Bedømmelse af VIDAMAR Resorts Madeira

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 285 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Der var ikke noget, der var det bedste. Det var godt hele vejen igennem, og der var mange lokale specialiteter på menuen. Ja, selv et jordskælv, som ikke er normalt for området, klarede de på en god måde. Det udrettede heller ikke skade på noget elle nogen.
-

Bekræftet køb : 2020-03-09


10 ud af 10

+
servicen var super altid venlige personale og hjælpsomme
-
alt ok

Bekræftet køb : 2020-02-24


10 ud af 10

+
Top Beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2020-02-10


8 ud af 10

+
Havudsigten og dejlige faciliteter.
-
Der var travlt i restauranten. Det forløb fint med afhentning af mad i buffet'en, men om aftenen var der lang ventetid på en tjener for at få drikkevarer. En aften lykkedes det slet ikke at få drikkevarer til maden.

Bekræftet køb : 2020-02-10


10 ud af 10

+
-
Wifi'en i restaurant området

Bekræftet køb : 2020-01-13


7 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten, pool og sol området.
-
Wi-fi var ikke god nok til streaming på belastede tidspunkter. Hotellet var måske nok fem stjerner værd, men maden var efter min mening højst til tre stjerner. Morgenmaden var rimelig og heller ikke mere. Vi havde halvpension og maden rundt omkring i restauranterne levede simpelthen ikke op til resten af hotellet. Det eneste sted kvaliteten efter min mening var ok, var i Koi Sushi, men der skulle man betale ret meget ekstra for at få nok mad til at blive mæt. Buffet restauranten bekræftede alle mine fordomme om sådanne steder, ligegyldig og ensformig mad, der ser ud af mere end det smager. Mama Mia lavede nogenlunde halvpensionsmad, men da vi prøvede en pizza hoppede kæden af, den var decideret dårligt lavet med dårlig eller halvbagt bund! Casa De Espatadas lavede tilbehør, som enhver dansk grillbar ville være flov over, kødet og fisken var dog rimelig. Kaffen rundt omkring var generelt ret dårlig, man burde have flere forskellige slags på et femstjernet hotel, for at imødekomme forskellig smag. Endelig var desserterne i bedste fald ligegyldige, vi droppede simpelthen desserten den sidste dag.

Bekræftet køb : 2020-01-13


8 ud af 10

+
Udsigt
-
Adgang til spa/indendørs pool

Bekræftet køb : 2020-01-06


9 ud af 10

+
Værelse med udsigt.
-

Bekræftet køb : 2019-12-02


8 ud af 10

+
Deres service
-
Vi har nu været der 4 gange over 8 år, og hotellet fremstår nu noget slidt

Bekræftet køb : 2019-11-25


10 ud af 10

+
den meget personlige betjening og den afslappede atmosfære.
-
Intet. Vi har valgt dette hotel igen i år, fordi vi er godt tilfredse.

Bekræftet køb : 2019-11-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

3580 bedømmelser
Meget godt
 
2176
Godt
 
1069
Middel
 
238
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

12-02-2020

af 364roselynr

Meget hjælpsomme pesonale og dejlig sted

Morgenbuffet og dinner buffet var god. Har forskellige retter hverdag. Frisk juice og champagne hver morgen. Søde personale.God service Infinity pool var lidt kold og indendoors pool og jacuzzi var meget lugt af klor. Meget rent værelse. Vi er sikker på at vi kommer tilbage på dette hotel

 
23-01-2020

af supperap

Fint hotel/resort

Det er grundlæggende et rigtig dejligt hotel/resort - og god mad; men det kunne være bedre, så frem pool/badeområde med jacuzzi ikke lugtede så meget af klor - der er dog mindre klorlugt i deres saltvandsbassin udenfor (Infinity pool). Der lugtede meget af klor i indebassinet samt jacuzzi, hvilket er en skam i betragtning af de gode muligheder hotellet byder kunderne. Deres fitnesscenter er godt udstyret, hvor du således kan træne med de fleste maskiner du kender. +god mad +udendørs-pool område. +haveområde over pool. +fitnesscenter +sol fra morgen til aften (fra øst til vest) pool/have område -kraftig klorlugt fra jacuzzi og indendørs pool -ikke rent saltvand i infinity pool (der er desværre også klorlugt her) -dårlig/langsom wifi-forbindelse på værelserne.

 
23-10-2019

af MaleneE32 Ejby, Danmark

Fantadtisk

Fantastisk sted, søde mennesker, buffet restaurant med mulighed for valg af 3 andre restauranter. Den portugisiske er ikke et besøg værd. Lækker morgenmad, dejlige udeområder, masser af liggestole, pool og direkte adgang til hav. Dejlige store værelser, kæmpe seng, sofa og stol, badekar. Dejlig altan - alle værelser med udsigt til havet. Stille hotel ingen larm fra gaden.

 
30-01-2019

af CykelJan Glostrup, Danmark

God service og godt hotel

Oplevede en super god service på hotellet. Store fine værelser (vælg værelse med havudsigt 5-10 sal) God ide med at kunne vælge flere forskellige restauranter, ellers ville vi været gået død i buffen. Hotellet ligger fint og er stille og roligt men mangler lidt mht indretningen, det er ikke specielt hyggeligt men ellers intet at klage over. Vi havde booket racercykler men Maderia er ikke en cykel ø, vejene er utrolig stejle og dårlige med uopmærksom trafik, så det kan ikke anbefales!!

 
03-11-2018

af Jørgen B Bagsværd, Danmark

Sportshotel

Vi er netop kommet hjem fra en uge på Madeira, hvor vi boede på VidaMar Resort Hotel. Det var slået op som et sportshotel hos Apollo rejser, men det var lidt svært at få øje på sporten. Efter en forespørgsel i receptionen fik vi udleveret en ugeplan med de aktiviteter der var på hotellet. Stort og velindrettet motionsrum, men maskiner havde set bedre dage. Bl.a. romaskinerne "hakkede" når man roede. Så udskiftning eller som minimum bedre vedligeholdelse af maskinerne. Holdsal og bike rum. Vi havde halvpension, men udvalget bliver hurtigt ensformigt. De sidste 2 dage spiste vi på en italiensk restaurant, Mama Mia, i forbindelse med hotellet. Der kunne man vælge en 3-retters menu eller få 15 Euro i tilskud til regningen. Super lækker mad og perfekt betjening. Kan varmt anbefales. Det skulle vi have gjort oftere.