Dobbeltværelser

Lyse og pæne dobbeltværelser med to separate senge. Mod forespørgsel kan sengene sættes sammen til en dobbeltseng. Minibar mod betaling samt kaffe-/te faciliteter. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad og toilet. Terrasse med to solstole og udsigt mod haven. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Store og lyse suiter med dobbeltseng. Mod forespørgsel kan sengene ændres til separate senge. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad, brus og toilet. Balkon med solstole. Ved ankomst er der frugt, vand og vin på værelset. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-suiter

Store og lyse superior-suiter med en dobbeltseng i et stort soveværelse med siddegruppe. Mod forespørgsel kan sengene ændres til separate senge. Separat lounge. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad, brus og toilet. Balkon eller terrasse med solstole og udsigt mod haven. Ved ankomst er der frugt, vand og vin på værelset. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Lyse superior-værelser med dobbeltseng beliggende i Manor House. Værelserne er af varierende størrelse og design. Mod forespørgsel kan sengene ændres til separate senge. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad, brus og toilet. Balkon eller terrasse med solstole og udsigt mod haven. Ved ankomst er der frugt, vand og vin på værelset. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.