Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 174 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten var fantastisk
-

Bekræftet køb : 2020-02-24


10 ud af 10

+
Smuk beliggenhed. Fantastisk smukt anlagt have, pool og vidunderligt med direkte adgang til havet. Skønt at kunne sidde ugenert på terrassen med den dejlige udsigt. Dejligt og rent værelse. Meget sødt og effektivt rengøringspersonale. Dejligt at kunne gå ad stien udenfor hotellet. Skønt at kunne sove med åben dør til lyden af bølgebrus. Trygt
-

Bekræftet køb : 2020-02-17


9 ud af 10

+
Det var fine værelser på et spændende hotel - på klippevæggen - og betjeningen var meget fin.
-
Der var 299 trin/skridt fra 10. etage og stejlt ned til swimmingpoolen, hvilket absolut ikke er OK for dårligt gående. Ventilatoren i loftet var nedtaget, der var nærmest 100 grader, jeg var nødsaget til at låne en manuel blæser hvilken vi kom til at betale 5 euro for hvilket vi ikke synes er rimeligt, Lørdag aften hvor der var eksklusiv fest uden for hotellet, da var der ingen guide med som hos alle andre selskaber. Jeg havde aftalt med Mathias, at det var en betingelse for vor deltagelse, at jeg kunne få middag UDEN hvidløg, der jeg er allergisk, MEN vi var dårligt kommet tilbage til hotellet, før jeg måtte skynde mig på toilettet og aflevere alt - det er respektløst fra restaurantens side -. Hotellet ligger så langt ude, at der ikke er en forretning i miles omkreds, skal man ud og spise var man tvunget til at tage en taxa frem og tilbage - ekstra udgift på mellem 25 - 30 Euro - og hvis man ikke spiste buffet var der et menukort med meget få muligheder. På udflugten til Nonnernesdal havde vi finsk og svensk guide, hvilket var med til at vi som danskere ikke fik ret meget ud af turen, da vi havde svært ved at forstå det, bl.a. fordi hun talte meget hurtigt.

Bekræftet køb : 2020-02-10


7 ud af 10

+
Altan og udsigt
-
Bedre mulighed for køb af drikke kaffe mm. End bare en automat.

Bekræftet køb : 2020-02-03


8 ud af 10

+
udsigten
-
nye stole på altanen de er under lavmålet med huller og div elevator ned til poolen det lovede de sidste år den er meget stejl for ældre mennesker a la carten om aftenen er for ringe til prisen du for tre retter nede i byen for 10 euro

Bekræftet køb : 2020-01-27


9 ud af 10

+
Beliggenhed i rolige omgivelser - dejlig stor terrasse med fantastisk udsigt.
-
Elevator ned til stranden

Bekræftet køb : 2020-01-27


9 ud af 10

+
Udsigten
-
Et lille udsalg, hvor der kan købes vand, frugt og lign.

Bekræftet køb : 2020-01-27


10 ud af 10

+
Beliggenheden og den store altan
-
På værelset bedre belysning ved sofaen,sengebordet manglede en skuffe, der kunne godt være et par lette solsenge. Et lille tørrestativ til badetøjet.

Bekræftet køb : 2020-01-20


10 ud af 10

+
Udsigten, morgen buffeten og værelser Underholdningen om aftenen var også god
-
Hotellet er ikke for gangbesværede. Det var en daglig kamp, at komme ned til pool området ved stranden. Det samme med at komme op til busholdepladsen. Meget stejl bakke Jeg er sikker på at hotellet ville få 4 stjerner, hvis I fik en elevator helt ned til stranden

Bekræftet køb : 2020-01-13


1 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Dårlig service i spa. Havde booket behandling i reception. Kunne ikke lade sig gøre i spa. Tjener gjorde tegn med fingrene om at skyde os, fordi vi tog et par bananer fra morgenmaden. Vi havde handlet sandwich, yogurt og vand til hjemrejse. Vi tog hotellets drikkevarer ud af køleskab og ville selvfølgelig sætte det tilbage. Da vi kom hjem fra gåtur, var vores ting taget ud af køleskab og sat i varmen. Køleskab var låst. 1,5 liter vand kostede EUR 4 i poolbar. Det er tyveri. Meget dårlige oplevelser på ellers dejligt hotel.

Bekræftet køb : 2019-12-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

603 bedømmelser
Meget godt
 
225
Godt
 
266
Middel
 
79
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

29-12-2017

af ClausP135 Fyn

Fremragende belligenhed

Første besøg på Madeira, og derfor selvfølgelig også første gang på Orca Praia Hotel. Blev bestemt IKKE skuffet. Fantastisk beliggenhed og meget venligt og hjælpsomt personale. Og ikke mindst en virkelig god rengøring. Vi havde et meget dejlig værelse og en kæmpe terrasse på 5. sal. Der er havudsigt fra alle værelser, så ingen bliver snydt for den fantastiske udsigt fra terrassen/balkonen. En meget venlig og smilende betjening, såvel i reception/bar samt poolbar. Hotellet kan meget varmt anbefales... dog ikke til gangbesværede. Derudover havde hotellet havde sørget for rigtig god mad og underholdning juleaften. Vi vender helt sikkert tilbage.

