Vigtig information før din rejse!

Flere lande begynder at lempe og fjerne restriktioner ved indrejse, og derfor bliver det nemmere at rejse. Der er dog fortsat lande som har restriktioner, og det er derfor vigtigt, at du helt frem til afrejse, holder dig opdateret om hvad som gælder for dit rejsemål. Herunder finder du information for hvert rejsemål. Husk; Det er dit ansvar, at overholde de restriktioner som gælder for dit rejsemål. 

Som udgangspunkt er gyldigheden ved færdigvaccination (2 doser) til indrejse i EU 9 måneder efter sidste stik. Din dokumentation for færdigvaccination er herefter kun gyldig til indrejse, hvis du har fået 3. dosis (2. dosis ved Johnson & Johnson). Gyldighedsperioden kan dog variere fra land til land. Hvis gyldighedsperioden afviger fra 9 måneder, vil det fremgår under hvert land herunder.

Du vil modtage en SMS med link til denne side, når der er mindre end 2 uger til afrejse. Ved bestilling med mindre end 2 uger til afrejse, modtager du SMS med det samme.

Opdateret 12.05.2022


Krav for indrejse til De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

For indrejse til De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) kræves: Covid-19 dokumentation

Indrejseformular

For at rejse til Dubai kan man udfylde en indrejseformular, via appen COVID19 - DXB Smart App. Bemærk at indrejseformularen ikke er obligatorisk.

Klik her for at komme til formularen i appen - Appstore

Klik her for at komme til formularen i appen - Google Play

 

Coronapas

Alle fra og med 12 år skal kunne fremvise én af nedenstående for at kunne rejse ind i Dubai. 

 • Negativ PCR-test som er højest 48 timer gammel ved afrejse. Skal medbringes som fysisk udprint fra sundhed.dk. 
  (eller)
 • Dokumentation på at du er færdigvaccineret for mere end 14 dage siden. Skal medbringes som fysisk udprint fra sundhed.dk. 
  (eller)
 • Dokumentation (corona-pas med QR-kode) på at du har antistoffer/immunitet (har været smittet med Covid-19).  Er der gået mere end 30 dage siden du blev erklæret rask, kan du ikke benytte beviset. Du er selv ansvarlig for at have de nødvendige og korrekte indrejsedokumenter rettidigt inden afrejse. Har du ikke de nødvendige dokumenter, kan du ikke rejse til De Forenede Arabiske Emirater og vil allerede i lufthavnen blive afvist ombordstigning på flyet. Hvis dette skulle ske, har du ikke mulighed for at få refundering for din rejse. Hvis din rejse ombookes til et andet fly, eller du selv laver en ombooking eller ændring, er du selv ansvarlig for at ændre indrejseformularen så flynummer og de resterende informationer stemmer med din opdaterede rejse. Du skal også huske at kontrollere, at din PCR-test fortsat er gyldig.


Flyrejsen

Flyselskaber

Fra og med d. 16 maj er det ikke længere et krav fra de europæiske luftfartsmyndigheder, at man skal bruge mundbind på fly og i lufthavne i Europa. Vær opmærksom på, at der kan være eller opstå undtagelser. Vi anbefaler derfor, at du medbringer mundbind, så du har det, hvis det bliver nødvendigt. 

OBS: Der vil i mange tilfælde fortsat være krav om mundbind hvis man flyver udenfor EU. Det er derfor vigtigt, at man læser reglerne for sit flyselskab og for sit rejsemål. 


Qatar Airways 

For at flyve med Qatar Airways, skal man udfylde en formular til fremvisning ved check-in i lufthavnen. Man kan udfylde formularen ved check-in i lufthavnen, men for at undgå kø og ventetid, anbefales det, at man udfylder formularen inden ankomst til lufthavnen. Formularen kan printes og medbringes på skrift.

Klik her for at komme til formularen
 

Læs mere for dit flyselskab herunder:

SAS

Emirates

Sunclass Airlines

Qatar Airways

Atlantic Airways

Norwegian

Jettime

 


På rejsemålet

Ankomst til De Forenede Arabiske Emirater

 • Du skal udskrive dit prøvesvar på papir og medbringe på rejsen. Et foto af resultatet eller digitalt resultat godkendes ikke ved ankomst til De Forenede Arabiske Emirater.
 • Hvis du har medbragt en negativ PCR-test, men udviser symptomer på COVID-19 vil du skulle PCR-testes igen på destinationen.
 • Der kan forekomme stikprøver på temperatur-tagning inden man går om bord på flyet samt i lufthavnen ved ankomst.
 • Hvis der anmodes herom, skal passagerer tage en PCR‑test ved ankomst til Dubai og gå i selvkarantæne, indtil de modtager et negativt resultat.

 

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret via um.dk.

Restriktioner i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Det er muligt at rejse mellem emiraterne Dubai, Ras al Khaimah og Ajman på fx dagsudflugter, uden restriktioner.

