Al Najada By Tivoli

  • • Fantastisk beliggenhed i Doha
  • • Pænt hotel med flot poolområde
  • • Nær Doha centrum

Al Najada by Tivoli er et moderne og sofistikeret hotel i Qatars hovedstad Doha. Hvis du sætter pris på en afslappende og sund ferie med lækker mad og friskpresset juice, vil du stortrives på Al Najada by Tivoli, der også er et såkaldt dry hotel uden alkohol. Start dagen med en gåtur i Doha centrum, shop på Souq Waqif eller tag på museumsbesøg, inden du slapper af og nyder varmen ved hotellets pool.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Med udsigt over gamle Doha og kun fem minutter til det kendte marked Souq Waqif har Al Najada by Tivoli en fantastisk beliggenhed. Hotellet vender ud mod et stort torv fuld af restauranter, caféer og butikker. Ved poolområdet findes solstole, parasoller og håndklæder, og der er gratis wifi på hele hotellet.
Kun et par minutter fra Al Najada by Tivoli venter nogle af Dohas største seværdigheder som strandpromenaden Corniche og Museum of Islamic Art.

På Al Najada by Tivoli tilbyder The Dining Room lokale og internationale madretter i en flot madsal, mens konditoriet Canela Café lokker med lækre kager i hyggelige omgivelser. Hvis man bliver sulten ved poolområdet, findes der en poolbar med enkle retter, friskpresset juice og sandwiches. Nær hotellet venter Souq Waqif med lokale caféer og restauranter.

Den aktive kan gratis benytte hotellets fitnessrum. Alle gæster på Al Najada by Tivoli kan mod betaling benytte spaen på søsterhotellet, Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli. Prøv Qatars gamle hamam-ritual, en klassisk massage eller en skøn bodyscrub.

Måltider

Halvpension.

Værd at vide

På hotel Al Najada by Tivoli får man ikke serveret alkohol og man kan heller ikke købe alkohol. Det er desuden forbudt at indføre alkohol på hotellet.

I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.