Få job som rejseleder

Vil du være med til at opfylde vores gæsters feriedrømme? Kan du lide at arbejde med mennesker fra hele verden? Så kan det være at du vil passe ind som rejseleder på et af vores mange rejsemål.

Stillingsbeskrivelse

Som rejseleder er du Apollos ansigt udadtil og dit primære formål er at indfri vores gæsters forventninger. Du er tilgængelig ved ankomst og afrejse, på informationsmøder, udflugter og på servicekontoret. Du arbejder aktivt med salg af vores tillægsprodukter. Udover dette kan du også styre administrative opgaver og have kontakt med underleverandører og eksterne interessenter på destinationen.

Et naturligt talent for service

Det er dig, vores gæster kontakter først, når det gælder spørgsmål, ønsker og i krisesituationer. Du bør have en naturlig tilgang til service og kunne kommunikere med forskellige målgrupper, der har forskellige krav og forventninger. Du skal være ekspert på rejsemålet, når det handler om landets historie, kultur og seværdigheder og inspirere og dele ud af din kundskab til interesserede gæster.

Kvalifikationer

Jobba som barnledare3-årig gymnasiel uddannelse

Jobba som barnledareErhvervserfaring i min. 1 år, gerne inden for service

Jobba som barnledareKørekort i min. 1 år

Jobba som barnledareTaler og skriver godt engelsk

Hvad kræver det at ansøge?

Du elsker at yde service og er lydhør overfor både små og store gæsters ønsker. Du tør tage en beslutning og agere på egen hånd. Udover kundskabskravene er det en fordel at have erfaring fra rejse-, service- eller restaurationsbranchen. Det er også et plus, hvis du har dokumenteret uddannelse eller erfaring indenfor pædagogik. Længerevarende udenlandsophold, arbejdserfaring som ungdomsleder og sprogkundskaber i norsk, svensk eller finsk er også en fordel.

Vi har følgende retningslinjer:

  • 3-årig gymnasiel uddannelse
  • Du skal være minimum 20 år
  • Arbejdserfaring i minimum 1 år, gerne indenfor service, hotel eller restaurant
  • Du skal kunne tale minimum ét skandinavisk sprog flydende
  • Kørekort
  • Du skal kunne tale og skrive godt engelsk

 

Det er en fordel, hvis du: 

  • Har uddannelse indenfor turisme og service
  • Har sprogkundskaber i yderligere et skandinavisk sprog
  • Har haft et længerevarende udenlandsophold

Har du ikke arbejdet som rejseleder før?

Hvis du ikke har arbejdet som rejseleder før, skal du gennemføre vores rejselederuddannelse. Denne skal du bestå for at kunne arbejde som rejseleder. Start med at sende en ansøgning. Hvis du bliver indkaldt til samtale og siden godkendt efter interviewet, kommer du på vores rejselederuddannelse. Herefter har du mulighed for at søge vores ledige stillinger som rejseleder. 

Læs mere om Apollos rejselederuddannelse