Få job som træningsinstruktør på Apollo Mondo-hotellerne

Elsker du træning og wellness, og vil du inspirere vores gæster til at komme i form på ferien? Arbejder du i dag som instruktør og vil arbejde, hvor solen altid skinner? Så passer du perfekt som træningsinstruktør på vores Apollo Mondo Resorts.

 

Vil du arbejde som svømmelærer på Rhodos til efteråret?

Vil du arbejde som børneklubsansvarlig eller svømmelærer på vores hotel Mythos Beach til efteråret? Send din ansøgning til: hro@apollo.se

Stillingsbeskrivelse

Som træningsinstruktør har du ansvaret for al træning på et af vores tre Apollo Mondo Family Resorts. Du afholder træningspas for både store og små, fx yoga, core, Family Fitness & Fun og cirkeltræning. Ud over dette hjælper du med andre opgaver på hotellet, fx ved ankomst og afrejse og events såsom fodboldsarrangementer og diskotek.

Hvad kræver det at ansøge?

Du ønsker at sørge for, at dine gæster får en fantastisk ferie. Du er lydhør over for både store og små gæsters ønsker, og vil gerne skabe merværdi for dem. Ud over stillingskravene skal du have kendskab inden for svømmelæreruddannelse eller universitetsuddannelse inden for pædagogik, træning eller sundhed. Kørekort B, et længere udlandsophold og sprogkendskab til norsk, svensk og finsk er en fordel.

Kvalifikationer

Jobba som träningsinstruktörUddannet træningsinstruktør

Jobba som träningsinstruktörRelevant erhvervserfaring i min. 1 år

Jobba som träningsinstruktörKendskab til træning for børn og unge

Jobba som träningsinstruktörTaler og skriver godt engelsk