittet med Covid-19), som er mere end 11 dage gammel og højest 180 dage gammel.
   

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse. 
 

Du er selv ansvarlig for at have de nødvendige og korrekte indrejsedokumenter rettidigt inden afrejse. Har du ikke de nødvendige dokumenter, kan du ikke rejse til Spanien og vil allerede i lufthavnen blive afvist ombordstigning på flyet. Hvis dette skulle ske, har du ikke mulighed for at få refundering for din rejse. Hvis din rejse ombookes til et andet fly, eller du selv laver en ombooking eller ændring, er du selv ansvarlig for at ændre indrejseformularen så flynummer og de resterende informationer stemmer med din opdaterede rejse. Du skal også huske at kontrollere, at din antigentest fortsat er gyldig.


Flyrejsen

Her finder du alle oplysninger om, hvad der gælder i lufthavnen, ombord på Novair, og hvad andre flyselskaber har for regler og begrænsninger. Dette inkluderer alt fra generelle rutiner til mad og drikke om bord.

I lufthavnen

I lufthavnen såvel som om bord på flyvningen følger alle flyselskaber, vi arbejder med, retningslinjer fra EASA (European Aviation Safety Agency) og nationale myndigheder, dette gælder alt fra hygiejne til check-in.

Hvis du flyver med vores eget flyselskab, Novair, gælder følgende i lufthavnen:

 • Vores boardingrutiner er blevet tilpasset for at understøtte social afstand. Boarding foregår i rækker, normalt 3-5 rækker ad gangen. Du starter kun boarding, når det er tid til din række. Dette kan betyde, at boarding tager lidt længere tid end normalt, men det er kun for din egen sikkerhed. Husk at være i lufthavnen i god tid før afgang.
 • Sørg for, at du opfylder kravene for at rejse til din endelige destination.
 • Du er velkommen til at checke ind i automaterne i lufthavnen. Hvis du har forudbestilt dine pladser, kan du også tjekke ind hjemmefra 2-14 dage før afgang.
 • Hold afstand i køerne ved check-in, sikkerhedskontrol og ved gaten.
 • Som altid - bliv hjemme, hvis du føler dig syg.

 

Mundbind
Indtil videre er der et krav om mundbeskyttelse i alle lufthavne i Danmark. Der er krav til medicinske mundbind, der dækker mund og næse. Lufthavnsmyndighederne godkender ikke sjaler, hjemmelavede mundbind eller lignende.

Børn under 6 år eller personer, der af medicinske årsager ikke kan bære mundbind, er undtaget fra kravet.


Se hvad der gælder i de største lufthavne, vi opererer:
Kastrup
Billund

Ombord på Novair

Følgende gælder for vores Novair-fly:
Vores rutiner er baseret på anbefalinger fra lokale myndigheder og EASA, Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur, og vi arbejder også tæt sammen med vores lufthavnspartnere.

Vores konstante fokus er at give en sikker og behagelig tur. Under din rejse med Novair vil du derfor støde på følgende nye rutiner, der findes for din sikkerhed:

Generelle rutiner

 • Alle fly rengøres og desinficeres i overensstemmelse med de regler, der gælder for hver lufthavn og i overensstemmelse med anbefalingerne specificeret af EASA (Den Europæiske Unions Luftfartssikkerhedsagentur).
 • Vi udfører ikke test, når du træder om bord, men som altid - bliv hjemme, hvis du føler dig syg.
 • Alle Novair-fly er udstyret med HEPA-filtre, der fanger op til 99,97% af alle mikrofibre (vira og bakterier). Luften om bord har en høj kvalitet, da luften fornyes hvert 2-3 minut. Luften ombord på et fly presses også ned mod gulvet, hvilket også hjælper med at begrænse den mulige spredning af infektion.
 • Taxfree kan forudbestilles og forudbetales her. Intet toldfrit salg finder sted om bord. Fra og med den 1/7 vil der være salg af Taxfree ombord.
 • For at undgå mulig trængsel under boarding og afstigning såvel som under flyvningen anbefaler vi, at passagerer tjekker mest muligt bagage ind. Håndbagage skal placeres under sædet foran dig.
 • Alle pladser om bord kan bookes. Derudover gør vi alt, hvad vi kan for at holde fysisk afstand om bord, hvilket betyder, at procedurerne for på- og afstigning ændres lidt. Vær opmærksom på instruktioner fra medarbejdere og besætning.
 • Af hensyn til alles sikkerhed om bord beder vi dig om at sidde i dit sæde så meget som muligt under hele flyvningen.
 • Når flyet er landet, beder vi dig om at blive i dit sæde, indtil kabinebesætningen giver besked om at din række kan gå fra borde.

