Certificeringsprogrammet Travelife

Apollo er den første nordiske rejsearrangør der er certificeret efter Travelifes kriterier for rejsearrangører. I alt er der over 200 forskellige kriterier for bæredygtighed, store som små, som gennemgået og godkendt.

Certificeringen påvirker kontrollen af bæredygtighed og alle processer omkring kontor og indkøb, personalespørgsmål, leverandører, ansvar på destinationerne og kommunikation med kunder. Certificeringen er inddelt i tre trin. Travelife Engageret, Travelife Partner og Travelife Certificeret. Det er den sidstnævnte certificering, Apollo har fået.

Apollo har benyttet sig af Travelife siden 2009 for at kvalitetssikre leverandørkædens indsats for bæredygtighed og som certificeringsmetode for hoteller. I dag tilbyder vi ca. 100 hoteller, der er certificeret af Travelife. Det betyder, at kunderne allerede i dag kan vælge bæredygtige hoteller af høj standard.

Travelife har i et par år kunne tilbyde uddannelse, kontrol og certificering af rejsearrangører i spørgsmål vedr. bæredygtighed. Certificeringen er baseret på førende internationale retningslinjer for holdbarhed og standarder (EMAS, ISO, UNEP, GRI, GSTC).