Vila Galé Collection Palácio dos Arcos

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos er et renoveret palads fra det 17. århundrede. Her kan du slappe af i poolen og i hotellets spa. Stranden og centrum af Paco de Arco er ikke langt væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer / 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har bevaret sin charmerende stil fra det 17. århundrede, og her kan du gætte hvordan husets storhed så ud for længe siden. Hotellet består af en gammel del, hvor de fleste af hotellets faciliteter er placeret og en nyere del, hvor Apollos værelse ligger. Hotellet har et smukt kapel, der står i kontrast til den moderne bygning placeret over poolområdet. Hotellet har store græsplæner, der omkranser poolen og den separate børnepool. Du kan spise godt i hotellets restaurant og slappe af i hotellets fine spa.

En pool med udsigt over havet, gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. Der er også en separat børnepool med rutsjebaner og en legeplads for de mindste børn

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har en restaurant og to barer. I restauranten kan du spise morgenmad, frokost og aftensmad. Bar og poolbar (åben april-september).

Hotellets spa omfatter en dejlig indendørs pool, der kan benyttes gratis af alle, samt sauna, dampbad og jacuzzi med en aldersgrænse på 16 år. solstole ved poolen. Obligatorisk badehætte i poolen. Gym. Skønhedsbehandlinger mod betaling.

Reception døgnet rundt. Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Transittrafik.

400 meter til den lille strand Velha og centrum af Paco de Arcos, 1 kilometer til den større strand Caxias og 17 kilometer til Lissabon i bil.

Måltider

Morgenmad indgår.
Halvpension kan tilkøbes.