The Avenue

The Avenue er et moderne hotel med en god beliggenhed tæt på Al Corniche-gangbroen i Doha. På hotellets tag er der en udendørs pool, en moderne spa og et veludstyret fitnessrum. Med sin centrale beliggenhed er hotellet det perfekte udgangspunkt for at opleve Doha.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Avenue lokker med sin moderne tagterrasse, hvor der er en udendørs pool, spa og veludstyret fitnessrum. Derudover er du tæt på Dohas seværdigheder og forlystelsesdistrikter såsom Souk Watif og Villaggio Mall.

Nyd en svømmetur i den udendørs pool og slap af på den rolige tagterrasse. Der er også en poolbar, der serverer lettere mad og kolde drikke.

Hotellet har 3 restauranter. Nyd lækker international mad på Baaya, sunde juicer og salater i Nektaar, som også har en 360-graders panoramaudsigt over Dohas skyline, eller spis mad inspireret af Mellemøsten på Tché Tché, der ligger på hotellets tag.

Fitnessrummet er gratis og er åben 24 timer i døgnet for dem, der ønsker at træne. Forkæl dig selv i spaen med massage eller afslappende behandlinger mod betaling. Du kan også nyde hamam mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Vaskerum og renseri mod betaling.

Benyt lejligheden til at opleve Doha, The Avenue ligger omkring 4 kilometer fra Al Bidda Park og ca. 5 kilometer fra Al Khoot Fort. Oplev også øen The Pearl med dens restauranter og shopping samt Katara Beach, der ligger ca. 20 minutters kørsel væk.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår og serveres dagligt kl. 06.30-10.30.

Værd at vide

  • Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende.
  • I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.

Alle hoteller i Doha

Grand Hyatt (Doha)

På smukke Grand Hyatt i Doha findes alt, du behøver for en afslappende ferie. Gå en tur i den frodige have, nyd dejlige svømmeture på hotellets private strand og betragt smukke udsigter. Du kan også vælge at bade i en af hotellets pools, gå på opdagelse i nærliggende The Pearl eller vælg og vrag blandt det store madudbud.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha er et dejligt hotel med eksklusiv beliggenhed på egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er afslapning og bekvemmelighed i fokus. Hotellet har et harmonisk spa og en håndfuld restauranter med forskellige temaer.

Sharq Village & Spa

Sharq Village & Spa er et luksuriøst spahotel i Doha. Bo midt på stranden med udsigt over Den Persiske Bugt og bo i moderne villaer indrettet i arabisk stil med et moderne touch. På hotellet findes ni restauranter af høj klasse, to pools og et smukt spaområde. Her findes alt, man kan ønske sig for en eksklusiv ferie med afslapning.

Best Western Plus Doha

Best Western Plus Doha er et moderne hotel bekvemt beliggende i hjertet af Doha tæt på Al Corniche ved vandet. Bygningen er et ægte vartegn med sine 15 etager og er velegnet til gæster, der ønsker at bo i gåafstand til både attraktioner og forlystelser.