Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

  • • Centralt hotel med privat strand
  • • Mange restauranter
  • • Stort fitnessrum og flere tennisbaner

Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel er et stort og elegant hotel på Dohas længste naturlige strand. På hotellet findes ti restauranter, et stort fitnessrum med træningshold og en club lounge. Dohas kendte strandpromenade, Al Corniche, ligger rundt om hjørnet med caféer og restauranter.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Club-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel ligger kun et stenkast fra strandpromenaden Al Corniche, der fører ind til Dohas bykerne. Slap af ved det dejlige poolområde eller på hotellets private strand med finkornet sand. Værelserne er lyse og moderne med udsigt over havet eller Dohas imponerende bysilhuet.

Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel har flere restauranter. Morgenmad, frokost og middag serveres på den internationale restaurant Al Hubara. La Veranda serverer italiensk mad ved havet og Irish Harp er en irsk pub med traditionelle retter. Pool Café har lettere retter som salater og burgere. Em Sherif ligger på hotellets tagetage og serverer orientalsk mad i luksuriøse omgivelser. Ydermere findes Nust-et, der serverer kød og Atrium Lounge.

På Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel er der et døgnåbent gratis fitnessrum med lettere konditionsmaskiner. Træningshold mod betaling samt tennisbaner, padeltennisbaner og squashbaner. Sauna, dampbad, skønhedssalon og frisør mod betaling.

Club Lounge
Club loungen er åben 06.00-23.00 og ligger på egen etage. Alle gæster som bor i Sheraton Grand Doha Resorts club-værelser har adgang til club loungen og en række fordele.

Måltider

Halvpension (morgenmad samt frokost eller middag). Halvpension inkl. drikkevarer mod tillæg (morgenmad samt frokost eller middag inkl. ubegrænset sodavand og vand samt en alkoholfri drik eller friskpresset juice pr. måltid).

Værd at vide

Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende. I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.