Træning, løb og vandring på VIDAMAR Resort Madeira

Træning på VIDAMAR Resorts Madeira

Kombiner afslapning på skønne VIDAMAR Resorts Madeira med vandreture langs øens levadaer, trailløb eller forskellige træningspas hotellet. Her indgår sportsaktiviteter som tennis, squash, badminton, basket, pump, zumba, pilates, vandgymnastik, body combat, dans og cirkeltræning. 

Madeira er en kuperet ø, perfekt for hård bakketræning. Madeira er også ideel for mountainbikecyklister og trailløbere. Flere professionelle sportsudøvere på øen arrangerer dagsture på alle niveauer. Efter dagens træningspas anbefaler vi et besøg i hotellets skønne spa, hvor der findes flere Thalassobehandlinger at vælge mellem mod betaling.

Læs mere og book rejse til VIDAMAR Resorts Madeira 

Vandring

Det er en enestående oplevelse at vandre gennem det smukke landskab på Madeira. Her er alle muligheder for vandring - både de lettere levada-vandringer og de mere hårde ture. Her kan du læse mere om vandringer på Madeira.

Cykling

Madeira er en drømmedestination for dig, som elsker at cykle. Her kan du cykle på nye stier hver dag samt opleve teknisk udfordrende trails for alle. 

Trailløb

Med landskabet på Madeira er det ikke en overraskelse at trailløbere elsker Madeira! Udforsk de mægtige stigninger og ruter med imponerende udsigter på din ferie.

Fitness & holdtræning

På VIDAMAR Resorts Madeira er der mange forskellige slags holdtræninger. Du kan deltage gratis i hold som fx zumba, core, pilates, step og cross. På hotellet er der også et fitness, som er gratis at benytte for hotellets gæster over 16 år. Husk at forudbestille holdtræninger. Læs mere her

Surfing

Madeira byder på masser af muligheder for at surfe. Meget af kysten består af klipper, men der er også nogle gode sandstrande med beachbreaks, som er perfekte til nybegyndere.

 

Mod betaling:
Kano el. kajak
Golf
Cykling (MTB Enduro og Downhill. Kan bookes hos Freeride Madeira, ca. 5 minutters gang fra hotellet
Dykning el. snorkling
Ridning
Spa/wellnesscenter
Levadavandringer
Sejlads
SUP
Surfing
Trailløb (vi anbefaler Madeira Trail Tours)
Udstyr
Yogamåtter, fitnessbolde, TRX
Stepbænke, kettlebells, o.lign.
Core sticks, medicinbolde, steps
Inkluderet:
Holdtræning 
Badminton
Basket
Fitnesscenter (gæster over 16 år)
Indendørs pool
Squash
Fitnesscenter
Vægtskiver, vægtstænger, frie vægte, o.lign.
Styrkemaskiner: legs, back, abs, chest, chins, dips, cable cross
Cardiomaskiner: løbebånd, cycleexcerciser, crosstrainer, indendørs bikes, romaskine

Løbekort

Forbered dig på en aktiv ferie allerede nu og se vores løbekort:

Gæstetræning

Se vores træningskalender for opdaterede events og gæstetræning