Pousada Vila Real do Santo António

  • • Central beliggenhed ved torvet
  • • Flere pools

Pousada Vila Real do Santo António ligger på torvet, midt i Vila Real de Santa Antonio, hvor du bor i fine og komfortable værelser. Slap af i en af hotellets pools, gå en tur langs havnen eller nyd den lange strand ved Atlanterhavskysten. Her har du også mulighed for at udforske naturen med et rigt dyreliv.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 69 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pousada Vila Real do Santo António har været et gammelt toldhus beliggende på Praça Marquês de Pombal-pladsen, midt i Vila Real Santo António. På pladsen er der en flot obelisk og kirken Nossa Senhora da Encarnação. Inden for gåafstand finder du floden Guadiana som danner grænsen mellem Portugal og Spanien, lystbådehavnen og promenaden.

En af hotellets pools ligger på taget, hvor der er solstole, parasoller og en bar, der serverer drinks og lettere anretninger. I hotellets gårdhave finder du en pool med solstole.

Morgenmad, frokost og middag serveres i restauranten So Fresh & So Good.

Gratis wifi på hele hotellet. Bytrafik.

Syd for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en lang kyststribe med sandstrande. Stranden i Praia de Santo António er omkring 3 kilometer, men stranden tættest på hotellet, Playa de San Bruno, ligger på den spanske side af grænsen, og den er omkring 1,5 kilometer. Til Faro Lufthavn tager det ca. 1 time (66 kilometer) og til Sevilla i Spanien tager det ca. 2 timer at køre (ca. 150 kilometer).

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Vila Real de Santo Antonio

Grand House

Nyd et ophold på det luksuriøse Grand House, som kan dateres tilbage til 1920'erne. En rolig atmosfære, velsmagende mad og behagelige stunder venter her på hotellets Beach Club. Her kan du også nyde Portugals traditionelle spa med saltvand fra naturlige saltvandskilder.