Bedømmelse af Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

3436 bedømmelser
Meget godt
 
2896
Godt
 
351
Middel
 
95
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

06-01-2018

Indlæg af KoimaruSkaarup København, Danmark

Helt i top

Vi havde 4 overnatning her på værelse 326 med fremragende udsigt over hotellets faciliteter og havet. Værelset i to plan var med terrasse og lille separat siddeafdeling med sofa. To store komfortable senge med masser af dynekapacitet. Bad med separat brus og kar og alting fungerede bare. Personale alle vegne som taler nydeligt engelsk og er ivrige for at hjælpe. Vi fik ekstraordinær adgang til Business loungen hvor der var adgang til at nyde en øl eller et glas vin til happy hour mellem 18 og 20. Udvalget begrænset, men det er jo et muslimsk land. Der er et stort fitnesscenter som vi desværre ikke nåede at komme ind i - det var ellers en del af prisen. Der er en rimelig stor svømmepøl med liggestole samt en lille sandstrand, hvor det bare er at smide sig i solen. Man får udleveret håndklæder og får drikkevand med når man kommer. I starten af januar oplevede vi knap 25 °C og en ret skarp sol Vi havde fuldpension, så tre måltider om dagen i den interne restaurant med buffet setup og kokke der stod klar til at lave visse retter til dig. Stort og varieret udvalg - kunsten er at undlade at forspise sig. Om aftenen var der forskellige temaer hvor fokus var f.eks. på alt godt fra havet eller det asiatiske køkken. Den ene aften kom en kok rundt og bad os om input til hvad han kunne forbedre. Selvom man kunne se flyvere kunne de stort set ikke høres. Stor anbefaling herfra.

 
24-07-2015

Indlæg af Teddy B Joergensoe Beach, Denmark

Perfekt beliggenhed for det perfekte hotel i Doha.

Perfekt beliggenhed for dette perfekte hotel beliggende ved den smukke Corniche et stykke væk fra al den byggelarm der lige nu og i de næste år vil præge Doha.Herfra kan man gå til de fleste ting.

 
18-01-2021

Indlæg af nikhilm10

Lovely service at Sheraton Doha

Excellent five star service provided by Aun and Rashida. Thanks for a lovely stay and continuous pampering provided by both u guys with prompt service and attention provided to the whole family . Cheers Best regards Nikhil

 
17-01-2021

Indlæg af Mohammedi M Amman, Jordan

Great Stay

Great Stay in Sheraton Grand hôtel Doha. Seventy charming design, with recent renovation. Amazing testy breakfast with large choice and very comfortable rooms. Fantastic welcome from Nikita and Iveesha. Thanks to the team

 
16-01-2021

Indlæg af Mushtak A

Positive Feedback

I have visited many hotels in Doha but never had the experience like what I had especially in pool and beach section. Special thanks should go to the smart life guard Rishad, Arman and Rajan for their splendid guidance and hospitality that made my day which prompts me to visit again in the future. The food was amazing with an absolutely stunning atmosphere. I can’t wait to visit again in the future.