Arbejde som svømmelærer

Er du en uddannet svømmeinstruktør og ønsker at lære børn og voksne at svømme i et solrigt og afslappet miljø? Så skal du arbejde som en svømmeinstruktør på et af ​​vores Apollo Mondo Family Resorts.

Jobbeskrivelse

Som en svømmeinstruktør, er du ansvarlig for Swim School by Apollo på et af ​​vores Apollo Mondo Family Resorts. Apollos svømmeundervisning foregår i samarbejde med Trampoolin og du lærer både børn og voksne at svømme. Desuden hjælper du til med andre opgaver på hotellet, ved ankomst og afrejse, ved arrangementer  i børneklub og som maskot.
 

Krav til ansøger

Svømning har en særlig plads i dit hjerte, og du inspirerer andre til at ønske at lære at svømme eller udvikle deres svømmeteknik. Du er pædagogisk og lydhøre over for både små og store kunders behov. Du er fleksibel, ansvarlig og har let ved at kommunikere med forskellige mennesker. Du har gennemført en gymnasial eller sundhedsfaglig uddannelse, og du har kørekort. Hvis du har arbejdet i rejsebranchen, med børn eller som fitnessinstruktør er det et plus .

 

Kvalifikationskrav

Jobba som barnledareUddannet svømmelærer

Jobba som barnledareArbejdserfaring med svømmeundervisning i minimum 1 år

Jobba som barnledarePraktiske og teoretiske svømmekundskaber

Jobba som barnledareViden om træning for børn og voksne

Jobba som barnledareDokumenteret erfaring med servicefag