Deluxe-værelser

Flotte deluxe-værelser med havudsigt. Værelserne ligger højst oppe på hotellet og har en fantastisk udsigt. Adgang til Thalasso Sea Spas faciliteter (behandlinger mod betaling). En stor dobbeltseng. Gratis wifi og deponering. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa (hvis man bor 4 personer på værelset, blive man tildelt et værelse med to store senge og børnene deler ordinær seng). Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger), aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser, direkte havudsigt

Dobbeltværelser med direkte havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa (hvis man bor 4 personer på værelset, blive man tildelt et værelse med to store senge og børnene deler ordinær seng). Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger), aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser som ligger på 5.-9. etage og som består af to soveværelser, et med to enkeltsenge og et med en dobbeltseng kombineret med en opholdsrumsdel. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger), aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 3-4 personer.