AlvorMar

AlvorMar er et moderne og flot designet lejlighedshotel i de roligere dele af den lille fiskerby Alvor. Her kan du gå på smalle gader og finde restauranter og barer. Den dejlige strand ligger inden for nem gåafstand.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 750 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

AlvorMar ligger midt i Alvors smalle gyder med restauranter, barer og en havn, hvor fiskerbådene skvulper. Ikke langt fra hotellet ligger en af Algarvekystens fineste strande, hvor klipper, grotter og restauranter gemt i klipperne med Atlanterhavets bølger og tidevand.

På hotellet finder du et lille dejligt poolområde med pool, solstole og parasoller. I sommermånederne juni til september er der en poolbar, der serverer drinks og snacks. På taget af hotellet er der en dejlig terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over havet.

Wifi overalt på hotellet. Det er omkring 6 kilometer til Portimão, 25 kilometer til Lagos og Faro Lufthavn er 75 kilometer væk. Vil du på lidt længere udflugter, er der 450 km (ca. 5 timers kørsel) til Gibraltar og vejen dertil går via Sevilla, cirka 260 km fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Et nybyggeri bag hotel AlvorMar kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i Alvar & Portimao

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et flot hotel direkte ud til den fine sandstrand Praia dos Três Irmão og en kort gåtur fra centrum af Alvor. Her føles det næsten som at være på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde og værelser i moderne design med små farverige elementer. Her kan du tage morgenturen langs stranden eller træne i hotellets udendørs fitness.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievenligt hotel nær den fine strand Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort poolområde med en separat børnepool, græsplæne til leg og en spa til afslapning. Promenaden er velegnet til powerwalks, romantiske solnedgange og lange gåture for at opdage uberørte strande, flodmundinger og vådområder.