Vandring på Madeira

En rejse til Madeira er ikke komplet uden en vandretur, hvor du kan opleve Madeiras mageløse og smukke natur og vandrestier. Allerede nu kan du forudbestille nøje udvalgte vandreture, eller hvorfor ikke booke en 3-dages vandretur med masser af natur og storslåede udsigter?


Vandreture

Vælg mellem en vandrepakke i tre dage med turene Rabacal, Quiemadas/Santa og Pico Ruivo eller en dagsvandring hvor du selv vælger én af disse. Vandreturene kan ændres afhængig af vejr og andre forhold. Du kan da vælge, om du vil gå en alternativ rute eller afbooke og få pengene retur.

Rabacal, 11 km

Denne vandring starter fra højplateauet Paúl da Serra og fortsætter siden ned i den frodige Rabacaldal. Her viser guiden os Madeiras kendte flora og fauna, mens vi kommer gennem Madeiras stolte verdensarv – den største overlevende laurisilva-skov med et areal på 15.000 hektar. Vi fortsætter til vandfaldet Risco, hvor der også er en lille sø med 25 naturlige vandfald, der løber ned ad bjerget.

Sværhedsgrad: Middel
Distance: Ca. 11 km
Vandretid: Ca. 4 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen
Det er en god ide at medbringe lommelygte

Book

Queimadas/Santana 13 km

Denne idylliske vandretur på den østlige side tager os gennem et frodigt paradis med udsigt over dale og små byer. Vi vandrer langs levadaen Caldeirão Verde, gennem magiske laurisilva-skove, inden vi til slut kommer frem til et vandfald. Der er tid til en skøn picnic ved vandfaldet, inden vi går ned mod Santana. Laurelskov, også kaldet laurisilva eller laurissilva, er en slags subtropisk skov, der findes  i områder med høj luftfugtighed og relativt stabile, milde temperature. Skoven kendetegnes ved bredbladede træarter med stedsegrønne, glatte og aflange blade, kendt som "laurofyl" eller "lauroid". Opsamling på hotellet. Mere information ved ankomst.

Sværhedsgrad: Middel
Distance: Ca 13 km
Vandretid: Ca. 4,5 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen
Det er en god ide at medbringe en lommelygte

Book

Pico Ruivo 13 km

Tag med på en udfordrende vandretur langs med Madeiras to højeste toppe, den smukke udsigt fra toppen er en fantastisk belønning. Vi starter med en biltur op til Pico Arieiro, hvor vi skal møde vores guide. Derefter starter vandringen mellem Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira. Herfra har du en utrolig udsigt over øen, der vil være en uforglemmelig oplevelse. Det kuperede terræn og snoede stier kræver en god fysik, men de smukke udsigter og landskabet gør vandringen det hele værd.

Sværhedsgrad: Avanceret/Svær
Distance:13 km heraf ca. 10 km vandring er op ad bakke
Vandretid: Ca. 5 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen

Book

Dette indgår

  • Transfer til og fra dit hotel
  • Professionel licenseret lokalguide
  • Garanterede afgange

Medbring (indgår ikke)

  • Trailsko, hikingboots med et godt greb, vandafvisende
  • Lommelygte og pandelampe
  • Regnslag, skaljakke, vær forberedt på alle typer af vejr (temperaturforskelle mellem 5-20 grader kan forekomme)  
  • Vand, energi og evt. måltid, frokost indgår ikke (der er ingen butikker eller restauranter på vores vandreture)
  • Toiletpapir

Vandredage

Ankommende om tirsdagen (Stockholm, Göteborg): Rabacal (torsdag), Queimadas/Santana (fredag), Pico Ruivo (lørdag)

Ankommende om mandagen (København): Pico Ruivo (onsdag), Rabacal (torsdag), Queimadas/Santana (fredag)

Opsamlingstidspunkter på alle vandreture: Funchal ca. kl 09.00, Caniço ca. 08.30. Nøjagtige tidspunkter oplyses på destinationen af vores destinationspersonale.


Find og book rejsen her