The Avenue

The Avenue er et moderne hotel med en god beliggenhed tæt på Al Corniche-gangbroen i Doha. På hotellets tag er der en udendørs pool, en moderne spa og et veludstyret fitnessrum. Med sin centrale beliggenhed er hotellet det perfekte udgangspunkt for at opleve Doha.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Avenue lokker med sin moderne tagterrasse, hvor der er en udendørs pool, spa og veludstyret fitnessrum. Derudover er du tæt på Dohas seværdigheder og forlystelsesdistrikter såsom Souk Watif og Villaggio Mall.

Nyd en svømmetur i den udendørs pool og slap af på den rolige tagterrasse. Der er også en poolbar, der serverer lettere mad og kolde drikke.

Hotellet har 3 restauranter. Nyd lækker international mad på Baaya, sunde juicer og salater i Nektaar, som også har en 360-graders panoramaudsigt over Dohas skyline, eller spis mad inspireret af Mellemøsten på Tché Tché, der ligger på hotellets tag.

Fitnessrummet er gratis og er åben 24 timer i døgnet for dem, der ønsker at træne. Forkæl dig selv i spaen med massage eller afslappende behandlinger mod betaling. Du kan også nyde hamam mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Vaskerum og renseri mod betaling.

Benyt lejligheden til at opleve Doha, The Avenue ligger omkring 4 kilometer fra Al Bidda Park og ca. 5 kilometer fra Al Khoot Fort. Oplev også øen The Pearl med dens restauranter og shopping samt Katara Beach, der ligger ca. 20 minutters kørsel væk.

Måltider

Morgenmadsbuffet, serveres dagligt kl. 06.30-10.30.

Værd at vide

Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende. I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.