 

Mundbind

 • Kabinebesætningen vil bruge mundbind der dækker munden og næsen under hele flyvningen.
 • Hos Novair er det for tiden et krav, at passagerer også bruger mundbind, der dækker mund og næse. Undtagelsen er børn op til 6 år. Bemærk, at det er passagerens ansvar at medbringe et mundbind. Uden mundbind kan du nægtes boarding.
 • Ved brug af Visir eller ingen mundbind, skal der fremvises en lægeerklæring og ansøges om muligheden for dette, da det er flyselskabet der skal godkende ansøgningen.
 • Visir bliver ikke accepteret, og man skal dermed benytte mundbind. Det er ikke muligt at få dispensation for mundbind.

 

Mad og drikke om bord

 • Når du rejser med Novair, har du muligheden for at forudbestille et varmt måltid. Brød serveres i øjeblikket ikke ombord. Fra den 1. juni serveres der igen kaffe/the ombord til forudbestilt mad.
 • Vi tilbyder salg af snacks og kolde drikke om bord. Fra den 1/6 serveres der igen øl/vin/spiritus. Is og citron findes i øjeblikket ikke ombord. På grund af de aktuelle omstændigheder kan sortimentet være begrænset og variere afhængigt af afrejselufthavnen. Bemærk, at vi kun accepterer kortbetalinger om bord.
 • Når du spiser og drikker, er du velkommen til at fjerne mundbindet, så snart du har spist og er færdig med at drikke, skal mundbindet være på igen.

Øvrige flyselskaber


På rejsemålet

Spanien har indført forebyggende foranstaltninger med fokus på sundhed og hygiejne for en så sikker rejse som muligt. Under aktuelle omstændigheder kan visse ændringer være relevante på vores hoteller. Faciliteter kan være lukket, liggestole kan være færre, og rengøringsdage varierer.

Testning for Covid-19 ved ankomst

Kanarieøerne

 • Tilfældig test af kropstemperatur kan forekomme ved ankomsten.
 • QR-kode kræves for indrejse
 • Spaniens udenlandske sundhedsmyndighed bruger kameraer, der registrerer passagerernes temperatur ved ankomsten.
 • Det er kun rejsende, der har lov til at blive i lufthavnen. Hvis der er behov for hjælp, har de rejsende ikke lov til at komme ind.

 

Vi anbefaler at du holder dig opdateret via information på um.dk

Transfer

Apollos transferbus tager dig trygt, sikkert og let til og fra dit hotel. I Spanien er der indført foranstaltninger, der betyder, at:

Kanarieøerne

 • Alle busser rengøres og desinficeres i henhold til restriktionerne i de nye love.
 • På alle busser (private og offentlige) og biler skal mundbind bæres, når køretøjet deles med folk, du ikke bor sammen med.
 • Når du er ombord, har du ikke lov til at skifte sæde, men skal sidde ned på samme sted under hele turen. På nogle busture er pladserne reserveret inden afgang.
 • På busser foregår boarding kun via bagdøren.

Restriktioner i Spanien

Fuerteventura

Særlige begrænsninger der gælder indtil videre:

 • Restauranter og barer skal følge de lokale myndigheders regler, dvs. maksimalt 10 personer pr. bord.
 • Udgangsforbud mellem kl. 00.00-06.00.


De Kanariske Øer

Social distancering

 • Den sociale afstand på 2 m skal altid holdes med mindst 4 kvm pr. person på strande og omkring pools.
 • I butikker har det maksimale antal mennesker pr. område været begrænset til 75% af deres kapacitet, så en social afstand på 2 m kan opretholdes. Indkøbscentre og butikker lukker senest kl. 00.00
 • Offentlige brusere må kun bruges af en person ad gangen.
 • Rygning på offentlige steder er tilladt, hvis en afstand på mindst 2 meter kan garanteres.

