Best Western Plus Doha

Best Western Plus Doha er et moderne hotel bekvemt beliggende i hjertet af Doha tæt på Al Corniche ved vandet. Bygningen er et ægte vartegn med sine 15 etager og er velegnet til gæster, der ønsker at bo i gåafstand til både attraktioner og forlystelser.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Best Western Plus Doha ligger i Doha centrum tæt på både seværdigheder og forlystelser. På hotellet findes en restaurant, en pool og en spa. Benyt lejligheden til både at nyde afslappede dage på hotellet og til at opdage den moderne by Doha!

Hotellet har restauranten Koronfol, der serverer internationale retter i hyggelige omgivelser og er åben til morgenmad, frokost og middag. Restauranten ligger i stueetagen og serverer både buffet og à la carte.

En indendørs pool, børnepool og dampbad. Hvis du foretrækker at svømme i Persia-bugten, er Katara-stranden ca. 20 minutters kørsel væk.

Gratis veludstyret fitnessrum samt mulighed for at deltage i holdtræning.

D Spa Health & Wellness Center er åbent hver dag i ugen fra kl. 09.00 til 23.00 og tilbyder en række forskellige behandlinger mod betaling. Spabehandlinger er kun for gæster over 21 år.

Salon W. Saab frisør & spa ligger på første sal og er en specialiseret salon til kvinder, der tilbyder hårbehandlinger, hårstyling, hårforlængelse, manicure og pedicure.

Gratis wifi på hele hotellet. På hotellet findes en natklub.

Hotellet ligger ca. 1 kilometer fra Souk Waqif og ca. 10 minutters kørsel fra Doha International Airport.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende. I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.