Bedømmelse af Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

3614 bedømmelser
Meget godt
 
3065
Godt
 
359
Middel
 
95
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
60

5 nyeste bedømmelser

06-01-2018

Indlæg af KoimaruSkaarup København, Danmark

Helt i top

Vi havde 4 overnatning her på værelse 326 med fremragende udsigt over hotellets faciliteter og havet. Værelset i to plan var med terrasse og lille separat siddeafdeling med sofa. To store komfortable senge med masser af dynekapacitet. Bad med separat brus og kar og alting fungerede bare. Personale alle vegne som taler nydeligt engelsk og er ivrige for at hjælpe. Vi fik ekstraordinær adgang til Business loungen hvor der var adgang til at nyde en øl eller et glas vin til happy hour mellem 18 og 20. Udvalget begrænset, men det er jo et muslimsk land. Der er et stort fitnesscenter som vi desværre ikke nåede at komme ind i - det var ellers en del af prisen. Der er en rimelig stor svømmepøl med liggestole samt en lille sandstrand, hvor det bare er at smide sig i solen. Man får udleveret håndklæder og får drikkevand med når man kommer. I starten af januar oplevede vi knap 25 °C og en ret skarp sol Vi havde fuldpension, så tre måltider om dagen i den interne restaurant med buffet setup og kokke der stod klar til at lave visse retter til dig. Stort og varieret udvalg - kunsten er at undlade at forspise sig. Om aftenen var der forskellige temaer hvor fokus var f.eks. på alt godt fra havet eller det asiatiske køkken. Den ene aften kom en kok rundt og bad os om input til hvad han kunne forbedre. Selvom man kunne se flyvere kunne de stort set ikke høres. Stor anbefaling herfra.

 
24-07-2015

Indlæg af Teddy B Joergensoe Beach, Denmark

Perfekt beliggenhed for det perfekte hotel i Doha.

Perfekt beliggenhed for dette perfekte hotel beliggende ved den smukke Corniche et stykke væk fra al den byggelarm der lige nu og i de næste år vil præge Doha.Herfra kan man gå til de fleste ting.

 
13-06-2021

Indlæg af ab0malk Doha, Qatar

Very Good Experience

This is my last time to try Sheraton Hotel & its really Amazing. Room is big & have seat section with balacony to sea veiw Staff are so friendly Breakfast is more than wow Pool & beach is amazing if not full Really i like it.. I only hop to have discount fro resturant next time for room recednce Thanks for Sheraton

 
12-06-2021

Indlæg af 846salahuddins

Breakfast Buffet

Very nice ambiance, sumptous food selection for breafkast buffet, very helpful and hospitable waiters and staff, and special shoutout to Mr Lijo, the supervisor on duty that time for his kind assistance and very accomodating.

 
11-06-2021

Indlæg af Ramy_RRamzy Doha, Ad Dawhah, Qatar

Best service

Service is very good, even the hotel is not that new but we had the perfect time. People are friendly and they upgraded the room for us. Specifically Aarif from housekeeping He was perfect in every way