Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievenligt hotel nær den fine strand Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort poolområde med en separat børnepool, græsplæne til leg og en spa til afslapning. Promenaden er velegnet til powerwalks, romantiske solnedgange og lange gåture for at opdage uberørte strande, flodmundinger og vådområder.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pestana Dom João II ligger på den fine sandstrand Praia dos Três Irmão og en kort gåtur til centrum af Alvor. Her kan du tilbringe dagen ved poolen, i fitness eller udforske de interessante omgivelser med gåture, fuglekiggeri eller bare læse en bog i skyggen.

Hotellet har et stort poolområde med direkte adgang til stranden. En stor pool og en separat børnepool, gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder samt en poolbar.

Pavilhão do Rei Restaurant serverer frokost og middag. Udover poolbaren har hotellet også en strandbar og en lobbybar. I lavsæsonen eller ved lav belægning kan hotellet servere retter fra en fast menu i stedet for en buffet.

Hotellets spa omfatter en opvarmet indendørs pool, sauna, dampbad og fitnessrum. Massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Børneklub i juni-september i hotellets regi for børn 4-11 år med engelsktalende personale. Minigolf. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes (vinter 2022/23):

  • Halvpension (Morgenmadsbuffet og middag).

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.
Når du tilkøber halvpension indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Middagen med halvpension er et måltid i enhver à la carte-restaurant på Pastana Dom João II, på nabohotellet Pestana Alvor South Beach eller på søsterhotellet Pestana Alvor Praia. Du modtager en voucher på 17,50 EUR/dag, som er gyldig som delbetaling i restauranten. Bordreservation påkrævet.

Alle hoteller i Alvar & Portimao

AlvorMar

AlvorMar er et moderne og flot designet lejlighedshotel i de roligere dele af den lille fiskerby Alvor. Her kan du gå på smalle gader og finde restauranter og barer. Den dejlige strand ligger inden for nem gåafstand.

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et flot hotel direkte ud til den fine sandstrand Praia dos Três Irmão og en kort gåtur fra centrum af Alvor. Her føles det næsten som at være på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde og værelser i moderne design med små farverige elementer. Her kan du tage morgenturen langs stranden eller træne i hotellets udendørs fitness.