Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa. Fladskærms-tv. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger). Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser som ligger på 5.-9. etage og som består af to soveværelser, et med to separate senge og et med en dobbeltseng kombineret med en opholdsrumsdel. Fladskærms-tv. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger). Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 3-4 personer.

Suiter

Rummelige suiter med et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med sofa. Suiterne ligger på 9. eller 10. etage. Fladskærms-tv. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi (forbindelsen varierer afhængig af hvor værelset ligger). Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.