 

Mundbind

 • Det er obligatorisk for alle over 6 år at bære mundbind på offentlige steder og områder, der er åbne for offentligheden - både indendørs og udendørs. Dette er uanset om den sociale afstand på 2 m opretholdes.
 • Mundbind er også obligatorisk på hoteller og i lejlighedskomplekser, restauranter, barer og caféer. Kun mens man spiser eller drikker er det tilladt at blive uden mundbind.
 • På strande og omkring pools er det obligatorisk at bruge mundbind, kun undtagelser under badning eller ved ophold på fx solstol.
 • Mundbind skal bæres i fitnessrum og ved holdtræning indendørs.
 • Undtagelser fra reglerne med mundbind: Mundbind er ikke nødvendig, når du træner udendørs træning, hvis der kan opretholdes en social afstand på mindst 2 meter. Når du går til/fra og inden for træningsområdet, er det dog nødvendigt med mundbind.


Restauranter, barer og caféer

 • Restauranter og barer følger lokale myndigheders regler, dvs. maksimalt 10 personer ved hvert bord.
 • Menuer på restauranter og barer er blevet erstattet af QR-koder.
 • Rygning (tobak samt e-cigaretter) er forbudt i alle restauranter, barer og caféer.
 • Alle diskoteker og natklubber indendørs sektioner er lukket. Kun udendørs spisning er tilladt, og alle gæster skal sidde ned. Dansegulve er forbudt.

 

Udlejningsbiler

 • Lejebiler desinficeres og udlejes ved rotation. Med andre ord bliver den bil, der leveres sidst, den sidste bil, der udlånes igen.

 

Tiltag på vores hoteller

Mange hoteller kan have faciliteter, der er lukket på grund af gældende omstændigheder. For eksempel kan miniklub, gymnastiksal og legepladser være lukket.

Indtjekningsrutiner

 • Hotellerne har forskellige løsninger til, hvordan indtjekningen kan gå mere glat og for at undgå køer. For eksempel giver nogle hoteller kunderne mulighed for at tjekke ind online eller om natten.
 • Bemærk venligst at ventetider for adgang til værelset / lejligheden kan forekomme. Af hensyn til alle gæsters sikkerhed skal alle hotelværelser / lejligheder være tomme i mindst 4 timer for ventilation og rengøring. Dette betyder, at udtjekningen kan finde sted tidligere end normalt og indtjekning senere end normalt.

 

Rengøringsrutiner

 • Rengøringen forlænges inden indtjekningen. Håndsprit vil være tilgængelig på offentlige områder, såsom reception og borde. Liggestole og parasoller desinficeres dagligt, eller der anvendes et engangsunderlag.
 • Antallet af rengøringsdage i værelserne / lejlighederne kan variere fra hotel til hotel. Mange hoteller har reduceret antallet af dage, hvor værelserne / lejlighederne rengøres.

 

Hotelpersonale

 • Alle hoteller har en beredskabsplan til håndtering af infektion på hotellerne.
 • Alle hoteller skal gennemføre særlig træning med personalet og følge de nye love vedrørende rengørings- og desinfektionsrutiner.

 

Rengøring af pools

 • Pools rengøres som sædvanlig og desinficeres, ligesom områderne omkring pools rengøres regelmæssigt.

 

Afstand solstoler & parasoller

 • Ved poolen og sandstranden vil liggestole og parasoller være 2-4 meter fra hinanden.

 

Restauranter

 • Alle buffeter serveres bag et plexiglas eller i individuelle portioner. Nogle restauranter serveres buffeter og drikkevarer af hotellets personale. Alt personale bærer mundbind.
 • For restauranter og caféer er mundbind obligatorisk, undtagen mens man spiser og drikker.
 • Håndsprit fås i alle indgange til restauranter, bordene er mindst 1,5 m fra hinanden, bordene rengøres med desinfektion mellem hver siddende og løse genstande såsom servietholdere og tandstikkerholdere fjernes.
 • Det maksimale antal personer pr. bord, når man sidder indendørs, er 10 personer.
 • På nogle hoteller kan en eller flere restauranter være lukket.
   