 
04-09-2021

af nicolamD3858VC

Fantastic Hotel

Just returned from a 14 night stay, l must say this hotel has amazing sea views, friendly staff, and exceptional clean. We stayed on a B&B basis, the breakfast was ample. The rooms were clean and modern no air conditioning but we just opened the doors and listened to the sea. For dinner we walked to the fishing village Camera de lobos which is about 25 min away there are many lovely restaurants to choose from. Next to the hotel there is a fantastic restaurant called Aconchego great food definitely worth a visit. The hotel offer a shuttle bus to Funchal great service, which we used on a few occasions. Overall great holiday and would definitely return.

 
17-08-2021

af CazCrompton71 Saffron Walden, Storbritannien

Amazing hotel & staff

We had an amazing time, staff are very efficient and helpful. Food and drinks were lovely. Breakfast was very comprehensive. Rooms with sea view were lovely and the ladies cleaned them thoroughly and regularly. Poolside bar has lovely salads and cocktails! Really easy to get into Funchal, hotel bus free and the bus stop only 1.95€ one way.

 
09-08-2021

af winetime5pm Liverpool, Storbritannien

Poor

This should have been a great holiday but the hotel let it down. Whilst the hotel was fair and the views magnificent the staff (with exception of the chamber maids) were miserable and in short supply. After months of no tourism you would think they would be happier to be back at work and welcoming guests. We were certainly over the moon to be on holiday. If you’re staying here take cash with you. There’s a €50 deposit for the mini bar and they don’t take credit cards. There’s also a €10 per beach towel deposit. The hotel is literally miles outside of Funchal and it’s about €15-20 for a taxi in to the centre. There are maybe two bars along the walk way from the hotel but one is pretty poor with truly disgusting toilets. The hotel itself is on a steep cliff and the walk back up from the pool is a killer. The pool bar serves food until 3pm but the service is slow and the menu prices out of date. You won’t see much change from €30 for a club sandwich and a couple of beers. The breakfast is ok but nothing special. The restaurant is pretty small for the number of people crammed in there and there’s no terrace but it has cracking views. The only other bar in the hotel is tiny, over priced and again there is nowhere to sit outside. The entertainment leaves a lot to be desired. If you’re hoping the kids can runabout safely whilst you relax with a drink don’t. There’s a mobile DJ two nights a week at the pool but it’s not well attended and lacks atmosphere. Do yourself a favour and stay in town. Save on taxis and soak up the vibe of Funchal. We read the reviews before booking, and the rude replies from the owner!, and usually we write off some of the more damning ones as difficult guests but we should have believed them. The owner clearly shouldn’t be in the tourism business and doesn’t really care about addressing the concerns of unhappy guests. Perhaps his staff are miserable because he has no regard for them either - who knows!! We are well travelled, well educated, pretty laid back and respectful people but there were just too many issues with this hotel to not write a review and warn other people.

 
03-08-2021

af alwaysneedsaholiday

Relaxing and safe

We had an 8 day stay 17th July , the views from the hotel were amazing, the location of the hotel was brilliant for us , it wasn't in the hustle and bustle of Funchal , the hotel had a free shuttle buses on a morning and early evenings or there is a local bus stop outside the hotel approx 2 euros, it makes access to the town easy. We got a taxi back one night 15 euros. Funchal has many sites ,bars and restaurants to visit. The old town, cable cars and sledging is a must. The long walk into Funchal along the coastal path provided wonderful views, tunnels going through the cliffs are a surprise. In the opposite direction along the coastal path is the fishing village Camara de Lobos takes 20mins walk its quiet and relaxing in the.day and livelier atmosphere at night we loved it lots of local people. Near the hotels are beachfront bars serving a range of foods. The swimming pool is very relaxed overlooking the sea , lots of sunbeds , the pool bar is reasonable, food is good, access to the beach is a bonus which has its own bar that belongs to the hotel. The dinning room and public areas are all Covid safe , temperatures taken,hand sanitiser, masks are worn and regular cleaning can be seen. Breakfast was good very well organised. The bedroom was spotless , cleaned daily and the views were fantastic overlooking the bay. we slept.with the balcony door.open so we could hear the sea so relaxing. I had massage in the Spa ,again very professional and cleaning in between was to a high standard and Covid rules were followed. There are lots of steps and a very steep long slope down to the swimming pool which could be struggle. If you want to book a Covid test and you don't receive a reply from the madeira safe app , give them a ring , so helpful a booking was made very quickly at the local hospital it was free and we.only had to wait a few minutes . You can get free tests in some chemists in Funchal but you need to book your slot as soon as you can. I was nervous about my first trip abroad during Covid but from LBA airport, Jet 2 holidays and the Orca Praira, you made it perfect, so relaxing. Thank you.