Four Views Monumental Lido

  • • God beliggenhed i Lido
  • • Gratis wifi
  • • Stort fitnessrum

På populære Four Views Monumental Lido bor du midt i det populære Lido-område, som ligger nær havet. Her er en masse at opleve, og dagene på hotellet, kan du roligt nyde ved det store og dejlige poolområde. Her er en moderne restaurant, som serverer lækker international mad.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Opvarmet pool, beliggenhed var også god .
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Four Views Monumental Lido har god beliggenhed i turistområdet, Lido. Her kan familien slappe af og hygge sig ved det store, dejlige poolområde, hvor der er en opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller samt gratis poolhåndklæder. Kort gåtur til mindre strand og en offentlig saltvandspool med badebro mod betaling.

Den moderne restaurant serverer lækre internationale retter, og der findes også en snackbar. Du kan gratis benytte hotellets store fitnesscenter (også lokalbefolkningen kan kan træne i fitnesscenteret). Gratis billard og bordtennis. Yoga mod forespørgsel (og betaling). Gratis jacuzzi og opvarmet indendørs pool. Spa og sauna mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis indendørs parkering. Afstand til centrum gælder Lido centrum, som ligger lige ved hotellet. Ca. 2 km til Funchal. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Rejser du over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.