Sharq Village & Spa

  • • Luksuriøst strandhotel
  • • 6500 m2 spaområde
  • • Mad fra hele verden

Sharq Village & Spa er et luksuriøst spahotel i Doha. Bo midt på stranden med udsigt over Den Persiske Bugt og bo i moderne villaer indrettet i arabisk stil med et moderne touch. På hotellet findes ni restauranter af høj klasse, to pools og et smukt spaområde. Her findes alt, man kan ønske sig for en eksklusiv ferie med afslapning.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlighed, ro og renlighed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sharq Village & Spa er et pragtfuldt spahotel kun 15 minutter fra Dohas bykerne. Her venter pæne deluxe-værelser indrettet i klassisk arabisk stil med marmorbeklædte badeværelser, smukke detaljer og en skøn terrasse eller balkon. På hotellet findes en stor hovedpool og en infinitypool. Hvis du foretrækker havet, er der en 350 meter lang privat sandstrand lige ved hotellet. På stranden tilbydes aktiviteter for hele familien som kajak og volleyball. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand.

Der hører fem restauranter til hotellet, alle unikt indrettet i hyggelige miljøer. Prøv persisk mad med et moderne touch i restaurant Parisa eller libanesiske, asiatiske og klassiske retter fra Qatar på buffetrestauranten Al Liwan. Søde sager, krydret te og arabisk kaffe findes i hotellets lounge, Al Jalsa. Pool- og snackbaren tilbyder lettere retter samt drikkevarer.

Hotellets spa, Sharq Village Spa, er over 6500 m2 stort og tilbyder beroligende behandlinger for både krop og sjæl. Spaen er opdelt i fire områder med 23 unikke behandlingsrum. Start dagen med en omgang yoga, slap af i sauna efter en ansigtsbehandling eller prøv spaens holistiske behandlinger. Der hører også et fitnessrum med forskellige hold og aktiviteter. Udenfor spaområdet findes udendørs brusere og tilhørende pools.

Til hotellet hører en såkaldt souq (et marked), hvor du kan købe både smykker, mærketøj og lokale souvenirs som arabisk parfume. Der findes også frisørsaloner for både mænd og kvinder på hotellet. Roomservice døgnet rundt. Vaske-, stryge- og babysitterservice mod betaling.

Måltider

Halvpension (morgenmad og middag) indgår. Den 24. og 31. december indgår morgenmad og frokost, ikke middag.

Værd at vide

  • I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.

Alle hoteller i Doha

Grand Hyatt (Doha)

På smukke Grand Hyatt i Doha findes alt, du behøver for en afslappende ferie. Gå en tur i den frodige have, nyd dejlige svømmeture på hotellets private strand og betragt smukke udsigter. Du kan også vælge at bade i en af hotellets pools, gå på opdagelse i nærliggende The Pearl eller vælg og vrag blandt det store madudbud.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha er et dejligt hotel med eksklusiv beliggenhed på egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er afslapning og bekvemmelighed i fokus. Hotellet har et harmonisk spa og en håndfuld restauranter med forskellige temaer.

Best Western Plus Doha

Best Western Plus Doha er et moderne hotel bekvemt beliggende i hjertet af Doha tæt på Al Corniche ved vandet. Bygningen er et ægte vartegn med sine 15 etager og er velegnet til gæster, der ønsker at bo i gåafstand til både attraktioner og forlystelser.

The Avenue

The Avenue er et moderne hotel med en god beliggenhed tæt på Al Corniche-gangbroen i Doha. På hotellets tag er der en udendørs pool, en moderne spa og et veludstyret fitnessrum. Med sin centrale beliggenhed er hotellet det perfekte udgangspunkt for at opleve Doha.