Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

96% af gæsterne anbefaler

2811 bedømmelser
Meget godt
 
2084
Godt
 
589
Middel
 
101
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

17-05-2022

af elisabethE3647XC Slagelse, Danmark

Positiv review

definitely an incredibly lovely holiday and stay at your Hotel nothing negative can be said very professional sweet and friendly..jeg har skrevet på forrige side en fin anmeldelse til jer håber i vil syntes om den , der er absolut INTET negativt at sige om vores ophold og Hotellet det var så hyggeligt og lækkert

 
08-02-2022

af Jørgen P

Super hotel

Hotellet er beliggende central i byen og ved havet. Hotellets standard er på et meget højt niveau. Morgenmad er fantastisk og værelset er flot, dejligt og lækker. Alt på hotellet er meget flot vedligeholdt. Kan klart anbefales og du bliver ikke skuffet.

 
25-01-2022

af brihel2022 Roskilde, Danmark

Helt og spindler

Perfekt beliggenhed og et hotel hvor man får mad af høj klasse og man bliver betjent af de mest nærværende og professionelle tjenere , dejlige senge hvor man sover godt og der er rent og vedligeholdt overalt

 
30-12-2019

af Passionaten Rødby, Danmark

Pragtfuld.

Det var en super oplevelse,det kan i den grad anbefales. Ligger i den gamle bydel af Funchal.Fantastisk udsigt til Atlanterhavet,hotellet ligger lige ud til promenaden & de mange restauranter. Super service & god mad.

 
19-12-2019

af kirstenelisea

Nydelse!

Vi har boet på Porto Santa Maria 3 gange, hver gang til stor tilfredshed: gode faciliteter, fantastisk morgenmad, god service, relativt små men velindrettede værelser, venligt personale. Beliggenheden er uovertruffen i det gamle Funchal, hvor man nemt kan finde gode restauranter til fornuftige priser; Herlig udsigt over havnen, og rig mulighed for at gå til koncerter med Madeiras klassiske symfoniorkester og musikskolernes mange orkestre.