Social distancering 

 • Den sociale afstand på 2 m skal altid holdes udenfor. Indenfor skal der holdes 3 m afstand. 
 • Når social afstand ikke er muligt, kræves mundbind.
 • Håndsprit er som regel tilgængeligt ved indgange til butikker, restauranter og hoteller.

Mundbind

 • Mundbind skal bæres i fly, lufthavne, busser, både, taxier og elevatorer. 

Restauranter

 • Al personale, som arbejder indendørs, skal bære mundbind. Undtagen personale der arbejder i restauranter udendørs pga. varmen.
 • Max antal personer pr selskab er 10 personer.
 • Minimum distance mellem borde og selskaber er 2 meter.
 • Menukort desinficeres mellem hver gæst.
 • Gæster opfordres til at betale med kort istedet for kontanter.
 • Borde, stole og andre berøringsflader desinficeres.

Strande

 • Desinfektion af solstole og parasoller foregår efter hver gæst.
 • Der skal være 4 meters afstand mellem parasoller og 2 meter mellem solstole, med mindre personerne rejser sammen.

Vi henviser til um.dk for opdaterede oplysninger om De Forenede Arabiske Emiraters tiltag og restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Læs mere her

Hvis du bliver syg

De Forenede Arabiske Emirater har indført sine egne forebyggende foranstaltninger med fokus på sundhed og hygiejne.

Hvis du bliver syg:

 • Kontakt Apollos personale på destinationens servicetelefon, så informerer vi hotellet.
 • Følg derefter de lokale retningslinjer, der findes, dette gælder både dig og dine medrejsende.
 • Vi anbefaler altid vores kunder at have en rejseforsikring.

Øvrig vigtig information

Coronapas og EU's digitale covidcertifikat

Skal jeg bruge et coronapas for at kunne rejse?
Inden for EU og EØS kan du rejse med EU's digitale covidcertifikat. Certifikatet indeholder den rejsendes oplysninger om Covid-19 vaccination, tests og tidligere mulig Covid-19 sygdom og en QR kode. Coronapas-appen kan bruges til både at dokumentere Covid-19 vaccination, negativ Covid-19 test og eventuel tidligere smitte med Covid-19. Det danske Coronapas fra sundhed.dk er godkendt som EU covidcertifikat, og kan derfor benyttes på rejsen. Rejser du udenfor EU og EØS kan der gælde andre regler for brug af Coronapas-appen. Læs mere om at rejse med det danske Coronapas her.

Som udgangspunkt er gyldigheden ved færdigvaccination (2 doser) til indrejse i EU 9 måneder efter sidste stik. Din dokumentation for færdigvaccination er herefter kun gyldig til indrejse, hvis du har fået 3. dosis (2. dosis ved Johnson & Johnson). Gyldighedsperioden kan dog variere fra land til land. Hvis gyldighedsperioden afviger fra 9 måneder, vil det fremgår under hvert land herunder.

Hvordan får jeg et Coronapas? 
Du kan hente Coronapas-appen i App Store eller i Google Play Butik. Du kan også hente et Coronapas på Sundhed.dk. Læs mere om at rejse med det danske Coronapas her.

Kan jeg afbestille min rejse gebyrfrit, hvis jeg ikke har et Coronapas?
Nej, du kan ikke afbestille din rejse gebyrfrit. 

Vær opmærksom på, at der gælder specifikke indrejseregler for hvert land
Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke regler der gælder for det land, du besøger også selvom du har et gyldigt coronapas, da de enkelte lande kan lave særlige regler, hvis der fx sker omfattende udbrud eller andet. På Udenrigsministeriets hjemmeside, kan du finde information om rejsevejledninger og indrejserestriktioner til de enkelte lande her.

Hvad sker der, hvis indrejsereglerne ændres på den destination, jeg skal til, og hvordan får jeg oplysninger om, hvad jeg skal gøre inden min rejse?
Vi opdaterer løbende informationen på hjemmesiden, og hvis din rejse påvirkes, kontakter vi dig altid pr. mail eller sms.

Krav og regler for indrejse i Danmark

Der er ingen indrejserestriktioner til Danmark i forbindelse med Covid-19. 

Find informationer om Covid-19 på coronasmitte.dk

Rejsevejledninger

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det betyder, at vi ikke rejser til lande, hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke nødvendige rejser. I sådanne tilfælde kontaktes berørte gæster ca. 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på, at hvert land kan have specifikke krav for indrejse. Det er derfor vigtigt, at du læser kravene for indrejse til det land, du rejser til. Du kan læse mere om rejsevejledningerne her.

Hold dig opdateret

Som rejsende er det vigtigt, at du holder dig opdateret i forhold til hvilke restriktioner, der gælder for din rejse både før, under og efter rejsen. Vi henviser til nedenstående links.