Apollo og Astralis

Apollo er stolt sponsor af Astralis og BLAST Pro Series Cph!

E-sport er en sport, hvor det bl.a. gælder om at have en god koncentration og skarp hjerne, og dette hænger sammen med en god og sund livsstil. De danske verdensstjerner fra Astralis skal efter nytår på træningscamp på diverse Apollo Sports Resorts, og hos Apollo Sport handler det om at kombinere træning, sport og god livsstil med sol og varme.

Apollo indgår samarbejde med Astralis

Apollo er som rejsearrangør kendt for at sætte fokus på aktiv ferie med underbrandet Apollo Sport samt aktiv fritid med bl.a. projektet Væk fra skærmen. Nu teamer Apollo op med eSport-arrangøren RFRSH Entertainment, der står bag eSport-holdet Astralis, med et nyt, stort partnerskab. Det nye samarbejde får officielt premiere ved den nye internationale Counter-Strike-turnering BLAST Pro Series, der løber af stablen i Royal Arena den 25. november. Samarbejdet vil dog også kunne opleves på Apollos sportsresorts.

Computerspil som drivkraft til aktiv livsstil
”Hos Apollo Sport handler det om at kombinere træning, sport og en sund livsstil med gode oplevelser, sol og varme. Både familier og top seriøse sportsfolk benytter vores resorts af samme årsag, og langt hen ad vejen handler eSport om præcis det samme: Forberedelse, form og sundhed kombineret med underholdning og oplevelser,” lyder det fra Ulrik Nissen, Head of Marketing hos Apollo.

Læs hele pressemeddelelsen her