Arbejde som konceptansvarlig

Kan du lede, udvikle og motivere teams og enkeltpersoner? Er du sælgende og serviceorienteret? Så skal du søge stillingen som konceptansvarlig.

Ansøg her

Mail din ansøgning for sommeren 2016, og vedhæft CV og ansøgning.

Mail din ansøgning

Om jobbet

Som Concept Manager har du ansvaret for at lede og koordinere operationelt arbejde på et af ​​vores Apollo Mondo Hoteller. Du har personaleansvar over for de medarbejdere, der er ansat af Apollo på hotellet. Du er ansvarlig for at sikre kundernes tilfredshed på hotellet. Du arbejder aktivt med salg af Apollo Mondo produkter på hotellet. I samråd med destinationschefen arbejder du med udvikling og kundeoplevelsen på hotellet. Du er Apollos ansigt og en vigtig forbindelse mellem Apollo og hotellet.
 

Kvalifikationskrav

Du er ansvarlig og forretningsorienteret. Du er organiseret, har gode lederevner og er god til at formulere dig i skrift og tale. Stærkt kundefokus, integritet, løsningsorienteret og gennemslagskraft er nøgleordene for de kvaliteter, der er nødvendige for at klare rollen. Ud over den viden, er det en fordel, hvis du har gennemført en gymnasial uddannelse, og du har erfaring fra arbejde i rejsebranchen. Du kan godt have arbejdet som rejseleder, teamleder eller på et koncepthotel.

Kvalifikationskrav

Jobba som barnledareErfaring fra rejsebranchen

Jobba som barnledare3-års arbejdslivs erfaring indenfor service, hotel eller restaurant

Jobba som barnledareLedererfaring

Jobba som barnledare3-årig gymnasial uddannelse

Kørekort i mindst 1 årJobba som barnledare