My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger i hjertet af det centrale Lissabon og tilbyder en smuk udsigt over byens tage og Sao Jorge Slot. Her bor du i stilfulde og velindrettede værelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

My Story Hotel Tejo er et stilfuldt og veldesignet hotel midt i byen og tæt på Figueria Square. Fra hotellet kan du gå eller tage den charmerende sporvogn til næsten alle byens seværdigheder. Kig forbi en hyggelig café til en kop kaffe eller spis en god frokost og nyd bare at være i Lissabon.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad, inden dagens eventyr begynder og afslutte med en middag, inden Lissabons natteliv tager over.

Reception døgnet rundt. Bytrafik. Nærmeste metro Rossio (grøn linje) og Restauradores (blå linje). Lissabons lufthavn ligger cirka 7 km væk.

Måltider

Morgenmad indgår.

Alle hoteller i Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et dejligt hotel beliggende i de ældre bydele i Lissabon og herfra er du tæt på de fleste af byens attraktioner. Her bor du i værelser, hvor morgenmad indgår.

PortoBay Liberdade

På en tværgade til Avenida da Liberdade i Lissabon finder du det femstjernede hotel PortoBay Liberdade. Hotellet har alt hvad du skal bruge til en luksuriøs ferie. Få energi i hotellets spa med indendørs pool, fitnessrum, vinkælder, god mad og central beliggenhed til byens luksusbutikker.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et dejligt hotel lige i centrum af Lissabon. Hotellet ligger tæt på metrostationen Marquês de Pompal og en blok væk ligger Avenida da Liberdade med sine træer, der skygger for de mange udendørs caféer og luksusbutikker.