Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 119 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
At der var elevator
-
Indgangen var svær at finde, man skal op med en elevator det var udfordrende

Bekræftet køb : 2023-04-03


10 ud af 10

+
Fantastisk udsigt Rent og pænt overalt, Smilende og servicemindet personale Rigtig god Morgenbuffet
-
Muligheden for at hygge i en bar og måske lidt underholdning et par dage om aftenen kunne have været fint. Bussen kunne ikke køre os helt hen til hotellet ved ankomst/afhentning og udflugter. Det var ikke noget problem for os, men kan måske have betydning for andre mindre mobile gæster -

Bekræftet køb : 2023-03-20


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-27


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-20


9 ud af 10

+
It was very kind of the management to send a bottle of champagne to the room for my 85th birthday.
-

Bekræftet køb : 2023-02-13


9 ud af 10

+
De var meget venlige alle personalet, og vi fik et bedre placeret værelse, da vi bad om det.
-

Bekræftet køb : 2023-02-13


6 ud af 10

+
udsigten
-
Det var noget nedslidt når det nu var et 4 stjerners hotel. På værelset stod 2 store lænestole op af en væg. De var meget fedtede i betrækket. Endvidere var de så dybe at de var ubrugelige at sidde i.

Bekræftet køb : 2023-02-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

1148 bedømmelser
Meget godt
 
220
Godt
 
450
Middel
 
288
Mindre godt
 
128
Dårligt
 
62

5 nyeste bedømmelser

06-02-2020

af norway_peter Heggedal, Norge

Sikkert let at finde noget bedre!

Dette er ikke et godt hotel - slet ikke med 4*. Det burde altså være et krav, at nogle ting skal være i orden, hvis man skal bo på 4*. Det var nu hyggelig nok personale som tog imod os, men det var ikke så meget info vi fik. Det er nu også lidt mærkeligt, at de giver én et hvidt armbånd, så man kan få frokost/morgenmad hver morgen. Det er kun reklame for dem selv, når man er ude i bybilledet, for der er ingen som ser på den når man kommer om morgenen. Hvorfor kan de ikke bare tjekke rumnummer? Rummet er vel ok. Men. Hvad skal de to sofastole midt i rummet bruges til? Vi brugte dem kun til opbevaring af tøj/klær, for der er jo INGEN skabsplads i hele rummet. De fleste rejser vel i en uge af gangen, men man kan ikke kalde det lille skab for garderobeplads. Og hvorfor findes der ingen knager at hænger tøj på? Der er ingen steder at hænge en lille frakke eller andre ting. Kun en knag bag på toiletdøren, som (selvfølgelig) bruges til håndklæder. Derudover er der sølvfisk/kræ på toilettet og de er rimelig store. Det er sq ikke i orden. Rengøringspersonalet trænger også til noget mere oplæring. Der bliver ikke tørret støv af nogen steder og man kan se i vinduerne (se det ene billede), at der overhovedet ikke bliver gjort rent. Dertil er sengene dårlige og hovedpuderne heller ikke behagelige. Kunne vi have sagt fra om det? Ja, det kunne vi nok godt, men vi rejste også med mine svigerforældre og deres rum havde akkurat samme standard. To dage i træk gik vi i baren, for at få et par drinks før vi skulle klæde om på rummet. Der var muligvis sygdom eller noget, for der var en ansat som ikke kunne lave drinks eller milkshakes. Skiltet med "Drink of the day" og "Milkshakes" var stadig fremme, og hvis hun alligevel siger hun ikke kan lave dem, hvorfor fjerner hun dem så ikke? Og eftersom der ingen kø var eller mange mennesker i det hele taget, hvorfor bryder hun sig så ikke om at lære noget, så hun kan udføre sit arbejde og tjene nogle penge til hotellet? Hun jobbede forøvrigt i frokosten/morgenmaden fandt vi senere ud af. Jeg synes jeg læste et sted, at rummet er lydisoleret? Det gælder åbenbart ikke når det blæser... Vores hoveddør stod og "blafrede" og vækkede os flere gange om natten (dette var sidste nat heldigvis og derfor kunne vi ikke klage på det). Derudover kunne vi høre alt hvad folk talte om ude i gangen. Mærkeligt og irriterende. Det eneste som er i rummet, er et minikøleskab, som var tomt. Der er ingenting af kaffe, te eller vand og det er overhovedet ikke muligt at tilberede noget som helst her. Synes virkelig det er noget som mangler på en hotel med 4*. Det er alt sammen små ting der skal til, før dette hotel kan blive bedre, men de har så valgt ingenting at gøre. Det er ikke mit ansvar, at opretholde en standard. Det er deres og de ønsker vel at deres gæster kommer tilbage? Det gør vi desværre bare ikke... Håber ikke at Muthu-kæden har samme standard andre steder!

 
17-01-2020

af Bella15k Kastrup, Danmark

VI har været her før og kommer gerne igen

For nogle år siden var vi på Raga Hotel. De har fået nye ejere og et nyt navn, men er ikke blevet hverken bedre eller dårligere. Det fungerer som man forventer på en 4 stjernet hotel. Glimrende udendørs område med pool og beliggenheden lige ved Lidoen er perfekt. Morgenmaden virkelig fin. Senge og værelser fine. Rengøring meget meget god. Vi havde ikke et slidt værelse.

 
04-11-2019

af Sorenjuel

Ej anbefalingsværdig

Medmindre man er pensionist uden smagsløg, så skal man ikke booke værelse på dette hotel. Buffeten var ualmindelig kedelig og til tider uappetitlig, personalet var sure og irriterede konstant, poolen måtte på ingen måde bruges til leg og på trods af vi havde bestilt All inclusive, satte personalet begrænsninger for vores bestillinger. Tag hellere et hotel tættere på kysten eller byen. Undgå dette sure, triste og kedelige hotel.

 
06-02-2018

af Tonbir Solrød, Danmark

OK hotel, men lidt slidt

Vi ankom gående til hotellet, det var ikke så tydeligt hvor vi skulle ind til hotellet, efter et par dage så vi dog, at der er tekst på hotellets mur, men vi kunne godt have brugt en tydelig skiltning. Værelset var OK, men lidt slidt. rengøringen var i orden og selv på altanen var der fejet efter vi havde griset med jord. Morgenbuffeten var ikke noget at skrive hjem om, der var hvad der skulle være, men der var absolut ingen variation i hvad der var på buffeten.

 
16-01-2018

af jannilbm Odense, Danmark

Okay oplevelse

Overnattede 7 nætter. Slidte værelser, ej tekøkken som standard, knap så effektiv rengøring. God udsigt. Dejlig pool og område til at sole sig i, samt bar lige ved. Okay morgenbuffet, men bestemt ingen lækker oplevelse - ej anbefalelsesværdig.