Konceptkoordinator
Arbejde som konceptkoordinator

Har du lyst til at arbejde med at omdanne vores koncept-idéer til virkelighed på et af ​​vores Apollo Mondo hoteller? Er du en problemløser, god til at kommunikere med forskellige mennesker og sætte kundens behov i centrum? Så skal du søge jobbet som Konceptkoordinator.

Om jobbet

Som koncept koordinator arbejder du på en af ​​vores Apollo Mondo Family Resorts. Du er Apollos ansigt over for gæster og partnere, og er tilgængelig dagligt for vores gæster. Som koncept koordinator arbejder du aktivt med salg af vores ekstra produkter såsom Børneklub, svømmeundervisning og udflugter. Du arbejder både administrativt og med vores gæster, hvor du hjælper ved ankomst og afrejse, ved arrangementer og som maskot.
 

Kvalifikationer

Du ønsker at give dine gæster en fantastisk ferie . Du er lydhør over for både små og store kunders behov og ønsker og vil gerne tilføje værdi til dem. Du finder det let at prioritere og træffe beslutninger. Du finder det let at udtrykke dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du er troværdig og professionel. Det er et plus, hvis du kan svensk, norsk eller finsk.

Kvalifikationskrav

Jobba som barnledare3-årig gymnasial uddannelse

Jobba som barnledareArbejdserfaring minimum 1 år, gerne indenfor service, hotel eller restaurant

Jobba som barnledareKørekort i mindst 1 år

Jobba som barnledareTaler og skriver godt engelsk