Sentido Galomar

apollo mondo duo

Det smukke Apollo Mondo Duo-hotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo med værelser med fantastisk udsigt over havet. I nærheden af hotellet er der masser af restauranter og en hyggelig strandpromenade. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med havudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med haveudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delvis havudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sentido Galomar er en del af resortet Galo Resort sammen med hotellet Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gæster over 16 år, mens Galomar og Alpino Atlantico byder gæster i alle aldre velkommen. Gæster på Sentido Galomar kan benytte et udvalg af faciliteter på de andre hoteller.

Svømning og snorkling
I Galo Resort er der to havvandspools, hvor den ene har en børnesektion. Der er solstole og parasoller på terrasserne på klipperne ved poolområdet, og der tilbydes håndklædeservice. Den ene havvandspool ligger ved det unikke havbad Lido Galomar, der har stiger ned i havet. Ved poolområdet er der en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkercenter Manta Diving har du direkte adgang til Garajau-naturreservatet, og ved dykkecentret er der mulighed for snorkling, SUP og kajaksejlads. Havbadet er også åbent for offentligheden mod betaling.

Restauranter og barer
På Hotel Sentido Galomar har du adgang til flere restauranter og barer på ferieområdet Galo Resort, såsom den fælles buffetrestaurant Ondamar (uden aldersgrænse) og pizzeriaet Galosol. Ved Lido Galomar ligger a la carte-restauranten Atlantis med en smuk udsigt over havet samt Capoeira Lounge, der serverer vin, drinks, snacks og italiensk is. På morgenmadsterrassen er der også en poolbar.

Træning og velvære
Benyt det veludstyrede sportscenter Galo Active, hvor både hotellets gæster og de lokale selv nyder at træne. Her er et godt fitnessrum med styrke-maskiner, cardio-maskiner, frivægte og holdtræning som body oumo og spinning. Der er også tre squashbaner på hotelområdet. Bordtennis og basketball. Gratis indendørs pool, hvor der somme tider er vandgymnastik. Der er også en jacuzzi, flere forskellige typer sauna og tyrkisk bad. For yderligere afslapning kan du nyde ashoka-spa og aktiviteter som ayurveda. Spa-afdelingen er kun for voksne gæster.

Inkluderet i Apollo Mondo Duo på Sentido Galomar

 • Badekåber og tøfler
 • Yoga 3-5 gange om ugen
 • Fitnessrum
 • Wigi på fællesområder
 • Solstole og parasoller
 • Bordtennis og basketball
 • Parkering

Mod betaling i Apollo Mondo Duo på Sentido Galomar

 • Spa med massage og andre behandlinger
 • Snorkling, SUP og kajaksejlads
 • Squash
 • Vaskeservice

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension over jul og nytår, indgår også julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.

Værd at vide

På hotellet skal der betales en miljøskat på 5 euro pr. ophold for voksne over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet.

Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Gratis wifi