Bedømmelse af Four Views Monumental Lido

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 270 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Opvarmet pool, beliggenhed var også god .
-
Den er beskrevet som børnevenligt hotel. Dette er misvisende. Ud over børnepool, opvarmet pool og en lille legeplads til helt små børn (2-3 år)er det intet. Hvad med at informere om det? Værelserne var absolut minimum udstyret til 4 personer. Det var faktisk 2 personers værelse med oprydning. Skuffet.

Bekræftet køb : 2020-03-16


8 ud af 10

+
stille og roligt. dejlig morgenmads buffet. pool. elevator. poolbar
-
poolbar længere åben.

Bekræftet køb : 2020-03-02


5 ud af 10

+
-
Der er meget larm

Bekræftet køb : 2020-03-02


9 ud af 10

+
Nice staff, good and friendly atmosphere, easy to find due to the high read tower, very good breakfast!
-
It was rather nosy in the morning - cleaners were using reverse vacuum-cleaners to clean the pool area. The cloak system in our bathroom (nr. 1004) was out of order and the smell was bad!

Bekræftet køb : 2020-02-10


8 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt fra værelset samt morgenmad. Flot med gratis poolhåndklæder
-
Pool bør opvarmes til 28 grader. Arrangement (lørdagsunderhold-ning) fint men meget uprof. sat op. Musik til dansepiger skal ikke stå synligt på scenen som i øvrigt var en oplagringsplads.

Bekræftet køb : 2020-02-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-03


8 ud af 10

+
Mad, service, faciliteter
-
Der var kun air con i det ene værelse i lejligheden, svært at sove i det inderste værelse, hvor der hverken var vindue eller air con. Men det var der dobbeltsengen var.

Bekræftet køb : 2020-02-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


10 ud af 10

+
gode pool faciliteter for voksne og børn samt offentlig transport lige ved døren.
-

Bekræftet køb : 2019-12-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1524 bedømmelser
Meget godt
 
581
Godt
 
678
Middel
 
190
Mindre godt
 
55
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

18-03-2020

Indlæg af strikmutter Puerto de Mogan, Spanien

dejlig afslappende ferie, stille og rolig hotel.

Også igen i år tog vi turen til Madeira, og det dejlige hotel Four Views Monumental Lido. Receptionen er behjælpelig med alt, og rengørings personalet er altid flinke og smilende. Morgenmads buffeten er som altid stor, og der er rigeligt at vælge imellem. Når et bord bliver ledigt, bliver der taget af bordet og dette gjort rent til de næste gæster. Hotellet er velegnet til kørestolsbruger, gangbesværede og personer med andre handicaps. Nede i receptionen var der sat håndsprit op, og ligeledes i morgenrestauranten. Fra hotellet er der en dejlig gåtur ind til hovedbyen Funchal. Lige over for hotellet er der busafgange nr.1 + 2 + 4 som går lige ind til byen eller hvis man hellere vil køre i taxa, holder disse også lige over for hotellet. ( prut gerne om prisen, hvis man tør ).

 
27-02-2020

Indlæg af 607jimj Vordingborg, Danmark

dejligt hotel.

fedt hotel, tæt på centrum, liv lige uden for døren. masser af indkøbsmuligheder, restauranter, bar, og hvad du ellers ønsker. meget venlig personale. dejlig swimmingpool og poolbar, med god mad. morgen mad buffet er meget udstyret, der er noget til alle. altid frisk, og der kommer nyt ind hele tiden, vi havde værelse med udsigt over pool og havet, kan klart anbefales

 
22-01-2020

Indlæg af 243brith

Ren og skøn lejlighed

Vi rejser med Århus Charter og bor i super 2 værelses lejlighed nr 209 med udsigt til både havet og alt der rør sig på gaden. Vi elsker kombinationen da der er lidt af hver at se på fra balkonen når vi hviler vores ben efter længere gåture. Der er et herligt leben nedenfor på gaden i løbet af dagen og stille om natten. Hotellet ligger perfekt i forhold til at gå ind til Funchal eller modsatte vej langs strandpromenaden. Masser af gode restauranter og indkøbs muligheder inden for få minutters gang. Næsten alt hvad hjertet begærer til morgen mad hvor der endda står en kok og laver omelet som du ønsker eller pandekager. Helt sikkert her vi vil bo igen hvis vi en dag skulle vende tilbage til Madeira. Vh Peter og Brit

 
30-11-2019

Indlæg af MICHAELj1112234

Hotelophold

Har været her på Madeira en uge og Madeira er en dejlig ø som jeg gerne besøger igen. Maden på restauranterne er rigtig god, vi har ikke været ude for dårligt mad på Madeira. Men opholdet på hotellet “Four view monumental” er ikke den fedeste oplevelse. Blev opfordret til fra start at frasige os rengøres pga. Miljøet og få fratrukket et beløb på regningen når man går i hotellets bar. Men når det de kalder rengøring kommer, så er det ikke særligt rent alligevel så man kan lige så godt undvære dette. Dette hotel står som firestjernet hotel men mener bestemt at det lige er en stjerne for højt. Personalet hilser dårligt på en når man kommer hjem fra byen, de anser stort set ikke en overhovedet, eller spørg til hvordan turene er gået. Der er heller ikke særlig information ved ankomsten evt. mht. Vi har en bar og der en levende musik en gang imellem. Nej det hele skal man selv finde ud af. På altanen er der ganske vist 2 stole og et bord, men det et ikke super fedt at side i. Kunne måske godt bruge en liggestol når man nu har dejlig sol på terrassen og så nogle bedre stole når nu det er et firestjernet hotel, menes der. Der er larm fra biler på vejen da hotellet ligger i et område med gang i. Det er ok, da man godt ved dette. Men mange af værelserne ligger lige op over restauranter så der lugter en del af Kina grill og så har man også kloak stank ind imellem. Vi komme bestemt tilbage til øen, bare på et andet hotel. Har set trestjernet bedre en dette.

 
01-04-2019

Indlæg af GretheJ63 Frederikshavn, Danmark

Et stort flot hotel.

Et stort flot hotel med internet, fitness center og pool. Pæne og rene værelser med kaffe og te på og med altan, med en flot udsigt. Et stort morgenmad buffet. Der er trapper og elevator. Vi har boet der flere gange.