Sport og træning

For mange af vores kunder er træningsmuligheder i ferien højt prioriteret. Selvfølgelig ønsker vi, at vores gæster fortsat skal være aktiveret og have masser af muligheder for træning. På vores Apollo Mondo-hoteller og Apollo Sports-hoteller gælder følgende:

 • I sommer gennemfører vi alle holdtræningsaktiviteter udendørs.
 • På Gran Canaria er det maksimale antal deltagere til fitnesscentre og sportsaktiviteter 25 personer indendørs og 30 personer udendørs. Alt udstyr skal vaskes og desinficeres efter brug.

 

Club Polly & Mino – Apollos egen børneklub

Vi ved, at børnenes oplevelse af ferien er den vigtigste ting for mange af vores kunder. Derfor vil børn stadig kunne nyde børneklubben med Polly & Mino på vores Apollo Mondo-hoteller med følgende tiltag:

 • Alle aktiviteter for børn på vores Apollo Mondo-hoteller i udlandet gennemføres udendørs.
 • Aktiviteterne tilpasses de krav, der er stillet i landet.
 • Alle områder, der er afsat til børneklubsaktiviteter, rengøres grundigt i overensstemmelse med hotellets nye rengøringsskrav.

 

Øvrigt

 • Rygning (tobak samt e-cigaretter) er forbudt på hotelområdet.
 • Underholdning afholdes udendørs og med alle bærerens mundbeskyttere. Intet materiale distribueres mellem deltagerne. Det samme gælder for svømmebassiner.
 • Store forsamlinger bør undgås, og mundbeskyttelse er obligatorisk til både indendørs og udendørs brug.

Udflugter

For at sikre at du som rejsende kan opdage vores udflugtsmål på en sikker måde, følger vi altid lokale myndigheders retningslinjer og anbefalinger. Derfor har vi blandt andet opdateret vores udflugtsprogram og tilbyder nu flere udflugter udendørs og har begrænset antallet af deltagere pr. udflugt.

Her kan du læse mere om, hvad der gælder for hver destination i Spanien:

Hele Spanien

 • Alle gæster på et sted eller en attraktion skal følge samme retning rundt i området for at undgå folkemængder
 • Mundbind er obligatorisk på udflugter.

 Tenerife, De Kanariske Øer

 • Nogle forlystelsesparker er lukket på grund af nye restriktioner.
 • På vandreture og andre udendørs aktiviteter uden for boligområder er der ikke brug for mundbind under aktiviteten, så længe 1,5 m social afstand kan holdes mellem deltagerne.
 • Det maksimale antal deltagere pr. guide er 55 personer. Men mundbind skal bruges både på åbne og lukkede offentlige steder.
 • Guidede ture er tilladt, men ikke med lydguider (hovedtelefoner) og informationsmateriale på tryk.
 • Bådudflugter må kun bruge deres udendørs del og kun til 75% af deres kapacitet.

 Gran Canaria, De Kanariske Øer

 • Antallet af deltagere pr. udflugt er reduceret
 • Audioguider, der desinficeres mellem brug, opfordres til at blive brugt under guidede ture.

Hvis du bliver syg

Spanien har indført sine egne forebyggende foranstaltninger med fokus på sundhed og hygiejne.

Hvis du oplever symptomer på Covid-19 under din ferie på De Kanariske Øer, bedes du:

 • Kontakte Apollos personale på rejsemålets servicetelefon
 • Isolér dig selv på dit værelse/lejlighed og ring til sundhedsmyndigheden på De Kanariske Øer på telefonnummer 900112061, hvis du ringer fra en spansk telefon. Hvis du ringer fra din egen mobiltelefon, skal du ringe til 112. Sundhedsmyndigheden hjælper dig med information om, hvilke lokale retningslinjer der gælder for dig og din rejsefæller.
 • Kontakt dit forsikringsselskab.
 • I tilfælde af et positivt testresultat skal du isolere dig selv på dit hotelværelse i 10 dage. Dette gælder også dine rejseledsagere. Du vil modtage daglig hjælp fra den lokale sundhedstjeneste.

Vi anbefaler altid vores kunder at have en rejseforsikring.

um.dk og Re-open EUs webside kan du læse mere om, hvad der gælder i Spanien.

Hold dig opdateret

Som rejsende er det vigtigt, at du holder dig opdateret i forhold til hvilke restriktioner, der gælder for din rejse både før, under og efter rejsen. Vi henviser til nedenstående links.